Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Pilot Harlingen

Pilot Harlingen

Bijblijven over de zoutwinning bij Harlingen? Bezoek Pilot Harlingen en abonneer je op de nieuwsbrief!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Ga jij de uitdaging aan? Bij PLUS Lunenborg spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Pluk Geluk levert ruim 20.000 euro op!

20-09-2021

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag, 18 september 2021, mocht er gratis geplukt worden in de Pluk Geluk -tuinen van Rotaryclub Franeker in Arum en Rotary Oldehove Leeuwarden in Sint Jacobiparochie.

Pluk Geluk levert ruim 20.000 euro op! Foto: Marlous Wester - Marlous Photograph

Honderden mensen maakten gebruik van die mogelijkheid en alleen al in Arum werden 250 bezoekers verwelkomd in het bloemenparadijs aan de Van Camminghaweg onder Arum.

 

In totaal hebben beide clubs 7 goede doelen geselecteerd, waaraan ze de opbrengst van de tuinen gaan doneren. De totale opbrengst ligt nu al ruim boven de 20.000 euro en hoewel de tuinen er niet meer zo vitaal voor staan als in het begin, kan er nog geplukt worden tot 1 oktober 2021 en levert dat nog prachtige kleurrijke boeketten bloemen op.

 

Spontaan ontstonden er ook acties van bezoekers en één daarvan was het initiatief van Marlous Westra (Marlous Photograph). Zij is gespecialiseerd in het maken van reportages van paarden en paarden en hun eigenaren. Zij bood aan tegen betaling in de bloementuin een reportage te maken en een deel af te staan aan de goede doelen. Daar werd gebruik van gemaakt door paardenliefhebbers en hun eigenaren en spectaculaire magische foto's zagen het licht, zoals is te zien op bijgaande foto`s. Reportages worden nog gemaakt tot 1 oktober.

 

Behalve een mooie opbrengst, was alom de reactie, dat het ook een prachtige ervaring was om in de bloemenparadijzen rond te wandelen, met of zonder kinderen en het ook een prachtig uitje was. De ervaringen zijn zo positief, dat beide Rotaryclubs nu al besloten, om volgend jaar weer Pluk Geluk tuinen in te zaaien en te openen.

Algemeen Bedrijfsleven Regio Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Fc Harlingen 1 niet verder in bekertoernooi

20-09-2021

HARLINGEN - Het vlaggenschip van fc Harlingen is er zondag tegen RKO niet in geslaagd om de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken.

Leger des Heils zoekt collectanten in Harlingen

20-09-2021

HARLINGEN - Het Leger des Heils is op zoek naar collectanten in Harlingen voor de jaarlijkse collecteweek van 28 november t/m 4 december.

Van bijna grondvorst naar nazomer en herfst

20-09-2021

HARLINGEN - Het wordt een week met snelle wisselingen van de komende nacht bijna grondvorst naar een volle nazomer woensdag en de herfst op donderdag en vrijdag.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Food 80/20 Food 80/20 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Food 80/20 Food 80/20 The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot