Vuurwerkdealer Hubo Faber

Vuurwerkdealer Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen en omstreken? Dan is Hubo Faber het adres voor uw vuurwerk!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Open dag en Doe-middagen

Open dag en Doe-middagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? Kom kijken en kennis maken op de rsg Simon Vestdijk!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
LOTENactie!

LOTENactie!

Inkopen voor de feestdagen doe je natuurlijk in Harlingen. Daar maak je in december kans op 10x €449,-! Welkom aan Zee!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Stiens MO 15-1 winnaar 2e Kersttoernooi Zeerobben

28-12-2017

HARLINGEN - Het Oostersportpark was afgelopen zaterdag omgetoverd in kerstsfeer.

Stiens MO 15-1 winnaar 2e Kersttoernooi Zeerobben Foto: Frans Bode.

Audioverhuur Harlingen zorgde voor de echte kerstmuziek en de wintersfeer werd verhoogd door niet van echt te onderscheiden sneeuw. De kantine was gezellig ingericht en de kerstman had nog een paar uur tijd gevonden om met vele speelsters op de foto te gaan. Vrolijk liep hij rond, ho..ho..ho..ho.. en zijn kerstbel deed de rest. De rendieren had hij even tijdelijk geparkeerd op de boerderij van boer Zandstra. Ze kregen vers water en een heerlijke bak met krachtvoer want de drukte stond voor de deur. De meisjescommissie had de organisatie weer perfect voor elkaar en bij de ontvangst van de leiders en trainers stond er vers kerstbrood en suikerbrood klaar met warme chocolademelk verzorgd door de 6 meiden van de MO 19.

 

De kantinebrigade was ook al weer vroeg paraat en dankzij Thijs de Vries was er al vroeg verse koffie. Ook aan de gezonde snacks was gedacht en hoofdsponsor Smeding Groeten en Fruit zorgde weer plukverse bananen, mandarijnen en appels. Top geregeld!!

 

Natuurlijk werd er ook gevoetbald en na het welkomstwoord van Arjen Miedema gingen de wedstrijden o.l.v. wedstrijddirecteur Gerald v.d. Werf precies om 10.00 uur van start. In de poulewedstrijden was de spanning te voelen tussen de diverse teams. De sportiviteit stond hoog in het vaandel en de scheidsrechters hadden het dan ook niet moeilijk. Na de poulewedstrijden vielen er twee teams, t.w. Franeker en Zeerobben 2 buiten de finalewedstrijden. Door de gelijke stand in beide poules moest er een penalty serie worden ingelast om uiteindelijk te komen tot de wedstrijden om de 3e en 4e plaats en de finale. Het viel op dat de meisjes het nemen van strafschoppen makkelijk afging. Was er op getraind?

 

Na deze penalty serie werd de om de 3e en 4e plaats getreden door St Anna Parochie en FC Harlingen. Na een mooie en goed gevoetbalde wedstrijd werd uiteindelijk FC Harlingen 3e en St Anna Parochie 4e.

 

De finale werd gespeeld door Stiens en Zeerobben 1. Ook hier een spannende wedstrijd waarin het lang 1-1 bleef. Uiteindelijk scoorde Stiens vlak voor tijd de winnende goal en werd winnaar van het 2e Kersttoernooi. Om precies 12.45 uur werden prijzen uitgereikt door de Kerstman en voor iedere deelnemer was er een mooie herinneringsmedaille.

 

6e Sc Franeker
5e Zeerobben 2
4e St Anna Parochie
3e Fc Harlingen
2e Zeerobben
1e Stiens

 

Bij de prijsuitreiking sprak Arjen Miedema de ambitie uit dat de toernooicommissie o.l.v. Linda Brandsma, Mirjam Miedema en Dirk Beverlo volgend jaar de 3e editie te willen organiseren. Ze gaan het toernooi uitbreiden naar de MO 13 zodat beide leeftijdscategorieën kunnen deelnemen mogelijk met 16 teams.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Samen proosten op het nieuwe jaar!

28-12-2017

HARLINGEN - Ontdek bij HEMA Harlingen alles voor een spetterende jaarwisseling.

Overzicht 1e seizoenshelft Zeerobben

28-12-2017

HARLINGEN - Het seizoen is halverwege.

Genomineerden Hotze Schuil trofee bekend

28-12-2017

HARLINGEN - De drie genomineerden voor hun sportprestatie van 2017 zijn bekend.

Reacties

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier de Groot Atelier de Groot Visie Events Visie Events Vogelaar Audio Vogelaar Audio Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Almamater Almamater Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Dio Jurien Dio Jurien Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen ForHim Menswear ForHim Menswear HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier de Groot Atelier de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Dio Jurien Dio Jurien Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt