Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Pluk Geluk ARUM geklepeld!

19-09-2022

Harlingen – De droogte van de laatste maanden speelde ook de PlukGeluk tuin in ARUM parten.

Na een vliegende start met heel veel bezoekers en sponsors en diverse activiteiten op de pluktuin, zoals enkele weken geleden op een zondag een yoga-sessie en ook op een doordeweekse avond een bijeenkomst van 25 akkerbouwers uit `de Lytse Bouhoeke`, die door de droogte waren gedwongen de veldwerkzaamheden uit te stellen: Op de tuin werden  ervaringen en actualiteiten uitgewisseld en Jan Hibma vertelde over een nieuwe manier van loofdoding, waarmee geëxperimenteerd wordt door loonbedrijf Westra en Reinder Hogenhout die vertelde over een nieuwe spoelplaats voor spuitmachines op het bedrijf AgroServo, over Vogelgriep, de graanmarkt en meer.

 

En ook fotoreportages met eigen paard(en) of hond(en) door Marlous Westra, die een deel van de opbrengst gaf aan de goede doelen die Rotaryclub Harlingen en Rotaryclub Franeker hadden geselecteerd: Schuldhulpmaatje Waadhoeke, Steunpunt Jonge Mantelzorgers Skûle Welzijn en Stichting Botanische Tuinen Tera Barra op Bonaire (herstel vegetatie/bomen op Bonaire; De opening op 9 juli 2022 startte met een veiling voor kinderhuis Nikki`s Place in Chiang Mai, ook een project van Rotary, waar baby`s die hiv/aids zijn geïnfecteerd en vaak zonder ouders/verzorgers zijn, van een zeker dood worden gered. De veiling bracht ruim 10.000 euro op! Plan was om zeker tot begin oktober bezoekers de kans te geven om te plukken.

 

Enkele weken geleden was het door de aanhoudende droogte vrijwel over met de bloemen. Ruim een maand korter dan gehoopt, maar ook dat is natuur. Desondanks is er voor de drie goede doelen een mooi bedrag opgehaald en 29 oktober 2022 zal er een avond worden georganiseerd waarop vertegenwoordigers van de drie goede doelen krijgen te horen, wat de opbrengst voor hen is. Twee weken geleden is de gehele tuin geklepeld en kijken we alweer uit naar het inzaaien en PlukGeluk in 2023. Alle bezoekers worden door de Rotaryclubs van Harlingen en Franeker hartelijk bedankt en ook voor de vele positieve reacties die de clubs mochten ontvangen. Het is weer een groot succes geworden en een geweldige ervaring voor honderden bezoekers!

 

Algemeen Natuur & Milieu Zorg & Welzijn

Meer nieuws

V.V.H. Dames 1 is weer van start!

19-09-2022

HARLINGEN - Met een ruime selectie zijn we afgelopen vrijdag van start gegaan in de 1e klasse competitie.

Zeerobben stelt orde op zaken met winst tegen FVC

19-09-2022

HARLINGEN - Het was vooraf al ingeschat als een pittige loting: Zeerobben in één poule met tweedeklassers Drachten en Frisia en eersteklasser FVC.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail
Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok