Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

RegioBank zoekt Biggen!

02-05-2022

HARLINGEN - Afgelopen weekend zijn er in Harlingen en omstreken 20 biggen (spaarvarkens) met inhoud verstopt.

RegioBank zoekt Biggen! Big gevonden?

Als je een big gevonden hebt, mag je deze houden en misschien kraak je ook wel de kluis met een extra prijs!

 

BigHunt actie

Camilla Zeelen van de RegioBank vestiging in Harlingen vertelt ons over de BigHunt. ”Wij verzorgen tijdens de meivakantie een leuke en ludieke actie voor de kinderen uit Harlingen en omstreken. Hoe leuk is het om met je gezin je in de buitenlucht te vermaken en te gaan hunten naar onze biggen. Deze zijn verstopt in de stad. Ieder kind wil toch zo’n te gekke spaarpot. Het is ook nog eens het ideale middel om te leren sparen”.

 

Kraak de kluis

De eerlijke vinders, de BigHunters genoemd, mogen de gevonden spaarpot houden. Een mooie rode spaarpot in de vorm van een varken. De spaarvarkens zijn voorzien van een QR code waarmee achterhaalt kan worden wat de vinder met het spaarvarken kan doen. Sommige spaarvarkens hebben namelijk een extra prijs. Met de inhoud van het spaarvarken kan de kluis gekraakt worden. Deze kluis met ’goud’ erin, staat in de RegioBank vestiging aan de Voorstraat 94. Heb je een big gevonden? In het park? Bij de sportvelden? In de speeltuin? Check dan snel de inhoud en ga naar RegioBank om te kijken of je de kluis kunt kraken. ”Wat er in de kluis ligt... dat blijft nog een verrassing”, zegt Camilla met een glimlach.

 

Buurtzame bank

De Van Campen & Dijkstra vestiging in Harlingen is tevens zelfstandig adviseur van RegioBank. En de RegioBank is in Harlingen de enige bank in de buurt en staat voor ‘buurtzaam’. Zij spelen een maatschappelijke rol in het leven van mensen. Enerzijds door een persoonlijke benadering met de bank in de buurt en anderzijds door ook daadwerkelijk aanwezig te zijn in het leven van klanten en de buurt. Camilla geeft aan: ”Regelmatig staan wij voor de klas om uitleg te geven over het omgaan met geld, geven we workshops over veilig internetbankieren of ondersteunen we leuke evenementen waarbij we fysiek aanwezig zijn. En soms organiseren we een actie voor de buurt, zoals deze BigHunt actie.”

 

Meer informatie met BigHints of BigHulp is te vinden op het speciale facebook evenement van deze BigHunt actie. Ga naar vancampendijkstra.nl/BigHunt voor alle ins en outs van deze superleuke actie!

 

 

 

Algemeen Bedrijfsleven

Meer nieuws

Bevrijdingsvuur en de fakkel naar Kazemattenmuseum

02-05-2022

HARLINGEN - Op 4 mei stappen zo’n 25 sporters van CrossFit Sneek in de bus op weg naar Wageningen.

Een mens is pas vergeten als zijn naam vergeten is

02-05-2022

HARLINGEN - In aanloop naar de dodenherdenking zijn de 45 struikelstenen in het centrum van de stad weer gepoetst door vrijwilligers en leden van de werkgroep Struikelstenen.

Meld je nu aan voor de 71e editie van het Lanenkaatsen!

02-05-2022

HARLINGEN - De 71e editie van het Lanenkaatsen (13 tot en met 17 juni) staat al weer voor de deur!

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje