Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Quick Stick M8E2 tegen HMHC M8E2

27-11-2017

HARLINGEN - Nadat twee wedstrijden werden gestaakt na de eerste helft vanwege de barre weersomstandigheden zag het er nu eindelijk weer eens naar uit dat we een volledige wedstrijd zouden kunnen spelen.

Voor degenen die het gemist hebben hierbij een update van onze wedstrijden als achttal. De eerste competitie wedstrijd hebben we gelijk gespeeld en de andere twee stonden we ruim voor en waren we de bovenliggende partij tot besloten werd om de wedstrijd te staken. Die noteren we dus als winst en vandaag moest het gebeuren tegen Quick Stick.

 

Lauryn benutte de heenreis door een power nap te houden en dit had effect ze was net als de afgelopen weken weer van grote waarde in de achterhoede.  Annemarijn was aanvoerder en verzorgde een goede warming up. Dat was vanwege de kou ook wel nodig, maar liever dat dan de stort buien en harde wind van de afgelopen weken. Marijn stond op goal en de rest begon op hun oude vertrouwde positie. Je kan al zien dat ze steeds beter vanuit de positie spelen, maar de coach is toch nog wel redelijk schor na de wedstrijd, omdat ze allemaal heel aanvallend zijn en soms het verdedigen nog wel eens willen vergeten.

 

Layla was na een mooie combinatie tussen Marieke en Mirthe dicht bij een doelpunt, maar de keeper bracht net op tijd redding. Feah speelde Annemarijn in en die sneed de cirkel in en zag Marieke vrij staan. Het schot van Marieke kwam tegen een voet en dit was een strafcorner. Zowel de spelbegeleider van Heerenveen als Angela floten een prima wedstrijd en zorgden ervoor dat het spel soepel verliet……terug naar de strafcorner….Annemarijn gaf aan en Mirthe paste op Marieke….maar ook bij deze en de andere corners  lukte het iedere keer net niet om hem te benutten, maar we komen dichterbij. Aan de andere kant had Heerenveen een counter en de spits liep alleen op Marijn af. Marijn bleef heel rustig naar de bal kijken en keerde de bal dat was een knap stukje keeperswerk.

 

We moesten wachten tot de 18e minuut toen Mirthe (die weer heel goed speelde) op techniek de cirkel in ging en ons geheime wapen in stelling bracht. Ons geheime wapen is Sanne onze laatste man die mee naar voren was ingeschoven en die maakte de verdiende 0-1. Heerenveen wilde nog wat terug doen maar Feah en Lauryn deden het goed en anders was er nog wel Marijn die vakkundig alle ballen keerde. Annemarijn die veel werk verzette op het middenveld speelde Marieke in die het veld goed breed hield en maakte net voor rust 0-2. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en iedereen was benieuwd hoe het de tweede helft zou gaan. We bleven goed spelen en werden steeds beter dat geldt ook voor Layla die we iedere week beter zien worden in het spel. Heerenveen kwam er niet meer aan te pas en Marieke mocht nog twee mooie aanvallen afronden en Sanne maakte de eerste en laatste goal van de wedstrijd en was het 0-5. Een mooie team prestatie en volgende week kunnen we bij winst kampioen worden. Na de wedstrijd gaan we hoe dan ook naar de Mac, maar worden het frietjes of gefrituurde spruitjes? Dat hangt van het resultaat af. Inmiddels hebben we voor zekerheid niet 1 maar 2 mascottes, zie foto.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nicator verslaat fc Harlingen

27-11-2017

HARLINGEN - Door het ontbreken van drie basisspelers moest trainer Duco Mulder weer puzzelen om een representatief elftal binnen de lijnen te zetten.

Fc Harlingen meiden en vrouwen

27-11-2017

HARLINGEN - De beide vrouwenteams hoefden niet in actie te komen afgelopen weekend.

Stichting Toxicowatch schort overleg met provinciale milieudienst op

27-11-2017

HARLINGEN - Stichting Toxicowatch heeft, wegens ongenoegen over de gang van zaken, per direct alle overleg met de Friese milieudienst FUMO over de problematiek van de Harlinger afvaloven opgeschort.

Reacties

Plus Lunenborg Plus Lunenborg Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Vogelaar Audio Vogelaar Audio De Lichtboei De Lichtboei Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier de Groot Atelier de Groot Almamater Almamater ForHim Menswear ForHim Menswear Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hema Harlingen Hema Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber
Vogelaar Audio Vogelaar Audio Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Haarmode Cats Haarmode Cats Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Dio Jurien Dio Jurien