Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Stormschema van Eunice, orkaanachtige windstoten!

17-02-2022

HARLINGEN - We kunnen ons gaan opmaken voor de storm ‘Eunice’.

Door Piet Paulusma.

 

Het zal een stevige storm zijn die voor orkaanachtige windstoten zal zorgen. Hieronder het globale schema van 'Eunice'. De komende nacht is het relatief rustig weer. Noem het maar stilte voor de storm.

 

Vrijdagochtend

De storm begint invloed te krijgen met een harde tot stormachtige wind en overal windstoten in kracht 8 of 9. In het zuidwesten windstoten in kracht 10 met in Zeeland al stormkracht 9!

 

Vrijdagmiddag en vrijdagavond

In de kustgebieden, in het IJsselmeergebied een volle zuidwesterstorm kracht 9 met windstoten tot in kracht 12. In het Waddengebied storm tot zware storm, kracht 9 of 10 met windstoten in kracht 12 of 13, tot rond 150 km/u! 

 

Landinwaarts een krachtige tot harde wind of stormachtig, kracht 7 of 8. Windstoten in kracht 9 tot in kracht 11. Later vrijdagavond wordt het iets rustiger, maar in het Waddengebied nog altijd volop storm en dat geldt ook voor de nacht.

 

Het stormweer gaat samen met regen, soms regent het stevig met een buiig karakter. In de nacht naar zaterdag toe meest droog of nog een paar stormbuien.

 

Waarschuwing voor alle verkeer

Tijdens de lange stormperiode van vrijdagochtend tot en met de nacht van vrijdag op zaterdag zware windstoten in kracht 12! Soms matig zicht door regen met een buiig karakter. Ga niet met de aanhanger op pad. Ook een waarschuwing voor op de stranden en met name voor de strandtenthouders. Voor thuis: rond en om het huis alles goed afsluiten en vastzetten of opbergen.

 

Als je morgenmiddag en -avond niet de weg op hoeft blijf dan thuis. Het wordt een zeer zware avondspits.

 

Algemeen Natuur & Milieu

Meer nieuws

Lichtschip start weer op!

17-02-2022

HARLINGEN - Aan boord van het opvallende rode radiolichtschip Jenni Baynton, dat een vaste ligplaats heeft aan de Zuiderpiersteiger in Harlingen, zijn gedurende de coronaperiode de werkzaamheden zo goed en zo kwaad als dat ging doorgegaan.

De senioren van fc Harlingen

17-02-2022

HARLINGEN - De thuiswedstrijd van Vrouwen 1 werd door tegenstander Scharnegoutum afgelast.

Samen met Wiebe op pad: De walrus terug? In een zeezwembad? (video)

17-02-2022

HARLINGEN - Op sien rondsje deur de stad ziet Wiebe in de Willemshaven de voorzitter van de PvdA, Willem de Graaf, staan.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus TeamFRL TeamFRL BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda TeamFRL TeamFRL Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken