Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren. Alinex werkt voor u!
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Seizoen Snurk (Okke Hel) 2017

06-11-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was er de jaarlijkse afsluiting van het seizoen.

Seizoen Snurk (Okke Hel) 2017 Snurker 2017 dhr. H. Kuiper.

Terwijl andere teams in Muiden de laatste wedstrijd van het jaar roeiden, waar wij helaas voor waren uitgeloot, hebben wij met de gehele ploeg en aanhang heerlijk gegeten bij Zeevantyd. Wij willen de bediening en eigenaar bedanken voor de gezellige avond, was super!

 

Tijdens dit jaarlijks terugkerende etentje worden er ook altijd de prijzen van Snurker van het jaar uitgereikt. Als eerste werd de prijs van 2016 alsnog overhandigd aan Wilfred Kalkhuis. Vorig jaar was er wat misgegaan in de levering van de prijzen, maar gelukkig hebben we dat dit jaar recht kunnen zetten. Wilfred alsnog van harte. De spanning binnen de ploeg was al weken voelbaar en je ziet dat sommige, want om Snurker van het jaar te worden moet je wel voldoen aan een totaalplaatje, echt alles uit de kast halen. Zelfs tijdens de laatste wedstrijd in Leeuwarden, daar waren er roeiers die tijdens de race riepen “kijk mij eens, ik ben echt de beste en zie eens wat een kracht” of dit alles dan ook gelijk weer positief bijdraagt aan de puntentelling kan in twijfel worden getrokken.

 

De spanning was de hele avond voelbaar en toen uiteindelijk de uitreiking begon heerste er een stilte die niet gekend is in deze sloep. Als eerste prijs werd deze avond de aanmoedigingsprijs 2017 uitgereikt. De prijs was voor Allard Dijkstra en de motivatie was dat hij op de goede weg is, maar als benjamin van de ploeg wordt er soms nog iets extra verwacht en niet je riem weggooien op het moment dat je moe wordt. Gelukkig zien zijn kinderen dit ook, wat ons dan ook weer het volste vertrouwen voor 2018 geeft.

 

Dan komt er eindelijk het moment dat er bekend gaat worden wie er Snurker 2017 is geworden. Het was voor de jury dit jaar een moeilijke keuze, er waren twee roeiers die daar echt recht op hadden, maar zoals altijd kan er maar een de beste zijn. De keuze dit jaar is gevallen op Henrik Kuiper en als motivatie gaf de jury mee dat hij zich dit jaar uitermate heeft ingezet in het belang van het team. En wij moeten als jury ook eerlijk zijn de rijkelijk gevulde envelop gaf de doorslag. De runner-up Y. Kuperus zat er dicht bij dit jaar en de teleurstelling droop ook van zijn gezicht af, maar als hij dezelfde instelling in 2018 toont kan dit weleens zijn jaar worden.

 

Wij als Snurk willen iedereen bedanken die ons dit jaar gesteund hebben en dan met name het thuisfront. Ook nog een dank aan de sponsors voor het ondersteunen het afgelopen jaar.

 

 

De Jury.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Dames 1 pakt weer punten

06-11-2017

HARLINGEN - Afgelopen zondag speelde Harlinger Dames 1 weer een thuiswedstrijd tegen Hoogeveen.

Resultaten woonwensenonderzoek 55-plussers in Harlingen bekend

06-11-2017

HARLINGEN - Hoe willen 55 plussers in Harlingen nu en in de toekomst wonen?

Ons Food & Wine gaat er even tussenuit!

06-11-2017

HARLINGEN - Restaurant Ons Food & Wine gaat even genieten van een vakantie.

Reacties

Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Vogelaar Audio Vogelaar Audio Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Almamater Almamater Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hema Harlingen Hema Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier de Groot Atelier de Groot Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Dio Jurien Dio Jurien VVV Harlingen VVV Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Almamater Almamater Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Lichtboei De Lichtboei