De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Spannende ontknoping om de Age de Eenhoorn Cup bij fc Harlingen

24-11-2020

HARLINGEN - Zaterdag 21 november werd de allerlaatste ronde van het Age de Eenhoorn Cup Toernooi gespeeld.

Spannende ontknoping om de Age de Eenhoorn Cup bij fc Harlingen Op de foto de trainers, leiders en prijswinnaars van het Age de Eenhoorn Cup Toernooi. V.l.n.r. Klaas Bouma, Age de Eenhoorn, Ricardo Wijbenga, Michel Vaarkamp, Thijmen van der Ploeg, Jort Scheffer en Rienk Wijbenga. Foto: E.c.A

Een toernooi, verspreid over 3 zaterdagen, waar de teams van fc Harlingen JO17-1, JO17-2 en JO19-1 het elke week in verschillende team samenstellingen tegen elkaar opnamen.

 

Een toernooi vernoemd naar Age Tichelaar? Zou het? Dat vroeg Age zichzelf natuurlijk ook af en elke week vroeg hij het zijdelings aan de aanwezige trainers en leiders. Maar die hielden zich wijselijk stil en zeiden alleen tegen Age: “Must zaterdag de 21e maar langs komme, dan kom je er wel achter!” Tot aan de dag van de finale liep Age met grote vraagtekens rond maar eindelijk mocht hij Age de Eenhoorn ontmoeten.

 

Er konden individueel punten behaald worden door te winnen of gelijk te spelen. Dat ook de aantal individueel gemaakte doelpunten meetelden was niet bekend gemaakt bij de spelers maar speelde een grote rol in dit toernooi. Tijdens de eerste ronde werd al duidelijk dat er vaak met veel overgave gestreden werd om de winst. Dit leverde mooie uitslagen op met soms veel doelpunten. En vaak ook hele mooie doelpunten! Na 2 rondes gespeeld te hebben stonden er 3 spelers bovenaan met hetzelfde aantal punten. Dus op deze finale dag moest de beslissing vallen. En die viel ook!

 

Rond 14:45 uur kon Klaas Bouma de prijzen gaan uitreiken. De 3e prijs was voor Jort Scheffer (JO17-1) met 257 punten. De 2e prijs was voor Thijmen v/d Ploeg (JO17-1) met 282 punten. En de 1e prijs was voor Michel Vaarkamp (JO17-2) met 312 punten. Topscoorder van dit toernooi werd Ricardo Wijbenga (JO19-1) met 24 doelpunten. Naast de bekers voor de 1e, 2e en 3e prijs en een bokaal voor de topscoorder, kregen de winnaars ook nog een kleinigheidje in de vorm van een eenhoorn. Michel Vaarkamp ging met de enige echte Eenhoorn prijs naar huis!

 

De toernooiorganisatie bedankt sponsor Van der Meulen Speelgoed voor de prijzen en uiteraard de vrijwilligers die een bijdrage geleverd hebben aan dit succesvolle toernooi.

 

Age de Eenhoorn is in het voorjaar geboren en sindsdien niet meer weg te slaan bij de spelers van JO19. Vandaar dat dit toernooi naar de mascotte vernoemd werd en niet naar Age Tichelaar. Uiteraard was Age wel heel erg blij om met De Eenhoorn prijs op de foto te mogen.


 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Lieve Kinderen uit Harlingen, Midlum en Wijnaldum

24-11-2020

HARLINGEN - Jullie stuurden mij al meer dan 45 Sinterklaastekeningen.

Black Friday Week: Volop voordeel bij Kamsma Schoenen!

24-11-2020

HARLINGEN - Profiteer van 23 t/m 28 november van 20% korting op de hele collectie*

Inzet energiecoach huurders binnenstad Harlingen

24-11-2020

HARLINGEN - Huurders in de Binnenstad krijgen gratis bespaartips van een professionele energiecoach.

Reacties

Karsten Wonen Karsten Wonen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Omdraai De Omdraai Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Food 80/20 Food 80/20 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE