Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Senioren van fc Harlingen

15-04-2022

HARLINGEN - Fc Harlingen 1 heeft zondag in Warga de dik verdiende drie punten mee naar huis genomen.

Senioren van fc Harlingen Fc Harlingen 1 heeft zondag in Warga de dik verdiende drie punten mee naar huis genomen. Foto: E.c.A.

Fc Harlingen VR1

Zaterdagochtend kregen de Vrouwen 1 van fc Harlingen een telefoontje van tegenstanders SC Bolsward VR2. De wedstrijd kon wegens een vage reden niet doorgaan en dus zat er niets anders op dan een training af te werken in plaats van een wedstrijd. Voor aankomende zaterdag staat er een thuiswedstrijd op het programma. Het Vrouwen 1 team van WWS/Warga komt dan naar Harlingen. De wedstrijd begint om 13.00 uur.

 

Fc Harlingen 1

Met meer Harlingers als Wargaasters aan de zijlijn gebeurde erin en tegen Warga tijdens de eerste helft vrij weinig. Dat beide teams een keer voor het doel kwamen leidde verder niet tot doelpunten. Na rust werd fc Harlingen 1 sterker en hing een doelpunt in de lucht. Warga 1 vormde een muur van verdedigende mensen en die muur was lastig te breken. De klok gaf al bijna minuut negentig aan toen fc Harlingen nog een hoekschop mocht nemen. Dit was een klus voor Arjan Outhuyse en hij bracht de bal voor het doel. Daar stond Mateusz IJpe op de juiste plek en hij kopte de bal onhoudbaar tegen de touwen: 0-1. Een verdiende en belangrijke overwinning voor fc Harlingen die nu op plek drie staat.

 

Overige uitslagen:

Zowel het Tweede als het Vierde van fc Harlingen waren een speelronde vrij. Fc Harlingen 3 wist na een achterstand van 1-3 nog op gelijke stand te komen maar LSC 1890 6 scoorde in de laatste minuut het winnende doelpunt, het werd 3-4.

 

Programma

In het paasweekend zal fc Harlingen 1 niet op zondag maar op maandag spelen. Dan gaat men op bezoek in Bakkeveen. Bakkeveen is momenteel de koploper en won ook al de eerste periodetitel. Bakkeveen is titelkandidaat en heeft de kans op een promotie naar de derde klasse dus in eigen hand. Wel gaat het de laatste weken niet altijd even makkelijk, maar zondag won men wel van Boornbergum. In de eerdere onderlinge ontmoeting dit seizoen speelde fc Harlingen een goede wedstrijd, maar stond uiteindelijk met lege handen, nadat het ruim een uur als tiental in het veld stond. De overwinning op Warga van afgelopen zondag heeft onze jongens ongetwijfeld zelfvertrouwen gegeven en als fc Harlingen met dezelfde instelling het veld opstapt als vorige week is een stuntje tegen de koploper zeker niet onmogelijk. De aftrap is maandag om 14.00 uur.

 

Programma:

Zaterdag 16 april, Thuis

13.00 uur fc Harlingen VR1 – St WWS/Warga VR1

 

Maandag 18 april, Uit

14.00 uur Bakkeveen 1 – fc Harlingen 1

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

15-04-2022

HARLINGEN - Zaterdag 16 april is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Cultuurmenu voor basisscholen in Harlingen gepresenteerd

15-04-2022

HARLINGEN - Het Cultuurmenu 2022-2023 voor de gemeente Harlingen is woensdag 13 april gepresenteerd.

Het Alternatief 107 bij Omroep RSH

15-04-2022

HARLINGEN - We zijn er weer vrijdag 15 april 2022.

Reacties

Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Fotografie Dorus Fotografie Dorus