HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Razende Roeland geeft nog maar eens gas

26-05-2021

HARLINGEN - Het is alweer bijna donderdagavond 21.00 uur dus tijd voor je wekelijkse metal vitamine bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn.

Dus de vitamine zijn in heel Noord- West Fryslân in de ether te beluisteren. Via het internet ben ik over de gehele planeet te beluisteren dus zegt niet dat je geen metal vitamine kan horen.

 

Nou is er het Eurovisiesongfestival geweest en heeft er een glamrock band gewonnen, daar kan ik dus niet om heen en uiteraard draai ik het winnende nummer van Månneskin. Het tweede rocknummer van dit festival komt ook voorbij.  

Blind Channel is een Finse posthardcoreband. Blind Channel werd in 2013 opgericht in Oulu en bracht een jaar later zijn eerste single uit. Een eerste album volgde in 2016. Begin 2021 nam de band deel aan de Finse preselectie voor het Eurovisiesongfestival. Met het nummer Dark side won de band, waardoor ze Finland mochten vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2021 in Rotterdam, Nederland. In de finale eindigde de band op een 6e plaats met 301 punten achter Oekraïne en voor Malta.

 

En dan gaan we over tot de orde van de dag. Er is muziek van Mental Shift, Before the Drop en Endeavour.

Endeavour is ontstaan in 2018, voormalig gitarist (Redmar van der Sluys) en drummer (Jeroen Vermeer) van Evil Eyes starten een nieuwe band, Endeavour. Snel na de oprichting trad Marco Slooten toe tot de band als 2e gitarist. Na vele wisselingen van bassisten trad Lucas Blankenstein als vaste bassist in de band in 2019. De eerste 2 tracks zijn met ons voormalige zanger Marco van Sterkenburg. Door covid is het lastig om zonder te spelen een nieuwe zanger te vinden. Vandaar dat onze 3e track is opgenomen met Bjorn Ciggaar, en dat de volgende 2 tracks ook met 2 andere zangers zullen zijn.

 

Ook is er muziek van Mad Symphony, Frozen Crown, Burning Witches en Vortex.

 

Volgende week is er weer een special, deze keer rondom de band Vortex/Metal Bats, dus wordt de uitzending afgesloten met een nummer van deze band.

 

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland. Ook ben ik te bereiken van Twitter en Facebook.

 

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM of via www.omroeprsh.nl te luisteren tussen 21.00 en 22.00 uur. En te zien via studio-live op de website.

 

Luister Online

RSH Online

Contactgegevens

 

Prinses Irenestraat 2

8862TL Harlingen

 

0517 412324

 

info@omroeprsh.nl

 

www.omroepRSH.nl

 

omroeprsh

 

Omroep RSH

Kijk Live

 

Muziek

Meer nieuws

De Week van de Jonge Mantelzorger: Niet te missen…

26-05-2021

HARLINGEN - Ongeveer een kwart van de kinderen en jongeren in Nederland is een jonge mantelzorger.