Van Campen & Dijkstra Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517 – 212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WINter aan Zee lotenactie!

WINter aan Zee lotenactie!

Kom winkelen in Harlingen en maak kans op Ondernemend Harlingen cadeaubonnen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Rondjevoorjeclub groot succes voor HMHC

07-01-2021

HARLINGEN - Het zijn lastige tijden voor sportverenigingen.

Met veel moeite kan er door de jeugd nog worden getraind, maar verder is het stil op de velden. Zo ook bij HMHC aan de Westerzeedijk. Ook in financieel opzicht is het een lastige tijd. Steun van de overheid en de gemeente Harlingen is daarbij zeer welkom.

 

Ook een actie als Rondjevoorjeclub helpt dan enorm. Deze actie voor alle sportverenigingen, waar ook Zeerobben en HC Harlingen aan meededen, werd ook opgestart door een van de leden van HMHC. Door 58 personen is uiteindelijk 1180 euro bij elkaar gebracht. De penningmeester is er blij mee. Dank aan alle gulle gevers!

 

Trainen in de winterperiode

In de winterperiode wordt er door de jeugd van HMHC gewoon getraind. Hiervoor is een speciaal winterschema gemaakt door de TC. Want juist nu iedereen thuiszit, is het van belang dat jongens en meisjes gewoon kunnen sporten met hun vrienden en vriendinnen. Uiteraard is dit wel afhankelijk van het weer, bij (kans op) vorst is het kunstgrasveld te glad en kan er helaas niet getraind worden. Houd de social media van HMHC dus iedere dag goed in de gaten, dan sta je niet voor niets bij het hek.

 

Het is helaas nog even afwachten wanneer de senioren weer kunnen trainen, dat is afhankelijk van het versoepelen van de coronamaatregelen van de overheid.

 

Onderlinge wedstrijden voor de jeugd

De komende tijd zullen er op de zaterdagen weer onderlinge wedstrijden worden georganiseerd voor de jeugd. Hopelijk kunnen we dan in het voorjaar weer ‘gewoon’ het veld op. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

 

RIVM-maatregelen blijven van toepassing

Op de velden van HMHC wordt uiteraard rekening gehouden met de huidige RIVM-maatregelen. En het blijft natuurlijk van belang om je gezonde verstand te gebruiken en niet te komen trainen als je niet fit bent.

 

Zin om te komen hockeyen?

Ook in deze tijd is het mogelijk om gewoon een keer mee te komen trainen om te zien of hockey iets voor jou is! Dat kan bij alle leeftijdsgroepen in de jeugd, dus vanaf 4 jaar. Bovendien is hockey gratis als je 4 of 5 bent. Wel graag even aanmelden van tevoren via TC@Harlingermhc.nl.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Voedselbank krijgt ‘draagspeld’ en Bruine Vloot krijgt de ‘Boei van Harlingen’

07-01-2021

HARLINGEN - Afgelopen week zijn de gemeentelijke prijzen de ‘gemeentelijke draagspeld’ en de ‘Boei van Harlingen’ uitgereikt.

Uit de schatkamer van... Simone Scheffer

07-01-2021

HARLINGEN - Donderdagavond 7 januari zendt Omroep RSH van 19.00 - 20.00 uur het radioprogramma 'Uit de schatkamer van... Simone Scheffer' uit.

Razende Roeland dendert 2021 binnen en door!

07-01-2021

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur en ook in dit nieuwe kalenderjaar staan dan je metal vitamines weer klaar bij Omroep RSH.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Food 80/20 Food 80/20 Plus Lunenborg Plus Lunenborg The Shamrock The Shamrock Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad