Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Provincie draagt ton bij aan The Passion in Harlingen

27-12-2022

FRYSLÂN - De uitvoering van The Passion in Harlingen kan volgend jaar rekenen op financiële steun van de provincie Fryslân.

Die geeft een eenmalige subsidie van €100.000,-. De Friese havenstad vormt op 6 april volgend jaar het decor voor de moderne uitvoering en hervertelling van het Bijbelverhaal rond de laatste uren uit het leven van Jezus Christus. De uitvoering van The Passion in Harlingen bevordert het Friese cultuurtoerisme, de aandacht voor de Friese taal en de zichtbaarheid van Fryslân.

 

De gemeente Harlingen is samen met producent EyeZEye Media al begonnen met de voorbereidingen voor The Passion. Het jaarlijkse muzikale paasevenement gaat over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus en te zien bij KRO-NCRV.

 

Hoewel The Passion niet is opgenomen in de provinciale begroting, vindt de provincie de steun aan de uitvoering belangrijk omdat het gaat om een groot cultureel popevenement. Daarom steunt de provincie het evenement met eenzelfde bedrag als de uitvoering in Leeuwarden in 2017. The Passion wordt live op NPO1 wordt uitgezonden.

 

De steun sluit goed aan bij de provinciale doelstellingen als het aanjagen van cultuurtoerisme, de zichtbaarheid van Fryslân, het stimuleren van de lokale economie en de zichtbaarheid van de Friese taal.

 


 

 

Algemeen Evenement Gemeente Kunst & Cultuur Regio

Meer nieuws

Walking Footballers spelen Jeu de Boules toernooi

27-12-2022

HARLINGEN – Eénmaal per jaar verruilen de Walking Footballers hun strijdtoneel van de groene mat bij fc Harlingen naar de verwarmde hal van Jeu de Boulesvereniging Boulegoed.

Juniorentrainers fc Harlingen GESLAAGD!

27-12-2022

HARLINGEN - Onder leiding van – docent bij KNVB Academy – Douwe de Val volgden een 9-tal trainers van fc Harlingen en een 5-tal trainers van SJO DFC de KNVB-cursus Juniorentrainer.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wellheat Shop Wellheat Shop Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires CDA Harlingen CDA Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad TeamFRL TeamFRL Copini Opticiëns Copini Opticiëns Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor CDA Harlingen CDA Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen