Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

RegioBank zoekt Biggen!

02-05-2022

HARLINGEN - Afgelopen weekend zijn er in Harlingen en omstreken 20 biggen (spaarvarkens) met inhoud verstopt.

RegioBank zoekt Biggen! Big gevonden?

Als je een big gevonden hebt, mag je deze houden en misschien kraak je ook wel de kluis met een extra prijs!

 

BigHunt actie

Camilla Zeelen van de RegioBank vestiging in Harlingen vertelt ons over de BigHunt. ”Wij verzorgen tijdens de meivakantie een leuke en ludieke actie voor de kinderen uit Harlingen en omstreken. Hoe leuk is het om met je gezin je in de buitenlucht te vermaken en te gaan hunten naar onze biggen. Deze zijn verstopt in de stad. Ieder kind wil toch zo’n te gekke spaarpot. Het is ook nog eens het ideale middel om te leren sparen”.

 

Kraak de kluis

De eerlijke vinders, de BigHunters genoemd, mogen de gevonden spaarpot houden. Een mooie rode spaarpot in de vorm van een varken. De spaarvarkens zijn voorzien van een QR code waarmee achterhaalt kan worden wat de vinder met het spaarvarken kan doen. Sommige spaarvarkens hebben namelijk een extra prijs. Met de inhoud van het spaarvarken kan de kluis gekraakt worden. Deze kluis met ’goud’ erin, staat in de RegioBank vestiging aan de Voorstraat 94. Heb je een big gevonden? In het park? Bij de sportvelden? In de speeltuin? Check dan snel de inhoud en ga naar RegioBank om te kijken of je de kluis kunt kraken. ”Wat er in de kluis ligt... dat blijft nog een verrassing”, zegt Camilla met een glimlach.

 

Buurtzame bank

De Van Campen & Dijkstra vestiging in Harlingen is tevens zelfstandig adviseur van RegioBank. En de RegioBank is in Harlingen de enige bank in de buurt en staat voor ‘buurtzaam’. Zij spelen een maatschappelijke rol in het leven van mensen. Enerzijds door een persoonlijke benadering met de bank in de buurt en anderzijds door ook daadwerkelijk aanwezig te zijn in het leven van klanten en de buurt. Camilla geeft aan: ”Regelmatig staan wij voor de klas om uitleg te geven over het omgaan met geld, geven we workshops over veilig internetbankieren of ondersteunen we leuke evenementen waarbij we fysiek aanwezig zijn. En soms organiseren we een actie voor de buurt, zoals deze BigHunt actie.”

 

Meer informatie met BigHints of BigHulp is te vinden op het speciale facebook evenement van deze BigHunt actie. Ga naar vancampendijkstra.nl/BigHunt voor alle ins en outs van deze superleuke actie!

 

 

 

Algemeen Bedrijfsleven

Meer nieuws

Bevrijdingsvuur en de fakkel naar Kazemattenmuseum

02-05-2022

HARLINGEN - Op 4 mei stappen zo’n 25 sporters van CrossFit Sneek in de bus op weg naar Wageningen.

Een mens is pas vergeten als zijn naam vergeten is

02-05-2022

HARLINGEN - In aanloop naar de dodenherdenking zijn de 45 struikelstenen in het centrum van de stad weer gepoetst door vrijwilligers en leden van de werkgroep Struikelstenen.

Meld je nu aan voor de 71e editie van het Lanenkaatsen!

02-05-2022

HARLINGEN - De 71e editie van het Lanenkaatsen (13 tot en met 17 juni) staat al weer voor de deur!

Reacties

Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Food 80/20 Food 80/20 Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona The Shamrock The Shamrock Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Food 80/20 Food 80/20 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda