De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Online Bingo bij Zeerobben

14-01-2021

HARLINGEN - Als gevolg van de coronapandemie staat ook het verenigingsleven onder zware druk.

Toegegeven, er mag door de jeugd gelukkig nog wel getraind en -onderling- geoefend worden, maar van verbindende verenigingsactiviteiten is vrijwel geen sprake meer. En dat trekt een zware wissel op het clubgevoel. In een poging om toch verbinding met haar leden te houden organiseert de activiteitencommissie van Zeerobben op zaterdag 23 januari een spectaculaire online Bingo. Meedoen aan de bingo is de kapstok, een gezellige clubavond het ultieme doel.

Leden en niet-leden kunnen voor €15,00 een set van 4 Bingokaarten aanschaffen en die set van 4 doet daarnaast middels een uniek toegekend nummer ook nog eens mee aan een verloting. Met die set speel je mee in 3 rondes bingo en de grote superronde. Hoe het werkt? Simpel, het begint met een mailtje aan het emailadres bingo@zeerobben.nl. Vermeld naam en adres, het aantal sets van 4 kaarten en of je deze Coronaproof thuisbezorgd wilt krijgen of volgende week wilt afhalen in het clubhuis van Zeerobben. Betalen doe je digitaal (pin) bij het bezorg- of afhaalmoment.

En dan is het op naar 23 januari 17.00 uur als de bingo live te volgen zal zijn via het YouTube kanaal van Zeerobben. De link daar naartoe wordt volgende week, kort voor 23 januari gepubliceerd en dan wordt eveneens het telefoonnummer bekend gemaakt dat gebeld moet worden als je een Bingo! wilt melden. De presentatie van deze clubavond is in handen van Wiebe Attema. Hij praat de boel aan elkaar en zal de nummers omroepen.

Voor de organisatie van deze bingo bood, zocht én vond Zeerobben steun louter bij lokale ondernemers die immers ook in zware tijden verkeren. Een samenwerking die leidde tot een zeer aantrekkelijke prijzenpot. In ruil voor publiciteit via het grote bereik van het mediaplatform van Zeerobben en hopelijk de daaruit voortvloeiende loyaliteit van de Zeerobben-gemeenschap aan deze lokale ondernemers, kan Zeerobben met mooie prijzen deelnemers verleiden om mee te doen.
Dit proces is nog steeds gaande, er komen nog steeds nieuwe sponsoren bij, maar bij de publicatie van dit artikel kan al melding gemaakt worden van:

  • Een 55 inch Sony TV van EP Mensonides (hoofdprijs in de superronde)
  • In totaal €500 aan boodschappencheques te besteden bij supermarkt PLUS Lunenborg
  • Zalmpakketten van Veltman Visservice
  • Dinerbon van Zee van Tijd
  • Knipbeurt Kapsalon De Buurvrouw
  • Scapino
  • Massagabon van Massagestudio Paulien Broekhuizen
  • Cadeaubon van €100 voor reparatie of fietsaccessoires bij Rinia Fietsen aan de Bredeplaats
  • Groente/Fruitpakket Smeding Groenten & Fruit


Kortom, meld je aan, hapjes en drankjes klaar en dan 23 januari thuis op de bank voor YouTube en beleef het mee. Kaarten bestellen kan nog tot donderdagmiddag 21 januari (tevens laatste afhaal-, bezorgdag), maar wees er snel bij want OP = OP.

 

 

Corona Sport & Recreatie

Meer nieuws

Uitschrijving BRP onbekende bestemming

14-01-2021

HARLINGEN - Uit onderzoek van de gemeente Harlingen is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven.

Coronaregels bij groepsactiviteiten jongeren

14-01-2021

HARLINGEN - Vanuit het rijk is in december 2020 een oproep ‘Jeugd aan Zet' aan gemeenten gedaan om voor kwetsbare jongeren tijdens corona toch activiteiten te organiseren.

Nieuwsbrief Eilandparkeren januari 2021

14-01-2021

HARLINGEN - De gemeente neemt de exploitatie van parkeerterreinen P1, P2 en P3 over van de huidige exploitanten/eigenaren.

HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn De Omdraai De Omdraai Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Lichtboei De Lichtboei Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Food 80/20 Food 80/20 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg De Omdraai De Omdraai HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats