De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Sjantere helpt niet..., metdoen wel...

01-05-2021

HARLINGEN - Open brief PvdA Harlingen gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Aan alle inwoners van Harlingen, Midlum en Wijnaldum.

 

Beste lezer,

 

Nog ruim driekwart jaar en dan gaan we weer naar de stembus om onze gemeenteraad te kiezen. Wij als PvdA-Harlingen doen daar uiteraard weer aan mee, omdat wij ons beleid van de afgelopen vier jaar willen continueren: We willen ook de komende 4 jaar werken aan een sterkere welvarende gemeente met een goed woon- en werkklimaat.

 

Wij weten waar wij als partij voor willen staan maar dat is slechts een deel van de werkelijkheid. De werkelijkheid bent u, en daarom horen wij graag van u waar de gemeente Harlingen de komende jaren op zou moeten inzetten. Hoe kunnen we Harlingen het best in de vaart der volkeren opstuwen? We horen het graag van u. Wij zijn er van overtuigd dat we allemaal het beste voor hebben met onze prachtige gemeente en dat dit ons met elkaar verbindt.

 

U kunt en mag ons uitnodigen voor een gesprek maar wij zijn ook blij met schriftelijke input. Wanneer u punten heeft waarmee we de gemeente Harlingen sterker kunnen maken  dan horen wij dat graag. Goede suggesties en ideeën willen we graag opnemen in ons verkiezingsprogramma. Wij willen met een verkiezingsprogramma komen dat aansluit bij de wensen en behoeftes van ons maatschappelijk middenveld, maar wel realiseerbaar en haalbaar. Harlingers zijn nuchter, en mooie praatjes willen wij niet verkopen.

 

Onze raadsfractie heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om het laatste beleidsprogramma uit te voeren en onze wethouders, Hein en Erik, zijn een uitstekende bewakers gebleken op hun verantwoordelijkheidsgebieden. Dat hebben wij als gemeente nodig om succesvol te kunnen blijven voortbestaan. Graag gaan we weer vier jaar voor de stad aan de slag, maar zonder uw input zijn onze mensen ziende blind.

 

Daarom een oproep aan u om ons hierin te steunen en te helpen zodat wij na de verkiezingen ieders belangen op een verantwoorde manier te kunnen verdedigen.

Wij als PvdA Harlingen willen alle Harlingers, Mullumers en Winaamers  uitdagen zich aan te melden om mee te doen om er voor Harlingen als zelfstandige gemeente  het beste van te maken. Op naar een sociale, sterke en mooiere toekomst voor onze stad en dorpen.

 

 

Sjantere helpt niet..., metdoen wel...

 

Namens de PvdA afdeling Harlingen,

 

Willem de Graaf (voorzitter)

Edwin Helvrich (fractievoorzitter)

Erik de Groot (wethouder)

 

Algemeen Politiek & Maatschappij

Reacties

Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Food 80/20 Food 80/20 De Omdraai De Omdraai
Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Food 80/20 Food 80/20 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus