Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Pilot Harlingen

Pilot Harlingen

Bijblijven over de zoutwinning bij Harlingen? Bezoek Pilot Harlingen en abonneer je op de nieuwsbrief!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Ga jij de uitdaging aan? Bij PLUS Lunenborg spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Rol gemeente bij uitvaart Piet Paulusma

22-03-2022

HARLINGEN - Beste inwoners en bezoekers van de gemeente Harlingen.

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Piet Paulusma. Inwoner van de gemeente Harlingen. Een boegbeeld voor Fryslân en heel Nederland in weer in wind. Hij was de trotse drager van de gemeentelijke draagspeld en in januari onderscheiden tot Ridder in de orde van Oranje Nassau.

Het is voelbaar dat het nieuws iedereen diep heeft geraakt. Wat was Piet Paulusma een fijn mens! Oant Moarn zal nooit meer klinken! Een groot gemis voor iedereen.

Wij begrijpen dat u vragen heeft, of dat er een gelegenheid is om uw medeleven te tonen. Wij hebben ook de vraag gekregen waarom de gemeente Harlingen de vlag niet halfstok heeft hangen om stil te staan bij dit verdrietige bericht. Daarom willen wij u graag informatie geven hoe wij als gemeente Harlingen hiermee omgaan. 

 

Vlaggen

De gemeente Harlingen, het stadhuis, is een rijksoverheid gebouw. Voor het vlaggen op rijksoverheid gebouwen gelden protocollen. De richtlijnen van het protocol geven aan dat de vlag halfstok mag hangen op 4 mei, dodenherdenking of bij het overlijden van een lid van het Koninklijk Huis. Hierin volgen wij de richtlijnen.    

 

Publiekelijk afscheid

De gemeente Harlingen is in goed overleg over wat wij voor de familie kunnen betekenen. Onze rol ligt voornamelijk op het gebied van openbare orde, veiligheid en verkeer. De familie heeft kenbaar gemaakt dat iedereen die dat wil op vrijdag 25 maart afscheid kan nemen van Piet Paulusma. De afscheidsbijeenkomst vindt plaats in het Entrepotgebouw in Harlingen tussen 12.00- 17.00 uur.

 

Mocht u vragen hebben neemt u dan gerust met de gemeente Harlingen via 14 0517. Wij staan u graag te woord.

 

Algemeen Gemeente Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Harlinger Ben van Merode giet 'Mooie Stad Aan Het Wad' in rap jasje!

22-03-2022

HARLINGEN - Bij Ben van Merode ontstond het idee om het Harlinger lijflied 'Mooie Stad aan het Wad', door Jannie Homminga - Outhuijse voor de Wiebe Van Dijk Superband geschreven, in een rap jasje te gieten.

Actiedag 'Tegel eruit, boompje erin'

22-03-2022

HARLINGEN - De gemeente organiseert de actie 'Tegel eruit, boompje erin'.

Vragen over aantasting Noorderpier bij Harlingen en de zoutwinning Waddenzee

22-03-2022

HARLINGEN - De berichten over het gevaar voor verzakking van de Noorderpier bij Harlingen verontrust de Statenfracties van GrienLinks en PvdA.

Reacties

Food 80/20 Food 80/20 Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation BENG Evenementen BENG Evenementen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok