Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Programma Straatfestival Harlingen 2018

07-06-2018

HARLINGEN - Hierbij het programma van het Straatfestival op zaterdag 9 juni.

Zaterdag 9 juni vanaf 14:00 tot 20:00 uur staat de binnenstad van Harlingen weer op zijn kop! De meest uiteenlopende acts en artiesten komen u verbazen, verwonderen en overrompelen...

 

 

De Straatfestival Harlingen artiesten van 2018

 

Nothing

 

Filmische, industriële, rouwe, koude, new(old) wave, electronische rock, gecombineerd met hypnotiserende beelden. Met inmiddels aardig wat op hun kerfstok en een tweede album onderweg geven Sytse j van Essen (bass, beats & synts) & Ronnie Prins (gitaar & zang) alles aan hun publiek.

 

 

 

 

 

 

Op Sien Plaats

 

Tegenwoordig bestaande uit 5 man. Natuurlijk de broers, Evert, (basgitaar/zang) Willem, (drums/zang) Ronnie van der plaats (slag gitaar/zang). En niet te vergeten de aangenomen (broers) vervanger drums Sander de Boer. En solo gitarist Sjirk de Vries. (bekend van''De Midlummels'')

 

Op sien plaats speelt muziek uit de jaren 60 tot heden. Wat het zo leuk maakt is dat we allemaal genieten van het optreden en het vermaken van het publiek.

Van Roy Orbisson, Johnny Cash, Golden earring, Rolling Stones, Freddy Fender, Normaal, Andre Hazes tot Van Morrison.

 

 

De mUZYKMAN

 

'Het leven' speelt zich af in liedjes! De mUZYKMAN leeft die liedjes! En u kunt het meebeleven! In het Nederlands Fries en Stads-fries presenteert hij niet het levenslied! maar dè leefliedjes! Nieuwsgierig? U gaat hem tegenkomen! en schroom dan niet te luisteren! Of mee te doen.

 

mUZYKMAN

Piter Banga: accordeon, Zang en andere 'levensreddende' handelingen.

 

 

 

 

 

 

 

 


Van Ravesteijn

 

Van Ravesteijn Theater verzorgt al meer dan 20 jaar interactief (straat)theater. Ze maken kostuums, teksten, muziek en zetten dat in voor lachwekkende of serieuze momenten, maar altijd mooi. Hun slogan is dan ook: Wij maken mooie momenten.

 

Dit keer is in Harlingen hun nieuwste act te zien. Een parodie op de Stormruiters van 2018. Het idee ontstond door alle commotie en drukte rond 2018. De Nassaus springen op hun Fries en draven over het festival.

 

Van Ravesteijn werkt vanuit de kracht van de eenvoud en laat hiermee zien dat een eenvoudig idee uitlokt tot een glimlach en interactie. De illusie doet de rest.

 

En mocht u bang zijn voor Friese paarden, dan is dat dit keer volledig gegrond.

 

 

 

 

 

De Lachende Lama

 

Een theatergroep met wisselende spelers die dit jaar alweer 20 jaar bestaat. Ludiek mobiel interactief improvisatietheater is hun specialiteit en de vorm is meestal zeer herkenbare typetjes. Na het ‘per ongeluk’ winnen van het straattheaterfestival vele jaren geleden in Dronten wisten ze het met zekerheid. We zijn ook échte straatartiesten, naast de andere segmenten zakelijke acteurs en feest entertainers.

 

Laat u verrassen door hun improvisatiespel en speel mee met hun uitnodigende interactiviteit. Het wordt vooral ongecompliceerd genieten.

 

 

 

Duo Let's Bob 'n Bend

 

Rob Wiedijk is vanaf Mei 2018 de podia op samen met multi-instrumentalist Marius Bos (bas, keys, accordeon). Het duo speelt een mix van covers en eigen nummers.  Ze komen als duo of eventueel met begeleidings-band.  Kan als akoestische act en volledig versterkt.

 

Dus twee Ouwe Rotten met ruime ervaring en grenzeloze liefde voor de Muzikale Roots…. in uiteenlopende genres, zoals rhythm and blues, rock-‘n-roll, jump-jive, funk, soul, cajun, swing-jazz, ska, texmex en zydeco. De nadruk ligt op de virtuoze accordeon van Marius Bos en de romige stem van Rob Wiedijk (aka mr. Bob Color).

 

Muzikale vergelijking/overeenkomsten: Flaco Jiménez, Clifton Chenier, Ry Cooder, Sir Douglas Quintet, Little Feat… Altijd om te betoveren!

 

Slaanderij fan Harlingen

 

Slaanderij fan Harlingen geeft een compleet andere kijk op de drumband muziek. Elf mens sterk slaan zij de sterren van de hemel! Niet alleen met slagwerk, maar ook af en toe aangevuld met zang en gitaar en muziek !

Kijk gerust rond op onze website. Voor vragen en boekingen kunt u altijd contact met ons opnemen!

 

Slaanderij fan Harlingen is een drumgezelschap dat lol en plezier hoog in het vaandel heeft staan. Het is ontstaan tijdens een zeer gezellige avond in Café de Lichtboei. Hier zaten een aantal vaste klanten te 'swetsen' over wat ze vroeger allemaal wel niet gedaan hadden (met het bespelen van verschillende muziekinstrumenten)... en daar werd al snel over en weer gevat op gereageerd. Van het één kwam het ander en zo werd er in november 2013 voor het eerst geoefend. Op, jawel: potten en pannen!

 

Anno 2018 is de band geheel voorzien van topmateriaal en klaar om een leuk stukje muziek ten gehore te brengen, in alle stijlen en ritmes. Slaanderij fan Harlingen zorgt ongetwijfeld voor een spetterend en swingend optreden!

 

Jannes de Goochelaar

 

Verwondert u zich wel eens over het verleden? Of zou u willen weten waar een middeleeuwer zich aan vergaapte? Jannes de Goochelaar is een rasechte wonderdoener uit de 15e eeuw. Alchemie? Hekserij? U hoeft zich niet ongerust te maken! Integendeel, wij raden u aan te gaan kijken want deze sympathieke goochelaar schudt ware wondertjes uit zijn mouw. Hij trekt met de mars op de rug van jaarmarkt naar kermis en op 9 juni komt hij naar het Straat Festival Harlingen. Vriendelijk en aangenaam komisch presenteert hij het ene wonder na het andere. Hij goochelt met simpele zaken zoals: munten, bekertjes, balletjes en touwtjes. Simpel? Wij kunnen er in ieder geval geen touw aan vastknopen en raken regelmatig ons ei kwijt.

 

Jannes de Goochelaar is de enige goochelaar van Nederland die zijn acts op historische bronnen baseert. Zijn kleding, rekwisieten en trucs zijn allemaal gebaseerd op historische voorbeelden maar…zelfs de knapste historicus staat hier voor raadsels! De magie van het verleden onder uw eigen (beetgenomen) neus!

 

Mops & Totem

 

Twee kabouters hebben een lange en verre reis gemaakt om in Nederland de kinderen om hulp te vragen. Mops & Totem hebben in de Diamantmijn een schatkist gevonden. Helaas zijn de sleutels onvindbaar. In Nederland komen ze de kinderen vragen om te helpen de kist te openen.

De act bestaat uit een korte show van 5 minuten die meerdere keren achter elkaar herhaald kan worden. De act is verplaatsbaar en kan dan ook makkelijk ingezet worden op een locatie waar veel bezoekers bereikt moeten worden, winkelcentra, braderieën en andere evenementen. Aan het eind van de act maakt een kind de schatkist open.

 

 

 

 

 

Bedrijfsleven Eten, Drinken, Uitgaan Evenement Kunst & Cultuur Muziek Shoppen

Meer nieuws

6 Zomermarkten in Harlingen

07-06-2018

HARLINGEN - Zes zomerdonderdagen bruist het gezellige centrum van Harlingen tijdens de Zomermarkten.

3e plaats JO11-1 bij Amateurconvenant Kampioenschap sc Cambuur

07-06-2018

LEEUWARDEN - Voetballen in een echt stadion, daar droom je als kind van.

Zeerobben JO8-1 wint KNVB beker Noord-Nederland

07-06-2018

JOURE - Op zaterdag 2 juni werden in Joure de finales om de strijd om de KNVB beker district Noord gehouden.

Reacties

De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier de Groot Atelier de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Dio Jurien Dio Jurien Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona ForHim Menswear ForHim Menswear VVV Harlingen VVV Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Dio Jurien Dio Jurien BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Karsten Wonen Karsten Wonen