Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Razende Roeland raast ook tijdens de “herfstweek” van deze zomer

19-08-2021

HARLINGEN - In deze herfstweek van de zomer 2021 is er op donderdag weer een metal vitamineshot, zodat je er weer tegen kunt.

Bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn, schalt er tussen 21.00 uur en 22.00 uur weer de nodige oude en nieuwe Metal, Rock en Grunge door de ether. Wil je nog een nummer toevoegen app dan tijdens de uitzending naar 06-42456692.

 

De week open ik met de uit Stadskanaal afkomstige band Burning. Burning is een old school metal band die een album en EP op hun naam hebben staan en er staat een release gepland voor het einde van het jaar. Volgens de site Metalfan.nl is Burning in 2020 de best metal band van de Benelux. Vorige week donderdag vond de release plaat van hun laatste single.

 

Verder is er muziek van onder andere Airbourne, Slender Pale en Billy Idol.

 

William Michael Albert Broad (Stanmore, Middlesex, 30 november 1955), beter bekend onder zijn artiestennaam Billy Idol, is een van origine Engelse zanger, maar nu vooral werkzaam in de Verenigde Staten. Hij kwam op ten tijde van de punk-beweging eind jaren 70 en wist zich daarna met een eigen geluid als solo-zanger te handhaven, in een vruchtbare samenwerking met de gitarist Steve Stevens wiens geluid een belangrijk mede-bepalend element werd in meerdere hits.

 

Billy Idol zal op 17 september via Dark Horse Records een nieuwe EP uitbrengen, The Roadside, zijn eerste nieuwe release in bijna zeven jaar. Geproduceerd door Butch Walker (Green Day, Weezer) en met Idols oude leadgitarist en co-schrijver Steve Stevens, werd The Roadside bedacht, opgenomen en gemixt bijna volledig in de schaduw van de pandemie. De eerste single 'Bitter Taste' gaat vandaag in première en bevat enkele van Idols meest introspectieve en bekentenis teksten ooit, terwijl hij de confrontatie aangaat met de dood, wedergeboorte en zijn persoonlijke groei in de eenendertig jaar sinds zijn bijna fatale motorongeluk in 1990. “Ik denk dat iedereen zich meer reflectief heeft gevoeld (tijdens de pandemie). Het leek dus heel logisch en natuurlijk om iets over mijn motorongeluk te schrijven”, legt Idol uit. “Zeker, het motorongeluk was de catharsis, het moment van ontwaken. Er bleef een klein beetje van mij over aan die kant van de weg. Maar het was uiteindelijk niet per se een slechte zaak; het was een wake-up call. Misschien heb ik aan die kant van de weg de oneerbiedige jeugdige Billy achtergelaten en de deur geopend voor een meer attente vader en een gevoeliger muzikant.”

 

Verder is er een bijzondere uitvoering van Nothing else matters die ik nu helemaal zal draaien en er is nieuwe muziek van Paradox.

 

Heresy is het tweede album van Paradox, uitgebracht in 1989. Het album predikt een conceptueel verhaal over de kruistocht tegen de Albigenzen in de 13e eeuw. Het is Paradox's best verkochte album tot nu toe en het was het laatste studioalbum van de band gedurende 11 jaar, tot Collision Course. Op 13 augustus 2021 kwam de laatste single Mountains and Caves uit, deze staat op de langspeelplaat Heresy II - End of A Legend die 24 september uitkomt. Paradox is een Duitse power/thrash metal band, opgericht in 1986.

 

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland. Ook ben ik te bereiken van Twitter en Facebook.

 

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM, Radio Eenhoorn via 107.5 FM of via www.omroeprsh.nl te luisteren tussen 21.00 en 22.00 uur. En te zien via studio live op de website. 

 

Luister Online

RSH Online

Contactgegevens

 

Prinses Irenestraat 2

8862TL Harlingen

 

0517 412324

 

info@omroeprsh.nl

 

www.omroepRSH.nl

 

omroeprsh

 

Omroep RSH

Kijk Live

 

Muziek

Meer nieuws

Jazz in Cee en optreden Harlinger Beach Boys op het Harlinger strand schuiven door!

19-08-2021

HARLINGEN - De Zomer aan Zee ‘Friday on the Beach’ activiteit, gepland op 20 en 27 augustus a.s., gaan niet door!

Fc Harlingen 1 bereid zich voor op nieuw seizoen

19-08-2021

HARLINGEN - De voorbereidingen voor een nieuw voetbalseizoen gaan eindelijk weer van start.

Afslag Harlingen

19-08-2021

HARLINGEN - Zaterdag 21 augustus om 11.00 uur is er een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen bij Omroep RSH.

Reacties

Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Food 80/20 Food 80/20 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen