Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Senioren van fc Harlingen

02-02-2023

HARLINGEN - In de aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie werd er volop geoefend bij de senioren.

Fc Harlingen 1 oefende zondag tegen 3e klasser v.v. Dronrijp (0-1) en de mannen van Het Derde waren in de sneeuw te vinden. Voor zowel Het Tweede als Het Vierde elftal is afgelopen zondag de competitie van start gegaan.

 

Een klein overzichtje:

 

Nadat fc Harlingen 1 de eerste seizoenshelft afsloot als koploper staat de tweede helft van het seizoen op het punt van beginnen. fc Harlingen heeft een pittige oefenperiode achter de rug en afgelopen zondag werd deze afgesloten met een laatste oefenwedstrijd tegen 3e klasser vv Dronrijp. In een wedstrijd met vele kansen werd er in Dronrijp met 1-0 verloren. De mannen staan op scherp en dat moet ook want de komende twee weken staan er twee krakers op het programma! 

 

 

Allereerst wordt er a.s. zondag gespeeld in en tegen Nieuw-Roden. Net als in de Eredivisie zijn de verschillen bovenin klein, want de Drentenaren staan op een derde plek met vier punten achterstand op koploper fc Harlingen. En het kon wel eens een lastige wedstrijd worden, want de ploegen met de minst gepasseerde defensies staan tegenover elkaar. In de allereerste speelronde werd in Harlingen door beide ploegen niet gescoord. Toch zullen beide ploegen voor de winst willen gaan, want, als Nieuw-Roden wint, nadert het de huidige koploper fc Harlingen op één punt. fc Harlingen zal daarentegen de punten mee naar Friesland willen nemen om de koppositie te verstevigen. De week erop staat namelijk de thuiswedstrijd tegen de nummer 2, Zevenhuizen op het programma. 

 

Maar eerst zondag naar het Drentse Nieuw-Roden. Het duel op sportpark Nieuw-Roden begint om 14.00 uur.

 

Fc Harlingen 2 speelde zondag in Burgum een bloedspannende wedstrijd maar verloor helaas met 4-3 van FC Burgum 1.

 

Fc Harlingen 3 ging met een delegatie naar de sneeuw en bergen van Oostenrijk. Als variant op de Friese Elfstedentocht werd de Negendorpentocht afgelegd, waarbij Lammert à la Age Tichelaar, de stempels uitdeelde bij het bereiken van een dorp ergens in het dal van de Skiwelt. De 9 deelnemers werden hoe langer hoe enthousiaster en een aantal wisten zelfs alle stempels uit de regio te verzamelen met zo'n 200 km op de teller. Komend weekend worden de skischoenen weer vervangen door de voetbalschoenen en zal de competitie hervat worden met een uitwedstrijd tegen Blauwhuis 2.

 

V.l.n.r.: Sander Zeilmaker, Lammert Kleefstra, Stefan Hanekamp, Jan Scheffer, Matthieu Visser, Hilko Mulder, Niels Outhuijse, Nieky Dekker en Joost Outhuijse.

 

Fc Harlingen 4 zou zondag naar Ameland afreizen maar Koots kon niet genoeg mannen op de been brengen en dus werd de wedstrijd afgelast...

 

Programma:

Zaterdag 4 februari

14.00 uur fc Harlingen VR1 - Mulier VR1

 

Zondag 5 februari

11.00 uur Oosterlittens 3 - fc Harlingen 4

12.00 uur Blauwhuis 2 - fc Harlingen 3

14.00 uur Nieuw Roden 1 - fc Harlingen 1

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Liefde, robotjes, computercursussen en spreekuren in Bibliotheek Harlingen

02-02-2023

HARLINGEN - In februari komt u naar Bibliotheek Harlingen voor een blind date, om met robotjes te spelen, uw computerkennis op te vijzelen of voor een snel antwoord op digitale- juridische en belastingvragen.

Jongerenprojecten in de schijnwerpers

02-02-2023

HARLINGEN - Veel projecten staan in deze tijd onder druk.

Jeugdoverzicht fc Harlingen

02-02-2023

HARLINGEN - Afgelopen week moesten ze het nog met oefenwedstrijden doen maar de bovenbouw gaat vanaf dit weekend ook van start met de competitie.

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Wellheat Shop Wellheat Shop Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Visie Events Visie Events CDA Harlingen CDA Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen TeamFRL TeamFRL Hubo-Faber Hubo-Faber The Shamrock The Shamrock Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen CDA Harlingen CDA Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken TeamFRL TeamFRL Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats