Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Positive start Harlingen Business Exposure

07-10-2017

HARLINGEN – Oud-politicus Hans Wiegel opende vrijdag 6 oktober de tweede editie van de zakenbeurs Harlingen Business Exposure (HBE).

Hij prees het 'eigenwijze' Harlingen dat met een gezonde begroting zelfstandig is gebleven. De bekende VVD'er was voorzichtig in zijn commentaar op de uitgelekte plannen van het nieuwe kabinet: ''Daar kun je eigenlijk pas iets over zeggen als je het hele pakket hebt gezien.'' Wel liet hij nog weten dat aanpassingen op het gebied van de hypotheekrente in zijn tijd onbespreekbaar waren en dat hij het systeem van toen eigenlijk nog altijd het beste vindt. Na de speech was er de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

 

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact heeft nog steeds de meeste impact en waar kun u nu beter uw doelgroep ontmoeten dan op een beurs? Met de onstuitbare opmars van online gaat u misschien twijfelen maar beursdeelname blijft een succesvolle vorm van marketing. Zakendoen, inspireren en netwerken, daar draait het om tijdens de Harlingen Business Exposure in een hal aan de Edisonstraat 29 op bedrijventerrein Oostpoort in Harlingen. De beurs is voor bedrijven, overheden en instellingen hét platform om zich te presenteren aan een breed publiek. De zakenbeurs Harlingen Business Exposure is nog tot en met zondag 8 oktober voor iedereen toegankelijk. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.

 

De tweede editie is nog inspirerender en staat grotendeels in het teken van netwerken. Drie dagen lang presenteren bedrijven hun organisatie op de HBE om hun naamsbekendheid te vergroten en om producten en diensten aan te bieden. Naast de exposanten is er de een horecaplein met liveoptredens en RSH radio.

 

De beurs is aan de Edisonstraat 29 in Harlingen. Zaterdag komt Omrop Fryslân uitzenden. Zondagmiddag geeft de Harlinger Jan Ykema en voormalig schaatser en schaatscoach een lezing. Ykema is een echte verteller en met zijn eigenzinnige manier weet hij vanaf het begin te boeien. Niet een standaardverhaal, maar een verhaal recht uit het hart met mooie en pijnlijke anekdotes. Ykema vertelt tijdens de lezing over zijn bewogen leven.

 

Openingstijden HBE

  • Zaterdag 7 oktober 12:00 – 18:00 uur
  • Zondag 8 oktober 12:00 – 18:00 uur

 

Algemeen Bedrijfsleven

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier de Groot Atelier de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen ForHim Menswear ForHim Menswear Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Lichtboei De Lichtboei VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Almamater Almamater Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hema Harlingen Hema Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Vogelaar Audio Vogelaar Audio Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen
Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier de Groot Atelier de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns VVV Harlingen VVV Harlingen