TSRH2018

TSRH2018

’s Werelds grootste traditionele Tall Ships varen op vrijdag 3 augustus Harlingen binnen en zijn daar t/m maandag 6 augustus te bewonderen.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
1 juni 2018

1 juni 2018

Harlingen Open Golf: een uniek sportevenement! Hét golftoernooi voor liefhebbers van de golfsport met hart voor Harlingen.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Sneeker MHC M8E2 tegen HMHC M8E2

05-11-2017

HARLINGEN - Na een mooie eerste seizoenshelft vonden wij dat we klaar zijn voor het echte werk.

Het echte werk is spelen in een achttal. Wij hebben gelukkig acht super gemotiveerde spelers die deze uitdaging wel aandurven. Voor de rekenaars onder ons….het klopt wij hebben dus geen wissels en dat is wel zo makkelijk voor de coach.

 

Na wat opstart problemen bij de ouders van Sanne en Lauryn stonden we gelukkig allemaal om 8.45 klaar voor de start van de wedstrijd in en tegen Sneek. Hilko was vandaag spelbegeleider en floot een goede wedstrijd in de geest van de wedstrijd.

 

Mirthe was aan de beurt om op keep te staan en genoot daar zichtbaar van. Vandaag lag de aanvoerdersband nog op het aanrecht dus waren we allemaal een beetje aanvoerder. Wij begonnen scherp en gingen meteen op de aanval. Marijn die veel werk verzette op het middenveld en een goede wedstrijd speelde wist al snel Feah en Layla te bereiken. De keeper van Sneek speelde vandaag een belangrijke rol en wist inzetten van onze spitsen Marieke en Layla te keren. Annemarijn is ook zo’n loopwonder op het middenveld en vloog iedereen voorbij op de zijkant en zette goed voor op Feah en haar inzet ging net naast. Sneek was scherp in de counters, maar achterin onder leiding van Sanne stond het goed. Lauryn blokte een paar goed een bal en Mirthe had nog niets te doen gehad.

 

Maar ja, je hebt een voetbalwet die ook op de hockey velden geldt en dat is “als je hem zelf niet maakt, doet de tegenstander dat wel” en Mirthe was kansloos op een messcherpe counter van Sneek. Niets aan het handje want we speelden en goed en als we zo door gingen moest het doelpunt vallen. Normaal zijn Mirthe en Marieke onze goaltjesdieven, maar vandaag was Sanne in bloedvorm en ging van achteren mee naar voren en ramde de bal in de goal 1-1.

 

Een half uur spelen per helft met acht man is best pittig en de meiden waren toe aan een welverdiende rust. We spraken af het wat breder te houden en dat deden we goed. Sneek had weer een counter en het was in de derde minuut 2-1. Wij gaven niet op en speelden vol op de aanval. Sanne was weer mee naar voren en Marijn speelde haar goed aan in de cirkel en Sanne schoot hem vakbekwaam achter de keeper 2-2. Nu was het Harlingen time en Marieke, Annemarijn en Layla waren dicht bij een doelpunt. Achterin stonden Feah en Lauryn er alleen voor maar kwamen niet in de problemen. De bal kwam van achteruit bij Layla en ze speelde meteen door op Sanne en dat was een zekerheidje vandaag en kwamen we terecht op voorsprong 2-3.

 

De laatste vijf minuten brak het ons conditioneel op en iedereen had alles gegeven en konden we de voorsprong niet volhouden en werd het 3-3. Daar kon iedereen goed meeleven en waren we ontzettend trots op onze meiden die een knappe team prestatie hebben neergezet.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Oudpapiergeld nuttig besteed op ikc het Noorderlicht

05-11-2017

HARLINGEN - Afgelopen week stond er in de HC een artikel over het inzamelen van oud papier door de Stedelijke Muziekvereniging.

33ste uitgave Oud Harlingen magazine gepresenteerd.

05-11-2017

HARLINGEN - Donderdag 2 november presenteerde de Vereniging Oud Harlingen in het Hannemahuis het nieuwe magazine.

De Meiden van Zeerobben

05-11-2017

HARLINGEN – Drie wedstrijden uit en twee wedstrijden thuis.

Reacties

Ons Food&Wine Ons Food&Wine Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt VVV Harlingen VVV Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zensa Moda Zensa Moda Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Dio Jurien Dio Jurien Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Almamater Almamater Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Visie Events Visie Events
Visie Events Visie Events HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Vogelaar Audio Vogelaar Audio Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Almamater Almamater Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen