Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Rol gemeente bij uitvaart Piet Paulusma

22-03-2022

HARLINGEN - Beste inwoners en bezoekers van de gemeente Harlingen.

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Piet Paulusma. Inwoner van de gemeente Harlingen. Een boegbeeld voor Fryslân en heel Nederland in weer in wind. Hij was de trotse drager van de gemeentelijke draagspeld en in januari onderscheiden tot Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Het is voelbaar dat het nieuws iedereen diep heeft geraakt. Wat was Piet Paulusma een fijn mens! Oant Moarn zal nooit meer klinken! Een groot gemis voor iedereen.

Wij begrijpen dat u vragen heeft, of dat er een gelegenheid is om uw medeleven te tonen. Wij hebben ook de vraag gekregen waarom de gemeente Harlingen de vlag niet halfstok heeft hangen om stil te staan bij dit verdrietige bericht. Daarom willen wij u graag informatie geven hoe wij als gemeente Harlingen hiermee omgaan. 

 

Vlaggen

De gemeente Harlingen, het stadhuis, is een rijksoverheid gebouw. Voor het vlaggen op rijksoverheid gebouwen gelden protocollen. De richtlijnen van het protocol geven aan dat de vlag halfstok mag hangen op 4 mei, dodenherdenking of bij het overlijden van een lid van het Koninklijk Huis. Hierin volgen wij de richtlijnen.    

 

Publiekelijk afscheid

De gemeente Harlingen is in goed overleg over wat wij voor de familie kunnen betekenen. Onze rol ligt voornamelijk op het gebied van openbare orde, veiligheid en verkeer. De familie heeft kenbaar gemaakt dat iedereen die dat wil op vrijdag 25 maart afscheid kan nemen van Piet Paulusma. De afscheidsbijeenkomst vindt plaats in het Entrepotgebouw in Harlingen tussen 12.00- 17.00 uur.

 

Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust met de gemeente Harlingen via 14 0517. Wij staan u graag te woord.

 

Algemeen Gemeente Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Harlinger Ben van Merode giet 'Mooie Stad Aan Het Wad' in rap jasje!

22-03-2022

HARLINGEN - Bij Ben van Merode ontstond het idee om het Harlinger lijflied 'Mooie Stad aan het Wad', door Jannie Homminga - Outhuijse voor de Wiebe Van Dijk Superband geschreven, in een rap jasje te gieten.

Actiedag 'Tegel eruit, boompje erin'

22-03-2022

HARLINGEN - De gemeente organiseert de actie 'Tegel eruit, boompje erin'.

Vragen over aantasting Noorderpier bij Harlingen en de zoutwinning Waddenzee

22-03-2022

HARLINGEN - De berichten over het gevaar voor verzakking van de Noorderpier bij Harlingen verontrust de Statenfracties van GrienLinks en PvdA.

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wellheat Shop Wellheat Shop Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Copini Opticiëns Copini Opticiëns
The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wellheat Shop Wellheat Shop Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok