De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Onderlinge toernooitjes bij Zeerobben

27-05-2020

HARLINGEN - Kinderen en (sinds kort) ook senioren zijn alweer volop in training de afgelopen weken.

Voor de kinderen onder de 13 is het “business as usual”. Zij kunnen met inachtneming van de corona-regels volop trainen zonder beperkingen. Voor de groep vanaf 13 jaar blijft de “1,5 meter afstand” van kracht en blijft het bij aangepaste trainingen.

 

Nu de onderbouw toch weer onbeperkt partijtjes mag spelen is het jeugdbestuur druk bezig om een afsluitend toernooitje voor deze kinderen te organiseren. Deze toernooitjes worden georganiseerd op zaterdagochtend 6 en 13 juni van 10.00 uur tot 11.30 uur. Toernooien waarbij andere verenigingen uitgenodigd worden zijn niet toegestaan maar de KNVB heeft laten weten dat het organiseren van onderlinge toernooitjes geen problemen geeft. Mits de vereniging zich houdt aan haar protocol. Een protocol overigens dat steeds weer wordt aangepast gezien de steeds ruimere/soepelere maatregelen die afgekondigd worden. De jeugdafdeling van Zeerobben is gelukkig groot genoeg om een “volwaardig
”4 x 4 toernooi” te kunnen organiseren.

 

Voor wie?

Op zaterdag 6 juni wordt gestart met de groepen JO8, JO9, JO10 en de Waddenrobkes.  Een week later op 13 juni is het dan de beurt aan wederom de Waddenrobkes, JO11, JO12 en de meisjes van MO11. 

 

Vriendjes/vriendinnetjes

Normaal gesproken is dit de tijd dat kinderen de keus maken om te stoppen met voetballen of juist te beginnen met voetballen. Om te kijken of je voetbal en de vereniging Zeerobben leuk vindt mag ieder lid max 1 vriendje/vriendinnetje meenemen. Voor de voorwaarden check de website van Zeerobben. Een mooie gelegenheid om je in de kijker te spelen bij de jeugdleiders/trainers en de vereniging te leren kennen. Dat kon voorheen altijd op de familiedagen van de vereniging maar zoals bekend gaan die dit jaar niet door. 

 

Opgave

Voorwaarde voor deelname aan deze toernooitjes is dat je je vooraf moet opgeven. Alleen zo kunnen we alles in goede banen leiden en de organisatie daarop aanpassen. Opgave kan tot uiterlijk 3 juni via de groepsapp van je team of bij het hoofd jeugdopleiding Koos Heising via heising@home.nl.

 

Verdere details zijn te vinden op de website van de club. 

 

Op deze manier wil de jeugdafdeling haar leden toch nog de gelegenheid geven om samen met hun voetbalvriendjes het seizoen op gepaste wijze af te sluiten. Natuurlijk is het nog niet zoals het was (nog steeds zonder publiek) maar de vereniging gaat haar best doen om er iets gezelligs van te maken want scoren, juichen en plezier maken met elkaar blijft natuurlijk leuk. Ook in het corona-tijdperk. We hopen dat mede hierdoor zaterdag weer de mooiste dag van de week gaat worden.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Meerderheid Friezen betrokken bij overstap schone energie

27-05-2020

HARLINGEN - Friese inwoners willen betrokken zijn bij de overstap naar schone energie in Fryslân.

Landencompetitie Waddenrobkes

27-05-2020

HARLINGEN - De Waddenrobkes van Zeerobben zijn alweer een paar weken in training op de woensdagmiddag.

Heropeningstunt Twâddehâns Moai vanaf 3 juni!

27-05-2020

HARLINGEN - Twaddehâns Moai die vanwege het coronavirus zijn deur had gesloten, gaat op 3 juni weer open.

Broodje Nuchter Broodje Nuchter Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen The Shamrock The Shamrock Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Food 80/20 Food 80/20 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Omdraai De Omdraai De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Greenart Production Greenart Production Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Broodje Nuchter Broodje Nuchter Visie Events Visie Events