De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

HMHC Nieuws

18-11-2020

HARLINGEN - Oudere jeugd HMHC speelde onderlinge wedstrijden.

Nu de hockeycompetitie nog steeds stilligt, worden er door de technische commissie en de hoofdtrainers van HMHC regelmatig onderlinge wedstrijden georganiseerd op zaterdag. Anders natuurlijk dé wedstrijddag van de week, waar iedereen naar uitkijkt.

Deze keer was het de beurt aan de MA en MB-teams van HMHC. Bij elkaar waren er zo’n vijftig meiden aan het hockeyen, in gemengde teams. Natuurlijk is winnen van een tegenstander van buiten Harlingen nóg leuker, maar ook nu werd er fanatiek gehockeyd.

Ook de komende weken worden er weer onderlinge wedstrijden georganiseerd aan de Westerzeedijk. De KNHB hoopt in januari weer te kunnen starten met de gewone hockeycompetitie, maar dat is natuurlijk helemaal afhankelijk of de overheid de maatregelen verder gaat versoepelen. Voorlopig mogen we blij zijn dat we gewoon kunnen sporten, juist nu is werken aan je gezondheid van groot belang!

 

Seniorenteams HMHC gaan weer trainen

Afgelopen dinsdag hoorden we van minister-president Rutte dat er weer wat ruimte komt in de coronamaatregelen. Helaas betekent dit nog niet dat er weer vrijuit gehockeyd mag worden. Maar het is natuurlijk wel winst dat er weer in wat grotere groepen gesport mag worden!

De seniorenteams van HMHC gaan dus weer trainen. Net als een aantal weken terug zorgen de hoofdtrainers weer voor passende en gevarieerde anderhalve meter trainingsvormen, zodat er weer lekker buiten gesport kan worden. Een partij zit er nog niet in, wel kan er weer aan de conditie en techniek worden gewerkt.

 

 


In een normaal seizoen zou er vanaf begin december in de zaal gehockeyd worden. HMHC biedt het hele jaar hockey, zowel op het veld als in de zaal. Helaas kan er dit jaar geen zaalhockey worden gespeeld vanwege alle corona maatregelen. HMHC organiseert daarom ook de winterperiode gewoon veldhockey, het nieuwe trainingsschema is intussen bekend bij de leden.

Alleen de jongste jeugd (Funkey, F en E) traint wel in de zaal, op woensdagmiddag in de Waddenhal. Zin om mee te doen? Dat kan! Wel graag aanmelden via info@harlingermhc.nl of de button op de website www.harlingermhc.nl.

 

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de accommodatie van HMHC

Er wordt weliswaar gewoon getraind door de jeugdteams van HMHC, maar verder is het helaas stil op het complex van HMHC aan de Westerzeedijk. Toch wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de toekomst van de hockey accommodatie.

Keukenproject
Vorig jaar is gestart met de verbouwing van de keuken van HMHC na een eerste actie onder de leden. Nu het clubgebouw dicht is, kan hier mooi een vervolg aan worden gegeven. Koelkasten zijn al vervangen en de eerste muurtjes zijn afgebroken. De vrijwilligers van de kluscommissie gaan hier de komende tijd mee verder en hopen de nieuwe keuken klaar te hebben voor de tweede helft van het seizoen. Hopelijk kunnen we dan weer sporten en is er ook weer ruimte voor gezelligheid rondom de wedstrijden.

Gebiedsontwikkeling Westerzeedijk
Het bestuur van HMHC is betrokken bij de ontwikkeling van het Balklandpark. Samen met de gemeente Harlingen is een ontwerp gemaakt voor het gebied, wat ook effect heeft op het complex van HMHC. Zo wordt er onder meer een nieuwe ingang gemaakt en komt er een nieuwe fietsenstalling. Op de wensenlijst staan ook betere verlichting rondom het park en een vriendelijker inrichting van de parkeerplaats. Nu is de parkeerplaats later op de avond geen fijne plek als je na de training weer naar huis moet fietsen.

Rondje voor je club
Wil je HMHC ondersteunen met een rondje in deze financieel lastige tijd? Dat kan nog steeds. Samen zijn we HMHC! Ga naar www.rondjevoorjeclub.nl en kies daar Harlinger Mixed Hockey Club. Alvast dank voor je steun!

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Razende Roeland gaat er weer vol tegen aan

18-11-2020

HARLINGEN - Donderdagavond en de klok slaat negen het is weer tijd om je metal vitamine op te halen bij Omroep RSH.

De chartervaart en de vijftien miljoen

18-11-2020

HARLINGEN - Wrede tijden, maar BBZ knokt voor achterban.

Gezocht: ambitieuze junior projectmanager

18-11-2020

HARLINGEN - Werken bij een gemeente saai?

Reacties

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Omdraai De Omdraai Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Food 80/20 Food 80/20 Copini Opticiëns Copini Opticiëns
De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber De Omdraai De Omdraai Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Food 80/20 Food 80/20