Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Pilot Harlingen

Pilot Harlingen

Bijblijven over de zoutwinning bij Harlingen? Bezoek Pilot Harlingen en abonneer je op de nieuwsbrief!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Ga jij de uitdaging aan? Bij PLUS Lunenborg spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Paul Schoute: Harlingen staat voor nieuwe, grote uitdagingen!

12-03-2022

HARLINGEN - Zeker nu er recent opnieuw een oorlog is uitgebroken in Europa, in de Oekraïne.

Waar we hoopten op een wat vrolijker tijd na Corona, dreigt er een economische recessie. Maar belangrijker: er wacht ons de opgave om de slachtoffers van het oorlogsgeweld uit de Oekraïne ruimhartig op te vangen en te helpen. De eersten zijn inmiddels gearriveerd, en Harlingen laat zich nu al van haar beste kant zien!

 

Hoewel we over kracht en inventiviteit beschikken, kennen de komende jaren en decennia in tal van opzichten uitdagingen. Dat vraagt om oplossingen vanuit de samenleving, maar zeker ook van de politiek. Deze eeuw vraagt om oude dogma’s los te laten. En soms om meer overheidsingrijpen dan we als liberalen gewend zijn te erkennen. Een sterke overheid moet vooral keuzes durven maken voor de toekomst. Vandaar dat we vol inzetten op het economisch actieprogramma. Een programma dat Harlingen fundamenteel sterker en welvarender moet maken.

 

Want wij zijn ervan overtuigd dat Harlingen alles heeft om een nieuwe bloeiperiode tegemoet te gaan. We zijn een compacte stad met korte lijnen tussen bestuur en inwoners, wij laten zien dat almaar groter niet per definitie beter is. We hebben een prachtige binnenstad gelegen aan een werelderfgoed; aantrekkelijk om te wonen of om te bezoeken, met veel en mooie (culturele) evenementen. Daarbij zijn we dé zeehaven van Friesland waar kansen liggen op het gebied van ‘green shipping’, duurzame visserij en energie. Een haven die belangrijk is voor de werkgelegenheid in Harlingen, voor toe- leveranciers, voor de ontwikkeling van het toerisme. De VVD Harlingen wil die kansen optimaal benutten om een groter welzijn te bewerkstelligen voor ál haar inwoners.

 

Ik ben Paul Schoute,  sinds 2018 wethouder in de gemeente Harlingen. Ik ben verantwoordelijk voor economische zaken, recreatie en toerisme, werk, inkomen en minimabeleid, juridische zaken en vernieuwing van de lokale democratie. Voordat ik wethouder werd, was ik sinds 2014 raadslid namens de VVD in Harlingen. Samen met mijn partner ben ik eigenaar van 'De Lichtboei' aan de Rommelhaven in Harlingen.

 

Ondanks de zorgelijke tijden van nu ben ik ervan overtuigd dat Harlingen de afgelopen jaren een hernieuwd zelfvertrouwen heeft gekregen. En dat past bij de VVD Harlingen! Wij vragen om uw stem zodat we ook de komende 4 jaar door kunnen blijven werken aan de positieve richting die de gemeente Harlingen is ingeslagen. Juist nu hebben we die liberale stem lokaal hard nodig!

 

Kies 16 maart Paul Schoute lijst 4, plek 1, VVD Harlingen

 

 

 

Algemeen Gemeente Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

The Shamrock zaalvoetbal competitie 11-03-2022

12-03-2022

HARLINGEN - Drie wedstrijden A-Poule en één in de B-Poule.

VVD-Harlingen stimuleert alledaags contact bij de Batting door middel van de vijfde Zwaaisteen

12-03-2022

HARLINGEN - Afgelopen dinsdagochtend was de VVD Harlingen te gast bij de Batting.

Filmavond Midlumerlaankerk over de Schooltuin

12-03-2022

HARLINGEN - Woensdagavond vond de eerste filmavond plaats in de Midlumerlaankerk.

Reacties

Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Food 80/20 Food 80/20 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Food 80/20 Food 80/20 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Fotografie Dorus Fotografie Dorus Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis