Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Sportakkoord Harlingen lanceert nieuwe website

29-09-2022

HARLINGEN - De Stichting Sportakkoord Harlingen heeft een eigen website gelanceerd.

De door het Leeuwarder internetbedrijf IDS Internet ontworpen website is sinds een week in de lucht en te vinden onder de naam: https://www.sportakkoord-harlingen.nl/.

 

De website is ontworpen in de kleuren en huisstijl van het Sportakkoord Harlingen. De site bevat een keur aan informatie over het sportakkoord en alle aanverwante informatie die met het stimuleren en promoten van bewegen en het streven naar een gezonde leefstijl te maken heeft. Zo is er uitgebreide informatie te vinden over de doelen en de ambities van het Sportakkoord Harlingen. Ook het promotiefilmpje van het sportakkoord kan via de website bekeken worden.

 

Verder bevat de site een nieuwspagina met daarop al het nieuws over activiteiten en initiatieven in Harlingen die met bewegen te maken hebben en die het in beweging blijven van 0-100 jaar in Harlingen mogelijk maken. Aan de nieuwssite is tevens een agenda gekoppeld met daarop alle actuele beweeg- en sportactiviteiten die er worden georganiseerd. De ondertekenaars en de partners van het Sportakkoord Harlingen worden ook op de site genoemd.

 

Er is eveneens ruimte vrijgemaakt voor het boeiende levensverhaal van Sportakkoordambassadeur Inclusief Sporten en paralympische speler Joël de Jong en de weg die hij tot nu toe heeft afgelegd richting de Olympische Spelen in 2024 in Parijs. Ook is er een verwijzing naar het Beweegteam Harlingen en kan via de website een budget aangevraagd worden voor projecten en initiatieven die bijdragen aan een nog beter beweegklimaat en een gezonde leefstijl in Harlingen. De voorwaarden voor het aanvragen van een budget zijn uiteraard op de website te lezen. Uiteraard is het ook mogelijk om via de site contact op te nemen met het bestuur van de Stichting Sportakkoord Harlingen met vragen of opmerkingen of suggesties en ideeën.   

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zangfeest op 9 oktober in de Koornbeurs te Franeker

29-09-2022

HARLINGEN - Rond 1982 wordt de "Close Harmony Group" opgericht.

Senioren Zeerobben

29-09-2022

HARLINGEN - Een mooie start voor Zeerobben in de mooie 2e klasse K ondanks de moeizame 1e helft.

Open Turntraining V&K-Stenen Man

29-09-2022

HARLINGEN - Op zaterdag 1 oktober aanstaande is er in het Vierkant in Harlingen een open Turntraining.

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie