RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Pluk Geluk levert ruim 20.000 euro op!

20-09-2021

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag, 18 september 2021, mocht er gratis geplukt worden in de Pluk Geluk -tuinen van Rotaryclub Franeker in Arum en Rotary Oldehove Leeuwarden in Sint Jacobiparochie.

Pluk Geluk levert ruim 20.000 euro op! Foto: Marlous Wester - Marlous Photograph

Honderden mensen maakten gebruik van die mogelijkheid en alleen al in Arum werden 250 bezoekers verwelkomd in het bloemenparadijs aan de Van Camminghaweg onder Arum.

 

In totaal hebben beide clubs 7 goede doelen geselecteerd, waaraan ze de opbrengst van de tuinen gaan doneren. De totale opbrengst ligt nu al ruim boven de 20.000 euro en hoewel de tuinen er niet meer zo vitaal voor staan als in het begin, kan er nog geplukt worden tot 1 oktober 2021 en levert dat nog prachtige kleurrijke boeketten bloemen op.

 

Spontaan ontstonden er ook acties van bezoekers en één daarvan was het initiatief van Marlous Westra (Marlous Photograph). Zij is gespecialiseerd in het maken van reportages van paarden en paarden en hun eigenaren. Zij bood aan tegen betaling in de bloementuin een reportage te maken en een deel af te staan aan de goede doelen. Daar werd gebruik van gemaakt door paardenliefhebbers en hun eigenaren en spectaculaire magische foto's zagen het licht, zoals is te zien op bijgaande foto`s. Reportages worden nog gemaakt tot 1 oktober.

 

Behalve een mooie opbrengst, was alom de reactie, dat het ook een prachtige ervaring was om in de bloemenparadijzen rond te wandelen, met of zonder kinderen en het ook een prachtig uitje was. De ervaringen zijn zo positief, dat beide Rotaryclubs nu al besloten, om volgend jaar weer Pluk Geluk tuinen in te zaaien en te openen.

Algemeen Bedrijfsleven Regio Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Fc Harlingen 1 niet verder in bekertoernooi

20-09-2021

HARLINGEN - Het vlaggenschip van fc Harlingen is er zondag tegen RKO niet in geslaagd om de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken.

Leger des Heils zoekt collectanten in Harlingen

20-09-2021

HARLINGEN - Het Leger des Heils is op zoek naar collectanten in Harlingen voor de jaarlijkse collecteweek van 28 november t/m 4 december.

Van bijna grondvorst naar nazomer en herfst

20-09-2021

HARLINGEN - Het wordt een week met snelle wisselingen van de komende nacht bijna grondvorst naar een volle nazomer woensdag en de herfst op donderdag en vrijdag.

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Omdraai De Omdraai Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Food 80/20 Food 80/20 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Food 80/20 Food 80/20 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber De Omdraai De Omdraai Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen