Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Pinksterweekend geen hockey bij HMHC

02-06-2022

HARLINGEN - Het einde van het hockeyseizoen nadert.

De meeste teams van HMHC spelen nog één of twee wedstrijden en dan is het zomerstop. De weekenden van Hemelvaart en Pinksteren zijn traditioneel weekenden dat er weinig of helemaal niet gehockeyd wordt omdat er veel mensen genieten van een lang weekend en even weg gaan. Komend weekend is er dan ook geen programma bij HMHC.

 

Afgelopen weekend werd er wel gespeeld, zowel de Heren als de Dames wisten de volle winst te behalen. In het weekend van 11 en 12 juni wordt er dan wel weer een gewoon programma gespeeld aan de Westerzeedijk.

 

Kennismaken met nieuwe hoofdtrainer

Claire Bloem is de nieuwe hoofdtrainer van HMHC. Zij heeft zich via social media al voorgesteld en zal ook de komende weken live aanwezig zijn bij trainingen om kennis te maken met de spelers en speelsters. HMHC is blij met haar komst!

 

Familiedag op zondag 26 juni

Het kan alvast genoteerd: op zondag 26 juni organiseert HMHC de traditionele familiedag. Deze keer uiteraard met het onderlinge Slapstick toernooi, waar ook veel niet-hockeyers aan mee doen, en de shoot out wedstrijd om de Gouden Stick. Maar deze keer ook met clinics van Indian Maharadja en Streethockey.NL. Dus vorm je eigen team en geef je op.

 

Nieuwe kledinglijn

HMHC heeft gekozen voor een nieuwe kledinglijn van Indian Maharadja. De leden zijn hier intussen over geïnformeerd en iedereen kan zelf een set kleding bestellen via de webshop van Hockeygear.eu, die te bereiken is via de site van HMHC. Als je dit voor 1 augustus bestelt, is het zeker tijdig binnen. Afhalen van kleding kan op de startdag op zondag 28 augustus bij de Amerikaanse schoolbus van Indian Maharadja. De oude kleding, die eigendom van de club is, wordt ingezameld ten behoeve van een goed doel.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van Zeerobben

02-06-2022

HARLINGEN - De vrouwen van VR1 speelden een doordeweekse wedstrijd tegen DTD.

Fotoclub Kimswerd foto van de maand

02-06-2022

HARLINGEN - Onlangs zijn er leden van onze fotoclub naar Martenastate in Koarnjum geweest.

Opendagen lichtschip goed bezocht

02-06-2022

HARLINGEN - Meer dan 2 jaar geleden, zaterdag 7 maart 2020, was het radiolichtschip Jenni Baynton open voor het publiek.

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen