Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Past de Volkswagen Transporter bij de activiteiten van mijn bedrijf?

20-01-2022

HARLINGEN - Bent u ondernemer en op zoek naar een passende bedrijfswagen?

In veel bedrijfstakken worden er materialen, goederen of producten vervoerd. Een bus als bedrijfswagen is voor veel ondernemers daarom een uitkomst voor professioneel vervoer. Maar welke bedrijfswagen is het meest geschikt voor de activiteiten van uw bedrijf? De Volkswagen Transporter behoort tot één van de meest populaire bedrijfswagens.

 

De lange geschiedenis van de Volkswagen Transporter

In de jaren 40 van de vorige eeuw, was Volkswagen zeer succesvol met hun Volkswagen Kever, ook wel Typ 1 genoemd. Als snel werd hier Typ 2 aan toegevoegd, de overbekende Volkswagen bus. Deze bus kreeg de naam Transporter T1 mee. Het was vooral een passagiersbus, ideaal voor grote gezinnen of om mee te kamperen. Tot 1990 zouden er verschillende uitvoeringen van deze Transporter uitgebracht worden. Vanaf 1990 werd het uiterlijk drastisch gewijzigd en ontstond de Transporter T4. Vanaf toen werd ook het model 'Transporter' officieel als naam geregistreerd. Inmiddels is Volkswagen bij de Transporter T6, die in 2015 werd uitgebracht. Door een facelift in 2019, is het laatste model de Transporter T6.1.

 

Kiezen voor een occasion?

Het opvallendste kenmerk van de Volkswagen Transporter, is de zeer ruime laadbak. Als u veel materialen of goederen moet vervoeren, dan maakt u met een VW Transporter een goede keuze. Uiteraard moet u als ondernemer op uw budget letten. Een splinternieuwe Volkswagen Transporter is voor de meeste ondernemers helemaal geen optie. Dit hoeft ook niet. Kies voor een Volkwagen Transporter occasion. Met een occasion met een bouwjaar van enkele jaren terug, schaft u uw bedrijfswagen een stuk goedkoper aan en rijdt u nog steeds in een bedrijfswagen van uitstekende kwaliteit. Ook de occasions hebben enorm veel ruimte om uw spullen professioneel te vervoeren.

 

Voor welke werkzaamheden gebruikt u een Volkswagen Transporter?

Van de Volkswagen Transporter zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Voor de meeste ondernemers geldt, dat zij behoefte hebben aan transportruimte om goederen en materialen te vervoeren. Maar misschien dat u actief bent in een heel andere branche, zoals het personenvervoer? Ook dan is de Volkswagen Transporter zeer geschikt voor uw werkzaamheden. U kiest dan voor een andere uitvoering, zoals de Caravelle of de Multivan. Beide types zijn de personenautoversies van de Transporter. Hiermee biedt u een uitstekend en professioneel personenvervoer aan. Vooral de nieuwste Caravelle is een hypermoderne shuttle bus met een uitgebreid infotainmentsysteem.

 

Kies de bedrijfswagen die aan uw wensen voldoet

Wilt u voor uw bedrijfsactiviteiten een Volkswagen Transporter aanschaffen? Met Volkswagen kiest u altijd voor een kwalitatief goede bedrijfswagen. Hiervoor hoeft u niet altijd voor splinternieuw te gaan. Kijk op DUTCH Vans voor het laatste aanbod van mooie en goed onderhouden Volkswagen Transporter occasions. Ook vindt u hier bedrijfswagens van andere merken, zodat u altijd een bedrijfswagen vindt die bij uw bedrijfsactiviteiten past.

 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Jappie Saakstra draagt het stokje over aan Belinda Holwerda

20-01-2022

HARLINGEN - Een interview tussen de oude en de nieuwe lijsttrekker van Harlinger Belang.

Senioren Zeerobben ook weer van start

20-01-2022

HARLINGEN - De spelers van het 1e en 2e alsmede van de Vrouwen maakten afgelopen zaterdag meteen gebruik van de mogelijkheid om weer te trainen.

Webinar Nazorg bij kanker op Wereldkankerdag

20-01-2022

HARLINGEN - Op 4 februari is het elk jaar Wereldkankerdag.

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 The Shamrock The Shamrock Zensa Moda Zensa Moda Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail