Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Razende Roeland raast door mistige tijden

04-11-2021

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur en je metal vitamine staan weer klaar bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn.

Ik bedank Radio Viva.nl voor het beschikbaar stellen van hun zender vorige week. Er is weer veel nieuwe muziek en dat houdt in dat de uitzending weer heel vol zit. Uiteraard kan je tijdens de uitzending appen met mij via 06-42456692. Of via Messenger, Facebook, Twitter en mail contact met mij opnemen.

 

De openingsplaat is deze week van Ad Infinitum hun nieuwe langspeelplaat is vorige week vrijdag uitgekomen en luistert naar de titel Chapter II, Legacy, van dit album is er een derde single uitgekomen die luistert naar de titel Animal. Ad Infinitum is een Zwitserse symfonische metalband. Oorspronkelijk een soloproject van de Zwitserse singer-songwriter Melissa Bonny, is het uitgegroeid tot een volledige band met de komst van drummer Niklas Müller, bassist Jonas Asplind en gitarist Adrian Theßenvitz.

 

Verder is Ayreon of te wel Arjen Lukassen ook bezig met ons nieuwsgierig te maken naar zijn nieuwe project. De eerste volledige track is een epische van dik 10 minuten, maar zeker de moeite waard en zal dan ook van kop tot staart gedraaid worden.

 

Daarnaast is er zoals beloofd te ander A-kant van de single van Elesteon. Deze 5-koppige band uit Nijverdal timmert al sinds 2016 aan de weg en heeft al op het Bevrijdingsfestival en Geurenpop gestaan. De single met dubbele A-kant is de opmaak naar het volledig album wat in 2022 uit zal komen.

 

Op 3 december 2021 komt het nieuwe album van Volbeat uit en de zanger Micheal zegt over het album het volgende "Ik heb het hele album in drie maanden geschreven. Ik was thuis in een goed humeur en had een vast publiek van mezelf... Er zitten veel Volbeat-handtekeningen in. Als je teruggaat naar de eerste plaat en vergelijkt het tot waar we nu zijn, je kunt horen hoe de band zijn stijl heeft ontwikkeld, met behoud van het kenmerkende geluid." Vorige week donderdag met voor de uitzending kwam hun single uit.

 

Ook is er muziek van onze oosterburen in hun eigen taal. Het is vaak het derde album dat de toekomstige richting van een band bepaalt. Terwijl de debuut- en vervolgalbums meestal worden beschouwd als het begin van een hoopvolle carrière, geeft het derde album aan waar de reis naartoe gaat. Met hun meest recente release, hun derde album 'Chaos', bewijst de band Schattenmann, aangevoerd door zanger Frank Herzig, onmiskenbaar: de inhoud van hun muziek wordt harder, meer metal-georiënteerd, veelzijdiger en compromislozer. Herzig: “‘Chaos’ laat ons bewust ons geluid uitbreiden met moderne en meer originele elementen. We willen ons muzikaal niet beperken, maar hebben metal en industriële invloeden in ons nieuwe materiaal verwerkt. Het begin van deze ontwikkeling was al aanwezig op ons debuut ‘Licht an’ uit 2018, en een jaar later op ‘Epidemie’. ‘Chaos’ ziet ons tot het uiterste gaan en verder kijken dan het voor de hand liggende.” De komst van het nieuwe album staat gepland voor 5 november 2021, met het nummer/video ‘Choleriker’ als lead single.

 

Verder is er muziek van Udo, Dynazty en uit India de band Mociane.

 

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland.

 

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM, Radio Eenhoorn via 107.5 FM of via www.omroeprsh.nl te luisteren en ook te zien via Studio Live tussen 21.00 en 22.00 uur. 

 

 

Luister Online

RSH Online

Contactgegevens

 

Prinses Irenestraat 2

8862TL Harlingen

 

0517 412324

 

info@omroeprsh.nl

 

www.omroepRSH.nl

 

omroeprsh

 

Omroep RSH

Kijk Live

 

Muziek

Meer nieuws

Beloftes winnen van Urk

04-11-2021

HARLINGEN - De wedstrijden tussen Zeerobben en Urk blijven altijd bijzonder.

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 44

04-11-2021

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 1 t/m 5 november 2021.

Jeugdjournaal Zeerobben

04-11-2021

HARLINGEN - Met de start weer van de onderbouw afgelopen zaterdag kan er weer gesproken worden van een volwaardige zaterdag.

Reacties

BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation