Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Prijswinnaars Zeerobben Herfst Mix Toernooi 2

02-11-2020

HARLINGEN - Zaterdag 24 oktober bleek al dat het Herfst Mix Toernooi een schot in de roos was van het jeugdbestuur.

Prijswinnaars Zeerobben Herfst Mix Toernooi 2 Foto: Frans Bode.

Bijna 250 kinderen (Waddenrobkes t/m JO19) hadden zich ingeschreven en afgelopen zaterdag was dat aantal ongeveer gelijk. Niet de organisatie, niet de spelleiders, niet de PR-afdeling maar de kinderen zelf gaven aan het erg leuk te vinden en uit te kijken naar de “grand-finale” op zaterdag 7 november a.s. Onderlinge oefenwedstrijdjes zijn leuk maar een 4x4/5x5 toernooi met steeds wisselende teams door loting zodat elke wedstrijd weer anders is, geeft een toch heel andere dimensie en zorgt voor veel enthousiasme. Door de kleine veldjes heeft het veel weg van “straatvoetbal” en dat is natuurlijk wat de jeugd zo leuk vindt.

 

Daarnaast is ook het sociale aspect erg belangrijk zo bleek de afgelopen twee weken. In de oudere groepen jongens en meiden met en tegen elkaar laten voetballen zorgt voor een goede/vriendschappelijke sfeer. Als je dat alles volgens het coronaprotocol doet is het een voorrecht om erbij aanwezig te mogen zijn om te zien hoe eenieder zich vermaakt.

 

Er werd samen met de Waddenrobkes alweer om 09.00 uur begonnen. De groepen JO12/JO13/MO13 waren als eerste aan de beurt. Om 10.30 werd gestart met de groepen JO14/JO15 en JO8/JO9. En afsluitend om 12.00 uur was het de beurt aan JO10/JO11 en JO17/MO17/JO19.
De rekenmeesters en -meesteressen hadden het weer druk deze ochtend. Punten voor een winstpartij, punten voor een gelijkspel en punten voor een gescoord doelpunt. Het moest allemaal meegenomen worden in de berekeningen. Voor elke groep waren er ook nu weer drie medailles en die gingen dit keer naar:

 

JO8/JO9

1. Niek Helffrich

2. Kenan Yildiz

3. Antony Hiddemaraad

 

JO10/JO11

 1. Jari de Wit
 2. Thomas Scheffer
 3. Milion Tecklay

 

JO12/JO13/MO13

 1. Sem Broekhuizen
 2. Dominique Brouwer
 3. Rune van Dijk

 

JO14/JO15

 1. Levano Oegema
 2. Jaimie Koel
 3. Nick v.d. Walt

 

JO17/MO17/JO19

 1. Youri de Boer
 2. Lars de Boer
 3. Aike Doeksen

 

Zaterdag a.s. zal de 3e en laatste ronde van het Zeerobben Herfst Mix Toernooi worden gehouden. Dan zal ook de eindwinnaar bekend worden gemaakt van alle toernooitjes bij elkaar opgeteld.

 

Wie wordt de “Top-Rob” 2020/2021?

 

Gezien het enthousiasme en de tijd waarin we leven is het maar de vraag of de organisatie wel moet stoppen met deze vorm van aanbieden van voetbalactiviteiten voor de jeugd. Gebleken is dat de behoefte groot is. Stilstaan is eigenlijk geen optie. De weersomstandigheden spelen uiteraard ook een belangrijke rol. Daarom gaat het jeugdstuur kijken hoe en in welke vorm de activiteiten op zaterdagmorgen kunnen worden voortgezet.

 

Foto's: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Oudere fietsers gezocht

02-11-2020

HARLINGEN - Wie wil de Doortraproutes uitproberen?

Fc Harlingen bouwt ook in Coronatijd aan de toekomst

02-11-2020

HARLINGEN - Het is alweer een tijdje geleden dat we met een update over de verbouwing van de kantine kwamen maar sinds het laatste bericht van juli 2020 is er weer een hoop veranderd.

Bildtse Smaakroete smaakt naar meer

02-11-2020

HET BILDT - Honderden automobilisten en fietsers hebben zaterdag 31 oktober de éérste Bildtse Smaakroete(deels) volbracht.

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Broodje Nuchter Broodje Nuchter The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Food 80/20 Food 80/20 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Greenart Production Greenart Production Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Karsten Wonen Karsten Wonen DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn BENG Evenementen BENG Evenementen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Broodje Nuchter Broodje Nuchter The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Food 80/20 Food 80/20 Greenart Production Greenart Production