Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Pizzeria Pompeïzaalkaatspartij sterke winnaar

15-01-2020

HARLINGEN - Onder leiding van Age Tichelaar en georganiseerd door Broer Zaagemans werd er in de zaal, met de zachte bal, een halve competitie gekaatst.

En er waren natuurlijk weer verskrikkelijke talenten anwezig. Zo kaatste Albert Nieuwenburg met sien skoonvader Murk Goodijk en Gerard Rutten ze moesten tegen Broer Zaagemans met dochter Amber en Willem Zeilmaker. Nou en al had ur een perk van 8 meter breed leit dan had die Viskarre Rutten nog niet een in brocht. En ze verloren de tweede partij ook van Boudewijn Tule, Afina Schrik en Samantha Visser. Doordat partuur Afina Schrik ook van Zaagemans c.s. wonnen zaten zij in de finale.

 

Ralf van Hurck, Sjoerd Stellingwerf en Redmer Zaagemans moesten in poule B tegen Wietse Zaagemans, Thymo Zijlstra en Sara Woltman. Nou van Hurck en sien maten hadden meteen deur wie ut zwakke plak was bij de teugenstander. Dat was Wietse Zaagemans oftewel Nemo de duukbootkappitein. Die raakte deze partij nog niet een Skippy bal, zukke einden sloeg ie mis en ze verloren dus. Het gemeenteraadpartuur met Bartele Broersma, Hein Kuiken en de toekomstige burgemeester Gerard Kokkel verloren ook van, van Hurck c.s. Het werd een spannende partij maar op de stand 4-5 en 2-6 maakten partuur van Hurck de partij uit. Er was wel pech voor Kokkel want die liep voor een 60+ perk langs en kreeg spontaan een harde bal in sien oog. Hij het maar 2 dagen met een ooglapke voor lopen, ut is nou allemaal weer in orde.

 

De finale leek spannend te worden maar dat viel even tegen. Het partuur van Afina Schrik waren duidelijk vermoeid en die Zeeuwse Slurp van Hurck met Sjoerd en Redmer vlogen nog as hazewienhonnen. Het werd uiteindelijk 0-5 en 4-6 toen de laatste slag viel. De kransen waren aangeboden Top-vlonderplanken.nl het bedrijf van Peter Beuker

 

1e prijs pizzeria Pompeï bonnen

Ralf van Hurck – Harlingen

Sjoerd Stellingwerf – Harlingen

Redmer Zaagemans – Witmarsum

 

2e prijs

Boudewijn Tule – Harlingen

Afina Schrik – Harlingen

Samantha Visser - Franeker

 

Rick Vlieger wint Copini 60+ kaatspartij

Er waren natuurlijk 2 kanshebbers tijdens deze partij en dat waren Simon de Groot en Rick Vlieger. Iedereen moest drie keer kaatsen en na elke omloop werd er weer geloot en kreeg je nieuwe parturen.

 

In de 1e omloop was Simon de Groot bij Wiebe van Dijk en Pieter Bergsma en moesten ze tegen Harrie Oudendag, Andries Koornstra en Douwe Broersma. Nou die Simon had natuurlijk twee poerbeste maten en aan de andere kant kon Douwe niet een deuk in een pakje zachte butter slaan. Het werd 5-1 en 6-2 voor Simon de Groot c.s.

 

Rick Vlieger was bij Klaas Kloosterman en Geert Voogd en moesten tegen Sieds Swart, Jan Kwast en Tommie Zuiderhof. Dat leek spannend te wudden maar die jongens in partuur Swart vergriemden teveul ballen 5-3 en 6-0. In de 2e omloop was Rick Vlieger bij Wiebe van Dijk en Jan Kwast en ze moesten tegen Simon de Groot, Douwe Broersma en Geert Voogd. Nou dat was wel spannend het werd zelfs 4 eersten gelijk. Dus het ging erom voor de beide toppers Vlieger en de Groot. Maar Vlieger had even was slimmere jongens bij um die knap ut zwakke plak bij de teugenstander wisten te vienen. Op 5-4 en 6-2 pakten de mannen van partuur Vlieger de winnende 2 punten.

 

De laatste Partij was Vlieger bij Douwe Broersma en Tommie Zuiderhof. Diend wel gezegd dat die Vlieger alle keren wel beste maten had. Harrie Oudendag, Geert Voogd en Pieter Bergsma waren geen partij en verloren met 5-2 en 6-2. Simon de Groot met Andries Koornstra en Jan Kwast wonnen nog wel van Sieds Swart, Klaas Kloosterman en Wiebe van Dijk. Nou had die Jan Kwast de hele dag hast niet een bal raakt en nou sloeg ie drie ballen van Wiebe in e wandrekken. Ze wonnen met 3-5 en 2-6.

 

 

 

Zodoende had Rick Vlieger 3 keer gewonnen en werd nr 1 met 21 punten. Simon de Groot werd tweede met 18 punten, Wiebe van Dijk werd derde met 17 punten en Jan Kwast vierde ook met 17 punten maar met meer eersten tegen. De mannen kregen allemaal een zak met levensmiddelen van de Plus Lunenborg. En organisator Douwe Broersma kon op een mooie kaatsdag terugzien en de door zijn zuster Elisabeth de Groot gemaakte krans om de nek van Rick Vlieger hangen.

 

Eindstand

1  Rick Vlieger 21
2  Simon de Groot 18
3  Wiebe van Dijk  17
4  Jan Kwast 17-
5  Tommie Zuiderhof 17-
6  Klaas Kloosterman 17-
7  Pieter Bergsma 14
8  Geert Voogd 13
9  Andries Koornstra 13
10 Douwe Broersma 12
11 Sieds Swart 11
12 Harry Oudendag 10

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Pizzeria Pompeï zaalvoetbalcompetitie 10-01-2020

15-01-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen vrijdag gespeelde wedstrijden.

Dijkstra & Geelhoed airco service squash competitie

15-01-2020

HARLINGEN - Verslag van de afgelopen week gespeelde wedstrijden.

Gemeente Harlingen verjaagt roeken op overlastlocaties

15-01-2020

HARLINGEN - De gemeente Harlingen start in januari, in samenwerking met de Wildbeheerseenheid ‘De Marne’ en Witteveen Groenprojecten en Advies, met het verjagen van roeken op overlastlocaties.

Reacties

VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Broodje Nuchter Broodje Nuchter De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Broodje Nuchter Broodje Nuchter Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus