Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Pinksterweekend geen hockey bij HMHC

02-06-2022

HARLINGEN - Het einde van het hockeyseizoen nadert.

De meeste teams van HMHC spelen nog één of twee wedstrijden en dan is het zomerstop. De weekenden van Hemelvaart en Pinksteren zijn traditioneel weekenden dat er weinig of helemaal niet gehockeyd wordt omdat er veel mensen genieten van een lang weekend en even weg gaan. Komend weekend is er dan ook geen programma bij HMHC.

 

Afgelopen weekend werd er wel gespeeld, zowel de Heren als de Dames wisten de volle winst te behalen. In het weekend van 11 en 12 juni wordt er dan wel weer een gewoon programma gespeeld aan de Westerzeedijk.

 

Kennismaken met nieuwe hoofdtrainer

Claire Bloem is de nieuwe hoofdtrainer van HMHC. Zij heeft zich via social media al voorgesteld en zal ook de komende weken live aanwezig zijn bij trainingen om kennis te maken met de spelers en speelsters. HMHC is blij met haar komst!

 

Familiedag op zondag 26 juni

Het kan alvast genoteerd: op zondag 26 juni organiseert HMHC de traditionele familiedag. Deze keer uiteraard met het onderlinge Slapstick toernooi, waar ook veel niet-hockeyers aan mee doen, en de shoot out wedstrijd om de Gouden Stick. Maar deze keer ook met clinics van Indian Maharadja en Streethockey.NL. Dus vorm je eigen team en geef je op.

 

Nieuwe kledinglijn

HMHC heeft gekozen voor een nieuwe kledinglijn van Indian Maharadja. De leden zijn hier intussen over geïnformeerd en iedereen kan zelf een set kleding bestellen via de webshop van Hockeygear.eu, die te bereiken is via de site van HMHC. Als je dit voor 1 augustus bestelt, is het zeker tijdig binnen. Afhalen van kleding kan op de startdag op zondag 28 augustus bij de Amerikaanse schoolbus van Indian Maharadja. De oude kleding, die eigendom van de club is, wordt ingezameld ten behoeve van een goed doel.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van Zeerobben

02-06-2022

HARLINGEN - De vrouwen van VR1 speelden een doordeweekse wedstrijd tegen DTD.

Fotoclub Kimswerd foto van de maand

02-06-2022

HARLINGEN - Onlangs zijn er leden van onze fotoclub naar Martenastate in Koarnjum geweest.

Opendagen lichtschip goed bezocht

02-06-2022

HARLINGEN - Meer dan 2 jaar geleden, zaterdag 7 maart 2020, was het radiolichtschip Jenni Baynton open voor het publiek.

Reacties

Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot TeamFRL TeamFRL Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wellheat Shop Wellheat Shop Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wellheat Shop Wellheat Shop Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn TeamFRL TeamFRL Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen