Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Pluk Geluk ARUM geklepeld!

19-09-2022

Harlingen – De droogte van de laatste maanden speelde ook de PlukGeluk tuin in ARUM parten.

Na een vliegende start met heel veel bezoekers en sponsors en diverse activiteiten op de pluktuin, zoals enkele weken geleden op een zondag een yoga-sessie en ook op een doordeweekse avond een bijeenkomst van 25 akkerbouwers uit `de Lytse Bouhoeke`, die door de droogte waren gedwongen de veldwerkzaamheden uit te stellen: Op de tuin werden  ervaringen en actualiteiten uitgewisseld en Jan Hibma vertelde over een nieuwe manier van loofdoding, waarmee geëxperimenteerd wordt door loonbedrijf Westra en Reinder Hogenhout die vertelde over een nieuwe spoelplaats voor spuitmachines op het bedrijf AgroServo, over Vogelgriep, de graanmarkt en meer.

 

En ook fotoreportages met eigen paard(en) of hond(en) door Marlous Westra, die een deel van de opbrengst gaf aan de goede doelen die Rotaryclub Harlingen en Rotaryclub Franeker hadden geselecteerd: Schuldhulpmaatje Waadhoeke, Steunpunt Jonge Mantelzorgers Skûle Welzijn en Stichting Botanische Tuinen Tera Barra op Bonaire (herstel vegetatie/bomen op Bonaire; De opening op 9 juli 2022 startte met een veiling voor kinderhuis Nikki`s Place in Chiang Mai, ook een project van Rotary, waar baby`s die hiv/aids zijn geïnfecteerd en vaak zonder ouders/verzorgers zijn, van een zeker dood worden gered. De veiling bracht ruim 10.000 euro op! Plan was om zeker tot begin oktober bezoekers de kans te geven om te plukken.

 

Enkele weken geleden was het door de aanhoudende droogte vrijwel over met de bloemen. Ruim een maand korter dan gehoopt, maar ook dat is natuur. Desondanks is er voor de drie goede doelen een mooi bedrag opgehaald en 29 oktober 2022 zal er een avond worden georganiseerd waarop vertegenwoordigers van de drie goede doelen krijgen te horen, wat de opbrengst voor hen is. Twee weken geleden is de gehele tuin geklepeld en kijken we alweer uit naar het inzaaien en PlukGeluk in 2023. Alle bezoekers worden door de Rotaryclubs van Harlingen en Franeker hartelijk bedankt en ook voor de vele positieve reacties die de clubs mochten ontvangen. Het is weer een groot succes geworden en een geweldige ervaring voor honderden bezoekers!

 

Algemeen Natuur & Milieu Zorg & Welzijn

Meer nieuws

V.V.H. Dames 1 is weer van start!

19-09-2022

HARLINGEN - Met een ruime selectie zijn we afgelopen vrijdag van start gegaan in de 1e klasse competitie.

Zeerobben stelt orde op zaken met winst tegen FVC

19-09-2022

HARLINGEN - Het was vooraf al ingeschat als een pittige loting: Zeerobben in één poule met tweedeklassers Drachten en Frisia en eersteklasser FVC.

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Wellheat Shop Wellheat Shop Fotografie Dorus Fotografie Dorus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen