Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Razende Roeland raast er weer lekker op los

24-08-2022

HARLINGEN - Deze donderdag zijn je metal vitamine iets wat steviger bij omroep RSH, Radio Eenhoorn en omroep Zilt.

Er is mij de laatste week wat nieuwe muziek gestuurd en eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik er weer een heerlijke uitzending van kan maken.

Let op de Razende Roeland bestaat in september 5 jaar! En dat vieren we 22 september met een drie uur durende uitzending.

De opening is voor Warkings. De Warkings smeden hun muzikale staal in de traditie van Powerwolf, Sabaton, HammerFall en Running Wild en braken in 2018 de slagvelden op. Ze verzamelden hun Warriors over de hele wereld en kwamen de officiële Duitse albumlijsten 2021 binnen op #13 met Revolution. Verzameld in de gouden zalen van Walhalla, zijn de vier oude koningen - een Romeinse Tribune, een wilde Viking, een nobele kruisvaarder en een krijgshaftige Spartaan - nu terug bij Morgana, die al ontsnapt was uit de onderwereld, tegen de Monarchen van de schemering vocht en riep voor Revolutie. Hun nieuwe album verschijnt 11 november 2022.

Daarnaast is er muziek van My Own Ghost, Arch Enemy en Noord.

Noord is een Antwerpse band die onlangs hun nieuwe single heeft uitgebracht en ook naar mij heeft gestuurd om het jullie te laten horen, het is een heerlijk nummer geworden dus wordt ie gedraaid.

Ook Juan heeft weer een leuke Spaanse band aangeleverd, die prima in het programma past. Quarzum.

Quarzum begon zijn reis in 2012 met het herstellen van de meest klassieke Heavy Metal, maar in het midden van 2015 gaat de band tijdelijk uit elkaar. Een paar maanden later, in oktober van datzelfde jaar, werd een van de stichtende leden, David Lago, besluit het project te hervatten met een volledig nieuwe line-up. In de daaropvolgende jaren ondergaat de band verschillende wisselingen in de bezetting, hoewel dit niet het geval is zal hen ervan weerhouden concerten aan te bieden en de afgesproken verplichtingen na te komen, en ook om een modeljaar 2017. 2020 is het jaar waarin de band begint met de voorbereidingen voor wat hun eerste studioalbum zal worden en In mei van datzelfde jaar presenteerde hij zijn eerste single, Cenizas. In 2021 nemen ze hun eerste studioalbum op genaamd "Alma immaterial" en in 2022 de video voor het nummer "Nido".

Verder is er nog muziek van Aces and Flames, Candlemass, Wednesday 13 en FaInt Solace.

Faint Solace is een gloednieuwe metalband uit regio Haaglanden (’t Westland). Faint Solace wordt bemand door vocalist Marcel Lagerwerf gitarist Dennis van Ruijven en gitarist Levai Huijzer. De inmiddels 3-koppige band zoekt nog vaste bandleden voor drums en bass. De roots van de band zijn voornamelijk metalcore met hier en daar “death” invloeden. De bandleden zijn van mening dat, ondanks de crises waar we ons in bevinden, het erg belangrijk is om de dingen te doen waar je van houdt; om troost en energie te vinden in dat wat je leuk vindt. Daaruit is de naam van de band tot stand gekomen; in tegenspoed is er altijd ergens een lichtpunt waar je je aan vast kunt houden.

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com, info@omroeprsh.nl of info@radioeenhoorn.nl o.v.v. Razende Roeland.

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM, Radio Eenhoorn via 107.5 FM of via www.omroeprsh.nl en www.radioeenhoorn.nl te luisteren en ook te zien via Studio Live tussen 21.00 en 22.00 uur. 

 

Luister Online

RSH Online

Contactgegevens

 

Prinses Irenestraat 2

8862TL Harlingen

 

0517 412324

 

info@omroeprsh.nl

 

www.omroepRSH.nl

 

omroeprsh

 

Omroep RSH

Kijk Live

 

Muziek

Meer nieuws

Geert Voogd winnaar Copini 60+ kaatscompetitie 2022

24-08-2022

HARLINGEN - Maandagavond 22 augustus 2022 vonden de laatste partijen van dit seizoen plaats.

Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot TeamFRL TeamFRL Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Wellheat Shop Wellheat Shop Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus The Shamrock The Shamrock CDA Harlingen CDA Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen CDA Harlingen CDA Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Wellheat Shop Wellheat Shop Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation