Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Zoutwinning bij RSH

Zoutwinning bij RSH

Op 24 november staat Omroep RSH van 19.00 en 21.00 uur stil bij de zoutwinning in Harlingen. Stuur uw vragen naar de redactie. Ze zijn de rode draad voor onze uitzending: info@pilotharlingen.nl
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Rik Moorlag en Loc van Lee winnen het Boulodrome toernooi

27-11-2019

HARLINGEN - Zaterdag 23 november was het weer tijd voor het Boulodrome toernooi.

Het toernooi was al heel snel volgeboekt en ook stonden er nog teams op de reservelijst. Op de lijst stonden weer veel goede teams en het beloofde dan ook een pittige dag te worden met mooie en spannende partijen. Rond 9.45 uur was iedereen aanwezig en kon de loting definitief gemaakt worden en om 10.00 uur werd de wedstrijddag geopend. Zoals meestal bij ons 3 voorgelote partijen en daarna knock-out met verliezersronde.

 

Na de eerste 3 voorgelote partijen werd de stand opgemaakt en nu bleek al dat er teams, welke op papier zeker voor de prijzen konden gaan, niet altijd hun dag hadden en dus in de B-poule terecht kwamen. In de A-poule speelden Loc en Rik als een trein en kwamen overtuigend in de finale. In de andere helft van het schema ging het er hard aan toe. In die halve finale moesten Mark en Rein het opnemen tegen Frans-Jan en Gretha. Frans-Jan en Gretha liepen vlot uit naar een 10-0 voorsprong, maar Mark en Rein gaven niet op en deden er een tandje bij. Uiteindelijk pakten Mark en Rein toch de overwinning met een stand van 13-11.

 

De finale ging dus tussen Rik en Loc tegen Mark en Rein. De finale was precies het tegenovergestelde van de halve finale. Mark en Rein begonnen sterk en pakten een voorsprong maar Rik en Loc bleven geconcentreerd en sterk spelen waardoor ze aan het eind toch als eerste het 13de punt konden maken en wonnen de wedstrijd met 13-10 van Mark en Rein.

 

Het was weer een prachtig en geslaagd toernooi met spannende partijen waarvan vele op hoog niveau. De vrijwilligers achter de bar werden bedankt voor hun inzet om iedereen te voorzien van eten en drinken.

 

Uitslagen

A-poule

1ste Rik Moorlag/ Loc van Lee

2de Mark Norder / Rein Koning

 

A-complementair

1ste Wouter Hoekstra/ Joyce Termaat

2de Cor van Kollenburg/ Ruud Warmerdam

 

B-poule

1ste Siemen Folkertsma/ Warner Stienstra

2de Ineke Hilverink/ Huite Huitema

 

B-complementair

1ste Sibren Stienstra/ Hans Smit

2de Henny Visser/ Gerrit Jan Gerritsen

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Black Friday bij For Him Menswear

27-11-2019

HARLINGEN - Morgen is het zover Black Friday!

Jubileum uitzending Elvis On-Air bij jarige Omroep RSH

27-11-2019

HARLINGEN - Jawel jubileum weekend 30-jarig bestaan Radio Stad Harlingen, tegenwoordig Omroep RSH.

Karakteristieke panden binnenstad in de steigers

27-11-2019

HARLINGEN - De Bouwvereniging voert onderhoud uit aan vijf karakteristieke woningen in de binnenstad.

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Broodje Nuchter Broodje Nuchter Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Greenart Production Greenart Production Food 80/20 Food 80/20 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Food 80/20 Food 80/20 Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Greenart Production Greenart Production HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor