Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Senioren van fc Harlingen

21-10-2022

HARLINGEN - De Vrouwen 1 kennen een fantastische start.

Senioren van fc Harlingen Fc Harlingen VR1 kende een fantastische start tegen Warga.

Fc Harlingen 1 gaf een 0-2 voorsprong weg, het Tweede had geen kans tegen ONB 3, het Derde werd afgelast en de voetbalmachine van Koots draait op volle toeren. Een klein overzichtje van wat de fc Harlinger seniorenteams beleefd hebben:

 

Fc Harlingen VR1

Fc Harlingen wist zaterdag de score tegen Warga te openen met een prachtige vrije trap van Deveny. Tien minuten later was het Nina die uit ogenschijnlijk buitenspel de score op 2-0 zette. Kort voor rust kwam WWS terug via een penalty, 2-1 ruststand. Na het bekertje ranja was het Meike die fc Harlingen op 3-1 zette, waar kort erna het tegenantwoord van WWS kwam en de 3-2 op het scorebord verscheen. Het laatste half uur was overleven, maar het lukte de stand vast te houden.

 

Fc Harlingen 1

Fc Harlingen 1 nam het zondag voor het eerst in de clubhistorie op tegen vv Tijnje. In een wedstrijd die niet verloren had hoeven worden, stond fc Harlingen uiteindelijk met lege handen. Het waren de Harlingers die na een kwartier op voorsprong kwamen. Remko Zandberg werd op maat aangespeeld en hij zag Arjan Outhuyse vrijstaan die uithaalde en de 0-1 tegen de touwen knalde. In de twintigste minuut zette Remko Zandberg de stand op 0-2. Er leek geen vuiltje aan de lucht, maar binnen een kwartier had Tijnje de stand teruggebracht naar 2-2. Na rust kwam de thuisploeg op voorsprong. Een handsbal van fc Harlingen werd bestraft met een strafschop en zo kwam de 3-2 op het scorebord. In blessuretijd werd Mart Beuker naar de grond getrokken in het strafschopgebied en dus mocht fc Harlingen andermaal een strafschop nemen. Het was opnieuw Remko Zandberg die achter de bal ging staan en de bal strak tegen de touwen schoot. fc Harlingen leek dus nog een punt uit het vuur te slepen. De scheidsrechter had echter geconstateerd dat de doelman verkeerd stond en keurde het doelpunt vreemd genoeg af en liet de strafschop overnemen. Die tweede poging werd gestopt door de doelman, waarna al snel het eindsignaal klonk. De eerstvolgende speelronde is zondag 30 oktober. Dan is er een thuiswedstrijd tegen De Sweach.

 

Overige uitslagen:

Fc Harlingen 2 had geen kans tegen ONB 3. In Drachten werd er verloren met 6-1. De uitwedstrijd LSC 5 - fc Harlingen 3 werd afgelast. Het Vierde wist overtuigend met 0-5 te winnen en heeft ook Friesland 3 aan de zegekar gebonden. In de wandelgangen wordt al gesproken over wanneer het kampioenschap binnen wordt gehaald in plaats van óf het kampioenschap wordt binnengehaald.

 

Programma

Vrijdag 21 oktober, THUIS:

20.00 uur fc Harlingen 2 – VC Trynwalden 2

 

Zondag 23 oktober, THUIS:

10.30 uur fc Harlingen 3 – Nicator 2

 

Zondag 23 oktober, UIT:

12.00 uur Blauwhuis 2 – fc Harlingen 4

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Elke woensdagochtend, WALKING FOOTBALL ochtend BIJ Fc Harlingen

21-10-2022

HARLINGEN - Het is herfstvakantie maar bij fc Harlingen wordt er deze week gewoon lekker doorgetraind.

Kom bij de Waddenrobkes

21-10-2022

HARLINGEN - Terwijl de Waddenrobkes lekker aan het trainen zijn wordt er op het veldje ernaast al druk geoefend door de allerjongsten met bal.

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 42 - 2022

21-10-2022

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 17 t/m 21 oktober 2022.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Wellheat Shop Wellheat Shop Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wellheat Shop Wellheat Shop