De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Razende Roeland geeft nog maar eens gas

26-05-2021

HARLINGEN - Het is alweer bijna donderdagavond 21.00 uur dus tijd voor je wekelijkse metal vitamine bij Omroep RSH en Radio Eenhoorn.

Dus de vitamine zijn in heel Noord- West Fryslân in de ether te beluisteren. Via het internet ben ik over de gehele planeet te beluisteren dus zegt niet dat je geen metal vitamine kan horen.

 

Nou is er het Eurovisiesongfestival geweest en heeft er een glamrock band gewonnen, daar kan ik dus niet om heen en uiteraard draai ik het winnende nummer van Månneskin. Het tweede rocknummer van dit festival komt ook voorbij.  

Blind Channel is een Finse posthardcoreband. Blind Channel werd in 2013 opgericht in Oulu en bracht een jaar later zijn eerste single uit. Een eerste album volgde in 2016. Begin 2021 nam de band deel aan de Finse preselectie voor het Eurovisiesongfestival. Met het nummer Dark side won de band, waardoor ze Finland mochten vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2021 in Rotterdam, Nederland. In de finale eindigde de band op een 6e plaats met 301 punten achter Oekraïne en voor Malta.

 

En dan gaan we over tot de orde van de dag. Er is muziek van Mental Shift, Before the Drop en Endeavour.

Endeavour is ontstaan in 2018, voormalig gitarist (Redmar van der Sluys) en drummer (Jeroen Vermeer) van Evil Eyes starten een nieuwe band, Endeavour. Snel na de oprichting trad Marco Slooten toe tot de band als 2e gitarist. Na vele wisselingen van bassisten trad Lucas Blankenstein als vaste bassist in de band in 2019. De eerste 2 tracks zijn met ons voormalige zanger Marco van Sterkenburg. Door covid is het lastig om zonder te spelen een nieuwe zanger te vinden. Vandaar dat onze 3e track is opgenomen met Bjorn Ciggaar, en dat de volgende 2 tracks ook met 2 andere zangers zullen zijn.

 

Ook is er muziek van Mad Symphony, Frozen Crown, Burning Witches en Vortex.

 

Volgende week is er weer een special, deze keer rondom de band Vortex/Metal Bats, dus wordt de uitzending afgesloten met een nummer van deze band.

 

Heb je nog suggesties, ideeën of wil je je demo laten horen aan Harlingen en omgeving mail dan naar rsh.razenderoeland@gmail.com of naar info@omroeprsh.nl o.v.v. Razende Roeland. Ook ben ik te bereiken van Twitter en Facebook.

 

Razende Roeland is een programma op Omroep RSH via 106.2 FM of via www.omroeprsh.nl te luisteren tussen 21.00 en 22.00 uur. En te zien via studio-live op de website.

 

Luister Online

RSH Online

Contactgegevens

 

Prinses Irenestraat 2

8862TL Harlingen

 

0517 412324

 

info@omroeprsh.nl

 

www.omroepRSH.nl

 

omroeprsh

 

Omroep RSH

Kijk Live

 

Muziek

Meer nieuws

De Week van de Jonge Mantelzorger: Niet te missen…

26-05-2021

HARLINGEN - Ongeveer een kwart van de kinderen en jongeren in Nederland is een jonge mantelzorger.

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Omdraai De Omdraai Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Food 80/20 Food 80/20 IJssalon Min12 IJssalon Min12
Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12