De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Online Bingo bij Zeerobben

14-01-2021

HARLINGEN - Als gevolg van de coronapandemie staat ook het verenigingsleven onder zware druk.

Toegegeven, er mag door de jeugd gelukkig nog wel getraind en -onderling- geoefend worden, maar van verbindende verenigingsactiviteiten is vrijwel geen sprake meer. En dat trekt een zware wissel op het clubgevoel. In een poging om toch verbinding met haar leden te houden organiseert de activiteitencommissie van Zeerobben op zaterdag 23 januari een spectaculaire online Bingo. Meedoen aan de bingo is de kapstok, een gezellige clubavond het ultieme doel.

Leden en niet-leden kunnen voor €15,00 een set van 4 Bingokaarten aanschaffen en die set van 4 doet daarnaast middels een uniek toegekend nummer ook nog eens mee aan een verloting. Met die set speel je mee in 3 rondes bingo en de grote superronde. Hoe het werkt? Simpel, het begint met een mailtje aan het emailadres bingo@zeerobben.nl. Vermeld naam en adres, het aantal sets van 4 kaarten en of je deze Coronaproof thuisbezorgd wilt krijgen of volgende week wilt afhalen in het clubhuis van Zeerobben. Betalen doe je digitaal (pin) bij het bezorg- of afhaalmoment.

En dan is het op naar 23 januari 17.00 uur als de bingo live te volgen zal zijn via het YouTube kanaal van Zeerobben. De link daar naartoe wordt volgende week, kort voor 23 januari gepubliceerd en dan wordt eveneens het telefoonnummer bekend gemaakt dat gebeld moet worden als je een Bingo! wilt melden. De presentatie van deze clubavond is in handen van Wiebe Attema. Hij praat de boel aan elkaar en zal de nummers omroepen.

Voor de organisatie van deze bingo bood, zocht én vond Zeerobben steun louter bij lokale ondernemers die immers ook in zware tijden verkeren. Een samenwerking die leidde tot een zeer aantrekkelijke prijzenpot. In ruil voor publiciteit via het grote bereik van het mediaplatform van Zeerobben en hopelijk de daaruit voortvloeiende loyaliteit van de Zeerobben-gemeenschap aan deze lokale ondernemers, kan Zeerobben met mooie prijzen deelnemers verleiden om mee te doen.
Dit proces is nog steeds gaande, er komen nog steeds nieuwe sponsoren bij, maar bij de publicatie van dit artikel kan al melding gemaakt worden van:

  • Een 55 inch Sony TV van EP Mensonides (hoofdprijs in de superronde)
  • In totaal €500 aan boodschappencheques te besteden bij supermarkt PLUS Lunenborg
  • Zalmpakketten van Veltman Visservice
  • Dinerbon van Zee van Tijd
  • Knipbeurt Kapsalon De Buurvrouw
  • Scapino
  • Massagabon van Massagestudio Paulien Broekhuizen
  • Cadeaubon van €100 voor reparatie of fietsaccessoires bij Rinia Fietsen aan de Bredeplaats
  • Groente/Fruitpakket Smeding Groenten & Fruit


Kortom, meld je aan, hapjes en drankjes klaar en dan 23 januari thuis op de bank voor YouTube en beleef het mee. Kaarten bestellen kan nog tot donderdagmiddag 21 januari (tevens laatste afhaal-, bezorgdag), maar wees er snel bij want OP = OP.

 

 

Corona Sport & Recreatie

Meer nieuws

Uitschrijving BRP onbekende bestemming

14-01-2021

HARLINGEN - Uit onderzoek van de gemeente Harlingen is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven.

Coronaregels bij groepsactiviteiten jongeren

14-01-2021

HARLINGEN - Vanuit het rijk is in december 2020 een oproep ‘Jeugd aan Zet' aan gemeenten gedaan om voor kwetsbare jongeren tijdens corona toch activiteiten te organiseren.

Nieuwsbrief Eilandparkeren januari 2021

14-01-2021

HARLINGEN - De gemeente neemt de exploitatie van parkeerterreinen P1, P2 en P3 over van de huidige exploitanten/eigenaren.

Zensa Moda Zensa Moda Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation The Shamrock The Shamrock Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Omdraai De Omdraai Food 80/20 Food 80/20 Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Omdraai De Omdraai Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Food 80/20 Food 80/20 Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE