Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Razende Roeland geeft Ongeschut gas bij!

07-09-2022

HARLINGEN - De donderdagavond staat weer voor de deur en deze keer hebben we flink wat stevige muziek bij elkaar gezocht om uit te zenden via Omroep RSH, Radio Eenhoorn en de Omroep Zilt app.

Veel van de metal vitamine zijn van wat oudere bands, maar oh zo lekker.

De opening is voor Megadeth. Megadeth verkreeg internationale erkenning als een pionier van het thrash metal genre, maar moest een groot aantal veranderingen in de bezetting doorstaan, deels door het beruchte druggebruik van de band. Van 1983 tot 2002 waren Mustaine en bassist David Ellefson de enige vaste leden van de band. Na te zijn afgekickt en te zorgen voor een stabiele bezetting ging Megadeth door en bracht een aantal albums uit die met platina en goud bekroond werden, waaronder het platina album Rust in Peace in 1990 en het Grammy genomineerde, multi-platina album Countdown to Extinction in 1992. Megadeth ging uit elkaar in 2002 door een zenuwblessure in de linkerarm van Mustaine, maar door het volgen van intensieve fysiotherapie wist Mustaine de blessure te overwinnen en hij richtte de band opnieuw op in 2004 en bracht The System Has Failed uit, gevolgd door United Abominations in 2007; de albums debuteerden op de Billboard Top 200 lijst op respectievelijk nummer 18 en 8. Megadeth bracht daarna met lead gitarist Chris Broderick hun 12e studioalbum, Endgame (2009), het 13e studioalbum Th1rt3en (2011) en 'Super Collider' (2013) uit.  In september 2022 wordt het album The Sick, the Dying... and the Dead! uitgebracht.

Er is ook muziek van Subspectral, Tesko, Manowar en Saxon.

Saxon is een Britse heavymetalband. De band werd in 1976 opgericht, en wordt beschouwd als een van de grote namen uit de NWOBHM-stroming eind jaren 1970.
De band werd opgericht onder de naam Son of a Bitch door zanger Peter "Biff" Byford, gitaristen Paul Quinn en Graham Oliver, bassist Steve Dawson en drummer Pete Gill.
Door de jaren heen kende de band verschillende bezettingen, hoewel zanger Biff Byford en gitarist Paul Quinn steeds actief aanwezig bleven. De band heeft dit jaar een album uitgebracht die luistert naar de titel Carpe Diem daar wordt een tour aan vast geknoopt en 3 oktober zijn ze in Nederland.

Ook de Nederlandse bands zijn deze uitzending wat oudere bands er muziek van Burning, Sad Iron en Methusalem.

 
Methusalem. Geïnspireerd door legendes. En een bron van inspiratie voor toekomstige generaties. Dat is waar we naar streven: geweldige tracks die je verslaafd maken aan heavy metal en je naar meer doen verlangen. En meer. En meer. Natuurlijk: we brengen hulde aan de grote bands uit het verleden. Maar we kijken naar de huidige en toekomstige menigten om hun friggin' heads nog meer te laten schudden. We zien er misschien niet uit, maar we houden absoluut van de kunst van heavy metal en houden het graag simpel. Geen dure woorden, geen ingewikkelde schema's. Gewoon liedjes die je bijblijven. Nummers die ervoor zorgen dat je ze nog een keer wilt luisteren en die je moeilijk maken om niet mee te zingen. Of om met je hoofd te knikken, al is het maar een klein beetje. Geweldige nummers en eerlijke energie op het podium, dat zijn wij. Oh, wij zijn ook de jongens die de lichten uitdoen nadat we op jouw locatie hebben gespeeld. Nou, dat zijn wij in een notendop. En we zijn zo geweest en doen dat nu al zo'n twintig jaar.


Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com, info@omroeprsh.nl of info@radioeenhoorn.nl o.v.v. Razende Roeland.

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM, Radio Eenhoorn via 107.5 FM of via www.omroeprsh.nl en www.radioeenhoorn.nl te luisteren en ook te zien via Studio Live tussen 21.00 en 22.00 uur. 

 

Luister Online

RSH Online

Contactgegevens

 

Prinses Irenestraat 2

8862TL Harlingen

 

0517 412324

 

info@omroeprsh.nl

 

www.omroepRSH.nl

 

omroeprsh

 

Omroep RSH

Kijk Live

 

Muziek

Meer nieuws

De Vrijwilligerscentrale: voor vrijwilligerswerk dat bij jou past!

07-09-2022

HARLINGEN - De Vrijwilligerscentrale van De Skûle Welzijn heeft vele leuke vrijwillige vacatures in gemeente Harlingen en Waadhoeke.

Jeugdoverzicht fc Harlingen

07-09-2022

HARLINGEN - Ondanks de Visserijdagen en festiviteiten in Harlingen waren er teams die al vroeg uit de veren moesten voor een bekerwedstrijd.

De Waddenrobkes gaan weer los (video)

07-09-2022

HARLINGEN - Vanmiddag begint om 17.00 uur de eerste training van de Waddenrobkes.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Fotografie Dorus Fotografie Dorus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation TeamFRL TeamFRL Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE CDA Harlingen CDA Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wellheat Shop Wellheat Shop Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen