Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Reizigers waarderen dienstverlening Rederij Doeksen met een 8,4 en een 8,5

22-03-2022

HARLINGEN - Rederij Doeksen krijgt opnieuw prachtige rapportcijfers van haar passagiers.

De Rederij scoort over het jaar 2021 een 8,4 en een 8,5 op de dienstverlening op de veerverbindingen Vlieland – Harlingen v.v. en Terschelling – Harlingen v.v. Dit blijkt uit de resultaten van de OV-Klantenbarometer 2021 van kennisplatform CROW-KpVV.

 

Rederij Doeksen is trots op deze mooie resultaten en bedankt haar reizigers voor deze prachtige waardering en haar medewerkers voor hun inzet.

 

Punctualiteit, veiligheid en een zitplaats

Het vinden van een zitplaats, punctualiteit en veiligheid scoorden allen een 9 of hoger op beide lijnen. De klantvriendelijkheid van het personeel, het gemak om een ticket te kopen en het gemak om bagage mee te nemen, scoorden allen een 8,6 of hoger op beide lijnen. Verder blijkt uit het onderzoek, dat passagiers zich erg ontspannen (8,6) voelen tijdens de reis.

 

De OV-Klantenbarometer is het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek in het openbaar vervoer, sinds 2018 ook met het hoofdrailnet en de Friese Waddenveren. Het is nu voor de twintigste keer gehouden; in 2020 is het niet uitgevoerd. In 2021 toetste onderzoeksbureaus Goudappel en NDC 74 onderzoeksgebieden in opdracht van kennisplatform CROW-KpVV en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de waardering van reizigers. Reizigers waardeerden een OV-reis in 2021 gemiddeld met een 7,9, zo bleek uit de OV-Klantenbarometer. In 2019 was dit nog een 7,8. Het algemeen oordeel van de reiziger over het OV is nog nooit zo hoog geweest.

 

Algemeen Bedrijfsleven

Meer nieuws

Harlinger Ben van Merode giet 'Mooie Stad Aan Het Wad' in rap jasje!

22-03-2022

HARLINGEN - Bij Ben van Merode ontstond het idee om het Harlinger lijflied 'Mooie Stad aan het Wad', door Jannie Homminga - Outhuijse voor de Wiebe Van Dijk Superband geschreven, in een rap jasje te gieten.

Actiedag 'Tegel eruit, boompje erin'

22-03-2022

HARLINGEN - De gemeente organiseert de actie 'Tegel eruit, boompje erin'.

Vragen over aantasting Noorderpier bij Harlingen en de zoutwinning Waddenzee

22-03-2022

HARLINGEN - De berichten over het gevaar voor verzakking van de Noorderpier bij Harlingen verontrust de Statenfracties van GrienLinks en PvdA.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Plus Lunenborg Plus Lunenborg Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor The Shamrock The Shamrock Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Food 80/20 Food 80/20 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen