Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen 2018

Heerlijk Harlingen 2018

Culinair Festival aan de haven van Harlingen waar eten, drinken, muziek en ontspanning centraal staan.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Seizoen Snurk (Okke Hel) 2017

06-11-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was er de jaarlijkse afsluiting van het seizoen.

Seizoen Snurk (Okke Hel) 2017 Snurker 2017 dhr. H. Kuiper.

Terwijl andere teams in Muiden de laatste wedstrijd van het jaar roeiden, waar wij helaas voor waren uitgeloot, hebben wij met de gehele ploeg en aanhang heerlijk gegeten bij Zeevantyd. Wij willen de bediening en eigenaar bedanken voor de gezellige avond, was super!

 

Tijdens dit jaarlijks terugkerende etentje worden er ook altijd de prijzen van Snurker van het jaar uitgereikt. Als eerste werd de prijs van 2016 alsnog overhandigd aan Wilfred Kalkhuis. Vorig jaar was er wat misgegaan in de levering van de prijzen, maar gelukkig hebben we dat dit jaar recht kunnen zetten. Wilfred alsnog van harte. De spanning binnen de ploeg was al weken voelbaar en je ziet dat sommige, want om Snurker van het jaar te worden moet je wel voldoen aan een totaalplaatje, echt alles uit de kast halen. Zelfs tijdens de laatste wedstrijd in Leeuwarden, daar waren er roeiers die tijdens de race riepen “kijk mij eens, ik ben echt de beste en zie eens wat een kracht” of dit alles dan ook gelijk weer positief bijdraagt aan de puntentelling kan in twijfel worden getrokken.

 

De spanning was de hele avond voelbaar en toen uiteindelijk de uitreiking begon heerste er een stilte die niet gekend is in deze sloep. Als eerste prijs werd deze avond de aanmoedigingsprijs 2017 uitgereikt. De prijs was voor Allard Dijkstra en de motivatie was dat hij op de goede weg is, maar als benjamin van de ploeg wordt er soms nog iets extra verwacht en niet je riem weggooien op het moment dat je moe wordt. Gelukkig zien zijn kinderen dit ook, wat ons dan ook weer het volste vertrouwen voor 2018 geeft.

 

Dan komt er eindelijk het moment dat er bekend gaat worden wie er Snurker 2017 is geworden. Het was voor de jury dit jaar een moeilijke keuze, er waren twee roeiers die daar echt recht op hadden, maar zoals altijd kan er maar een de beste zijn. De keuze dit jaar is gevallen op Henrik Kuiper en als motivatie gaf de jury mee dat hij zich dit jaar uitermate heeft ingezet in het belang van het team. En wij moeten als jury ook eerlijk zijn de rijkelijk gevulde envelop gaf de doorslag. De runner-up Y. Kuperus zat er dicht bij dit jaar en de teleurstelling droop ook van zijn gezicht af, maar als hij dezelfde instelling in 2018 toont kan dit weleens zijn jaar worden.

 

Wij als Snurk willen iedereen bedanken die ons dit jaar gesteund hebben en dan met name het thuisfront. Ook nog een dank aan de sponsors voor het ondersteunen het afgelopen jaar.

 

 

De Jury.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Dames 1 pakt weer punten

06-11-2017

HARLINGEN - Afgelopen zondag speelde Harlinger Dames 1 weer een thuiswedstrijd tegen Hoogeveen.

Resultaten woonwensenonderzoek 55-plussers in Harlingen bekend

06-11-2017

HARLINGEN - Hoe willen 55 plussers in Harlingen nu en in de toekomst wonen?

Ons Food & Wine gaat er even tussenuit!

06-11-2017

HARLINGEN - Restaurant Ons Food & Wine gaat even genieten van een vakantie.

Reacties

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Vogelaar Audio Vogelaar Audio Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Almamater Almamater Hubo-Faber Hubo-Faber De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zensa Moda Zensa Moda Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen VVV Harlingen VVV Harlingen Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe
Karsten Wonen Karsten Wonen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Vogelaar Audio Vogelaar Audio