Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Remise aan de Westerzeedijk bij HMHC Heren

07-10-2021

HARLINGEN - Afgelopen zondag stond de kraker tegen Steenwijk op het programma voor de mannen van HMHC.

Steenwijk is één van de titelkandidaten in de competitie, maar de heren zijn zelf ook goed begonnen aan het seizoen dus gingen deze wedstrijd vol vertrouwen in. Waar de vakantiegangers weer terug waren en uitgerust aan de wedstrijd konden beginnen, had het zware weekend van daarvoor toch zijn tol geëist. Met 2 geblesseerde spelers werd toch een oud paard weer van stal gehaald in de vorm van Niek van der Zee.

 

De wedstrijd begon slordig van beide kanten en er werden weinig kansen gecreëerd door beide partijen. Steenwijk kwam iets vaker in de cirkel, maar de defensie van Harlingen stond verdedigend erg goed en gaf weinig kansen weg. Daarentegen werd er voorin ook weinig gecreëerd waardoor beide teams met een 0-0 gingen rusten.

 

In de tweede helft werd het spel beter en begon Harlingen ook kansen te creëren en golfde het spel op en neer. Toch was het Steenwijk die het eerste doelpunt maakte. Een harde klap van Steenwijk kon niet worden onderschept door de defensie van Harlingen en werd vakkundig door de benen van de tot dan toe erg goed keepende Remmert van Koppen gespeeld. Harlingen ging naarstig opzoek naar de gelijkmaker maar de defensie van Steenwijk bleek stug en gooide alles in de strijd om de 1-0 vast te houden.

 

Deze tactiek leidde tot een strafcorner voor de HMHC. Doordat de eerste uitloper van Steenwijk te gretig was werd deze doorgestuurd naar de middenlijn. Een uitgelezen kans voor de Heren om de gelijkmaker te maken. Nadat de variant nog gekeerd werd door de keeper was ons oude paard scherp. Niek kon van dichtbij raak tikken en bracht de stand terug naar een gelijkspel.

 

Hierna volgde een open spel waar beide teams volop voor de winst gingen. De wedstrijd werd daardoor ook slordiger van beide kanten en er werden vol op kansen gecreëerd. Waar aan de ene kant Steenwijk 2 keer op identieke wijze de bal tegen de paal kreeg, kreeg Onno Onnes het voor elkaar om de bal 30 centimeter voor de doellijn nog naast te krijgen. In dit druistige spel kreeg Sjoerd Nieuwland nog keihard een bal tegen zijn enkel en moest voor de zekerheid naar het ziekenhuis. Weer een speler in de lappenmand.  Dus bij deze een oproep aan oudgediende of eventueel nieuwe sterren. Wij trainen dinsdag en donderdag. Wil je een keer meedoen, laat het weten!

 

De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Waar Harlingen voorafgaande aan de wedstrijd dit een prima resultaat had gevonden, bleef er toch een gevoel achter dat er meer te halen viel, maar dat een 1-1 gelijkspel tegen één van de titelkandidaten een goed resultaat is staat buiten kijf.

 

Dit weekend staan weer 2 wedstrijden op het programma. Vrijdag staat Roden thuis op het programma voor de beker en zondag gaan we voor 3 punten in Sneek. Tot dan!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 40

07-10-2021

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 4 t/m 7 oktober 2021.

Bekerhockey en lasergamen bij HMHC

07-10-2021

HARLINGEN - Komende weekend is er alle dagen wat te beleven bij HMHC aan de Westerzeedijk.

De week van de scheidsrechter

07-10-2021

HARLINGEN - Er was vorige week al de dag van de materiaalman en afgelopen week was het ook nog eens de week van de scheidsrechter.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen