De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Rondjevoorjeclub groot succes voor HMHC

07-01-2021

HARLINGEN - Het zijn lastige tijden voor sportverenigingen.

Met veel moeite kan er door de jeugd nog worden getraind, maar verder is het stil op de velden. Zo ook bij HMHC aan de Westerzeedijk. Ook in financieel opzicht is het een lastige tijd. Steun van de overheid en de gemeente Harlingen is daarbij zeer welkom.

 

Ook een actie als Rondjevoorjeclub helpt dan enorm. Deze actie voor alle sportverenigingen, waar ook Zeerobben en HC Harlingen aan meededen, werd ook opgestart door een van de leden van HMHC. Door 58 personen is uiteindelijk 1180 euro bij elkaar gebracht. De penningmeester is er blij mee. Dank aan alle gulle gevers!

 

Trainen in de winterperiode

In de winterperiode wordt er door de jeugd van HMHC gewoon getraind. Hiervoor is een speciaal winterschema gemaakt door de TC. Want juist nu iedereen thuiszit, is het van belang dat jongens en meisjes gewoon kunnen sporten met hun vrienden en vriendinnen. Uiteraard is dit wel afhankelijk van het weer, bij (kans op) vorst is het kunstgrasveld te glad en kan er helaas niet getraind worden. Houd de social media van HMHC dus iedere dag goed in de gaten, dan sta je niet voor niets bij het hek.

 

Het is helaas nog even afwachten wanneer de senioren weer kunnen trainen, dat is afhankelijk van het versoepelen van de coronamaatregelen van de overheid.

 

Onderlinge wedstrijden voor de jeugd

De komende tijd zullen er op de zaterdagen weer onderlinge wedstrijden worden georganiseerd voor de jeugd. Hopelijk kunnen we dan in het voorjaar weer ‘gewoon’ het veld op. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

 

RIVM-maatregelen blijven van toepassing

Op de velden van HMHC wordt uiteraard rekening gehouden met de huidige RIVM-maatregelen. En het blijft natuurlijk van belang om je gezonde verstand te gebruiken en niet te komen trainen als je niet fit bent.

 

Zin om te komen hockeyen?

Ook in deze tijd is het mogelijk om gewoon een keer mee te komen trainen om te zien of hockey iets voor jou is! Dat kan bij alle leeftijdsgroepen in de jeugd, dus vanaf 4 jaar. Bovendien is hockey gratis als je 4 of 5 bent. Wel graag even aanmelden van tevoren via TC@Harlingermhc.nl.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voedselbank krijgt ‘draagspeld’ en Bruine Vloot krijgt de ‘Boei van Harlingen’

07-01-2021

HARLINGEN - Afgelopen week zijn de gemeentelijke prijzen de ‘gemeentelijke draagspeld’ en de ‘Boei van Harlingen’ uitgereikt.

Uit de schatkamer van... Simone Scheffer

07-01-2021

HARLINGEN - Donderdagavond 7 januari zendt Omroep RSH van 19.00 - 20.00 uur het radioprogramma 'Uit de schatkamer van... Simone Scheffer' uit.

Razende Roeland dendert 2021 binnen en door!

07-01-2021

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur en ook in dit nieuwe kalenderjaar staan dan je metal vitamines weer klaar bij Omroep RSH.

Reacties

The Shamrock The Shamrock Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Broodje Nuchter Broodje Nuchter Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Greenart Production Greenart Production Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Omdraai De Omdraai Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Food 80/20 Food 80/20 IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Broodje Nuchter Broodje Nuchter Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events De Omdraai De Omdraai