De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Razende Roeland raast vol de herfstvakantie door!

14-10-2020

HARLINGEN - Donderdagavond om 21.00 uur is het weer tijd voor de wekelijkse metal vitaminen, na een zeer leuk uitstapje op Radio-Viva.nl nu weer bij Omroep RSH.

Vitaminen zijn we hard nodig in de herfst, dus deze uitzending zit er vol mee.

 

Vorige week net nadat de uitzending was opgenomen kwam het bericht dat Eddie van Halen was overleden, dus deze week wat extra Van Halen. Ook is er muziek van Iron Mask en After the Fall.

 

After The Fall is sinds 2003 door het hele land op hol geslagen. Als kampioen van alle zo bekende gevechten met een groot aantal line-upwisselingen, was After The Fall in staat om een sterk team van muzikanten samen te stellen om hen vooruit te leiden in hun invloed en muziek.

 

Door de echo's van de rest van de hardrockscene uit de jaren 90, American made, samen met een handvol hedendaagse metal, vond After The Fall hun geluid, een gevoel voor richting muzikaal en het vermogen om een sterke formule te bedenken voor het schrijven van melodieus en pakkende hartverscheurende liedjes.

 

Gedurende hun hele carrière deelde After The Fall podia met iconische acts als Sevendust, Nonpoint, Corrosion Of Conformity, Ratt en Dope onder de velen. De EP van de band uit 2014 en hun debuutalbum, "My Confession", zetten een nieuwe standaard toen de band tweemaal op rij (2014-2015) de "Iron City Rocks Pittsburgh" Music Awards voor "Best Rock Band" ontving. "en met het debuutalbum" Album Of The Year "

 

Altijd hard werkend, een actief beest op het toneel, zich voorbereiden op kansen om live te gaan en elke fase over te nemen, After The Fall is klaar, opgeladen en gemotiveerd om de volgende in de rij te zijn, niet alleen lokaal, maar wereldwijd.

 

Verder heeft de Big Bad Wolf uit Leeuwarden groot nieuws dus die gaan we bellen (helaas is nu even weer niet mogelijk mensen in de studio te ontvangen).

 

Er kwam via facebook nog een verzoek binnen om naast Eddie van Halen ook nog aandacht te geven aan een andere grote gitarist. Jelle Zijlstra hield een goed en duidelijk pleidooi voor Joe Satriani dus ook hij komt voorbij. Ook is er nog muziek van Pyramaze en BPMD.

 

BPMD - met Bobby Blitz (Overkill) op zang, drummer Mike Portnoy (The Winery Dogs, Sons of Apollo), bassist Mark Menghi (Metal Allegiance) en gitarist Phil Demmel (Vio-lence, ex-Machine Head) - brachten hun debuut volledig uit - lang album met rockcovers uit de jaren 70, American Made, afgelopen juni via Napalm Records. Het is geen verrassing dat de leden van BPMD wijlen Eddie Van Halen als een van hun grootste muzikale invloeden beschouwen, daarom is de opname van een gepassioneerde cover van Van Halen's "D.O.A." op het album was een gegeven. Met het recente nieuws van het overlijden van Eddie Van Halen, is de band samengekomen om het gitaaricoon te eren met een hartverwarmende video van hun favoriete EVH-afbeeldingen, met daarop hun eerbetoon.

 

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland.

 

Wil je tijdens de uitzending nog iets kwijt kan ook appen via 06-42456692 (alleen tussen 21.00 en 21.50 uur). 

 

 

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM of via www.omroeprsh.nl te luisteren tussen 21.00 en 22.00 uur. En te zien via studio live op de website. 

 

Luister Online

RSH Online

Contactgegevens

 

Prinses Irenestraat 2

8862TL Harlingen

 

0517 412324

 

info@omroeprsh.nl

 

www.omroepRSH.nl

 

RSHnieuws

 

Omroep RSH

 

Muziek

Meer nieuws

Plus Lunenborg past openingstijden aan

14-10-2020

HARLINGEN - I.v.m. de nieuwe coronamaatregelen heeft Plus Lunenborg besloten vanaf donderdag 15 oktober elke avond om 20.00 uur te sluiten.

Voorlopig laatste winst voor HMHC dames 1

14-10-2020

HARLINGEN - Na het onnodige verlies van vorige week, kwamen de dames met een positieve instelling aan in Winschoten.

Hoppy hour bij Havenbrouwerij Het Brouwdok

14-10-2020

HARLINGEN - De fusten bij Havenbrouwerij Het Brouwdok moeten leeg!

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Plus Lunenborg Plus Lunenborg HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Food 80/20 Food 80/20 BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen De Omdraai De Omdraai BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus