Marinierskapel

Marinierskapel

Vrijdag 15 juni verzorgt de Marinierskapel, een van de beste militaire orkesten ter wereld met meer dan 50 topmusici, een concert in Harlingen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
1 juni 2018

1 juni 2018

Het maximale aantal inschrijvingen voor Harlingen Open Golf is bereikt. U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor het toernooi of de clinic.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Stânfries dames 1 nog te sterk voor V.V.H. dames 1

01-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen weekend stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma.

Dit beloofde meteen een zware pil te worden tegen Stânfries dames 1 uit IJlst. Dit team heeft zich teruggetrokken uit de promotieklasse en coach Reinier meldde daarom dan ook al voorafgaand aan de wedstrijd dat dit één van de zwaardere tegenstanders van dit seizoen zou worden. Helaas meldde onze buitenspeelster Anna zich voor de wedstrijd ziek. Gevloerd door de griep zag zij geen mogelijkheid om mee te spelen die dag. We hadden daarom maar 1 wisselspeelster op de bank, dus het was alle hens aan dek voor iedereen.

 

De eerste set begonnen we sterk. Door met een hoge servedruk en echt als een team te spelen stonden we al snel met 6-0 voor. Het was duidelijk dat Stânfries wat opstartprobleempjes had waar wij lekker van profiteerden. Halverwege de eerste set kwam stânfries echter op stoom en begon met meer druk te serveren. Ondanks dat ze het ons nog aardig lastig maakten wisten ze de set niet te pakken en was de eerste set voor ons met een stand van 26-24.

 

Helaas ging Stânfries door zoals ze de eerste set geëindigd waren. De pass kwam niet meer bij onze spelverdeelster Yvet en de serve fouten overheersten. Er was niks meer van de strijdlust van de eerste set te zien en we verloren dan ook met 17-25.

 

De derde en vierde set lieten zien dat de wedstrijd tegen Stânfries op dit moment nog iets te vroeg in het seizoen kwam. Wij lieten af en toe erg mooi spel zien, maar konden op andere momenten echt niet omgaan met de servedruk. Concluderend kunnen we zeggen dat we nog te onstabiel aan het spelen waren. De derde set had nog een kantelpunt kunnen zijn, maar verloren we toch net met 21-25. De vierde set werd weer met 17-25 verloren.

 

Ondanks dat we deze wedstrijd verloren hebben, zijn we ervan overtuigd dat we dit seizoen in het linker rijtje van de poule zullen eindigen. De sfeer en energie in het team is goed, we weten waar we aan moeten werken en gaan hier dan ook volle bak mee aan de slag.

 

Aankomende zaterdag spelen we om 17.00 uur tegen VC/Zeus2K dames 1 in Sneek. Deze dames staan op dit moment helemaal onderaan. Een mooi moment om puntjes te pakken dus!  

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Casco Montage VVH heren 1 grijpt eerste plek in Tweede divisie A

01-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma voor de mannen van trainer Richard Kumbangsila.

De Waddenrobkes van Zeerobben

01-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag werd de 2e speelronde gespeeld bij de Waddenrobkes.

Zeerobben met gemak langs jubilerend VEV’67

01-10-2017

HARLINGEN - Je komt met gemengde gevoelens naar Leek om tegen de jubilaris te spelen.

Reacties