De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Op wereldreis in eigen provincie!

01-09-2020

HARLINGEN - Gezamenlijke promotie voor Friesland om toerisme in najaar en voorjaar impuls te geven.

Op wereldreis in eigen provincie! Gezamenlijke promotie voor Friesland. Foto: Ruben van Vliet
Maandag 30 augustus is Merk Fryslân op het Oldehoofsterkerkhof samen met VVV Waterland van Friesland namens de regiomarketingorganisaties en Arriva Nederland de nieuwe Wereldreiscampagne en de 11fountainscampagne gelanceerd. Gedeputeerde Avine Fokkens gaf het startschot.
 

Op wereldreis in eigen provincie

Op wereldreis in eigen provincie, want de wereld ligt hier letterlijk aan je voeten. Denk maar aan de Oldehove, onze eigen toren van Pisa of de Sahara bij Kale Duinen in Appelscha of op de Waddeneilanden. Merk Fryslân en VVV Waterland van Friesland sloegen de handen ineen om in samenwerking met de regiomarketingorganisaties een Wereldreiscampagne uit te rollen die de sector een positieve impuls moet geven in het najaar en het voorjaar. De campagne richt zich op inwoners van Friesland en het Noorden van Nederland waarbij de focus ligt op korte vakanties en dagjes uit. “Met de Wereldreiscampagne dagen we de inwoners van Friesland uit om Friesland opnieuw te ontdekken. Dit sluit naadloos aan bij de oproep die gedeputeerde Avine Fokkens eerder dit jaar deed aan de Friezen om vakantie in eigen provincie te vieren. Vanwege de huidige situatie rondom corona is dit voor ons nog steeds actueel”, aldus Martin Cnossen, directeur Merk Fryslân.
 

Nieuwe impuls voor 11fountains

In opdracht van de Friese Gemeenten start Merk Fryslân tevens de nieuwe campagne voor de 11fountains die landelijk wordt uitgezet met als doel de kwaliteitstoerist hiernaar toe te halen. De focus komt te liggen op ‘Ontdek onze 11 steden’, waarbij sterk is gekeken naar de combinatie van het bezoek van de fontein én de stad. De eerste nieuwe wandelroutes om de fontein en andere bezienswaardigheden in de stad te ontdekken zijn al te vinden op www.11fountains.nl.
 
Arriva helpt Friesland promoten Veertien bussen bestickerd met ‘Wereldreis Friesland Style’ en 11fountains rijden vanaf vandaag rond in Friesland. Milfred Hart, regiodirecteur Arriva Noord, zegt hierover: ‘Friesland heeft heel veel mooie bestemmingen. Daar kun je naartoe met onze bussen en treinen. Daarom doen we de oproep om samen met ons op ‘Wereldreis’ te gaan’ en al die mooie bestemmingen in Friesland te (her)ontdekken’. Voor Arriva en Merk Fryslân is dit een in eerste stap in een samenwerking, die beide partijen in de toekomst verder uit willen rollen.

Algemeen Bedrijfsleven Kunst & Cultuur Regio Sport & Recreatie

Meer nieuws

Geen Visserijdagen 2020: voelt raar

01-09-2020

HARLINGEN - Het is alweer de maandag na de Visserijdagen geweest.

Vrouwengroep start met een tweede groep

01-09-2020

HARLINGEN - Op maandag 14 september start een tweede vrouwengroep in Nieuw Zuid.

De Stand Up Paddle Elfstedentocht start a.s. weekend

01-09-2020

HARLINGEN - It giet oan! De Stand Up Paddle Elfstedentocht start aanstaande zaterdag in haar NON-Stop versie, om vanaf woensdag 9 september opgevolgd te worden door de 5 daagse versie van de tocht der tochten.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Omdraai De Omdraai Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires
HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock De Omdraai De Omdraai Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok