Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Senioren van fc Harlingen

07-04-2022

HARLINGEN - Met Fc Harlingen VR1, Fc Harlingen 1, de uitslagen en het programma.

Senioren van fc Harlingen Het zat zondag niet mee voor fc Harlingen 1. Na een niet al te beste wedstrijd gingen de eilanders er met de punten vandoor. Foto: Dorus Breidenbach.

Fc Harlingen VR1

Afgelopen zaterdag moesten de dames van fc Harlingen VR1 een uitwedstrijd spelen in en tegen Beetgum VR2. Ondanks dat Beetgum voorlaatste staat is dit toch altijd een lastige tegenstander. In de heenwedstrijd werden de punten verdeeld, dus was fc Harlingen erop gebrand om deze keer de 3 punten mee te nemen naar Harlingen. Ook deze week was de selectie versterkt met Meike en Berit van MO17.

 

fc Harlingen VR1 begon meteen fel aan de wedstrijd en creëerde gelijk een paar goede kansen. Beetgum had een paar goede snelle spelers in het team maar die werden goed afgestopt door de Harlinger verdediging. Verder dan het 16 metergebied kwamen ze niet en konden ze het keeper Arwen ook niet lastig maken. Daar tegenover was fc Harlingen wel gevaarlijk en er volgde een goede aanval. Nora bereikte Meike en die schoot beheerst de 0-1 binnen. Dat smaakte naar meer en na 5 minuten volgde een prachtige combinatie tussen Ashley en Meike en die kon haar 2e goal binnenschieten. De 2e helft hetzelfde beeld als de 1e helft, alleen werd er niet meer gescoord en werd de wedstrijd dik verdiend gewonnen door fc Harlingen. Zaterdagmiddag spelen de Vrouwen thuis en ontvangen die middag de Vrouwen 2 van SC Bolsward. De wedstrijd begint om 13.00 uur.

 

Leider van VR1; Ronald “Koots” Brandes.

 

Fc Harlingen 1

Fc Harlingen 1 is er zondag niet in geslaagd de ongeslagen status sinds de winterstop in stand te houden. De eilanders kwamen in de zevende minuut op een 0-1 voorsprong terwijl de thuisploeg pas halverwege de eerste helft de eerste kans creëerde. Vlak voor rust zette fc Harlingen nog een aanval op maar ook nu stond de doelman in de weg en was de ruststand 0-1. Na rust had fc Harlingen wel de bal, maar creëerde weinig. In de slotfase kwam Terschelling met tien man te staan, nadat een speler van fc Harlingen van achteren werd neergehaald maar kort daarop besliste Terschelling het duel definitief door de 0-2 op het scorebord te zetten. Het zat er die dag niet in voor fc Harlingen, de overwinning voor Terschelling was dan ook verdiend.

 

Overige uitslagen

Vrijdagavond was het 7x7 avond bij fc Harlingen. Onder Siberische omstandigheden trapten i.p.v. 4 teams alleen fc Harlingen 45+ en sc Leovardia af. Zeerobben 45+ kon gek genoeg geen team op de been brengen en meldde zich af en het team van Leeuwarder Zwaluwen kwam niet opdagen. De Vrouwen 2 pakte in Arum tweemaal winst, speelde 1x gelijk en verloor 1x. Zondag won fc Harlingen 2 met 7-0 van Warga 2. fc Harlingen 3 zou het thuis opnemen tegen FFS 2 maar ook deze tegenstander meldde zich af en fc Harlingen 4 verloor met 3-4 van vv Sneek Wit Zwart 2.

 

De 45+ teams van fc Harlingen en sc Leovardia waren de diehards op de vrijdagavond.

 

Programma

Zondagmiddag gaat fc Harlingen 1 op bezoek bij vv Warga. Thuis boekte fc Harlingen eerder dit seizoen een nipte, maar verdiende overwinning. Beide ploegen doen het goed en staan in de subtop en zullen beide de volle buit willen halen om bovenin mee te draaien. Ondanks de nederlaag tegen Terschelling kunnen de Harlingers nog altijd naar boven kijken ondanks de kleine verschillen. Warga is in de loop van de weken dichterbij gekropen en verloor na de winterstop nog geen duel. Het belooft dus een spannende strijd te worden om plek drie. Het duel begint zondag om 14.00 uur.

 

Vrijdag 8 april, Uit

De mannen van fc Harlingen 35+ spelen vanaf 19.30 uur op Sportpark Schatzenburg in Menaam (Dronrijp) tegen Arum, LSC, Tzum en Foarut 35+.

 

Zaterdag 9 april, Thuis

13.00 uur fc Harlingen VR1 – SC Bolsward VR2

 

Zondag 10 april, Thuis

10.30 uur fc Harlingen 3 – LSC 1890 6

 

Zondag 10 april, Uit

14.00 uur Warga 1 – fc Harlingen 1

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Boeiende blog projectdirecteur TSRH2022: De laatste loodjes!

07-04-2022

HARLINGEN - Afgelopen maandag was het precies honderd dagen voor de start van de Tall Ships Races Harlingen 2022.

Crisisloods Harlingen: Heb jij nog een goede fiets staan?

07-04-2022

HARLINGEN - De werkgroep van de Crisisloods in Harlingen is hard op zoek naar goedwerkende fietsen voor de Oekraïense vluchtelingen.

De Ontdekkers zijn weer van start!

07-04-2022

HARLINGEN - Elke week beleven De Ontdekkers veel plezier met hun activiteiten.

Reacties

Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas CDA Harlingen CDA Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Wellheat Shop Wellheat Shop Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje TeamFRL TeamFRL Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen