Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Onderlinge toernooitjes bij Zeerobben

27-05-2020

HARLINGEN - Kinderen en (sinds kort) ook senioren zijn alweer volop in training de afgelopen weken.

Voor de kinderen onder de 13 is het “business as usual”. Zij kunnen met inachtneming van de corona-regels volop trainen zonder beperkingen. Voor de groep vanaf 13 jaar blijft de “1,5 meter afstand” van kracht en blijft het bij aangepaste trainingen.

 

Nu de onderbouw toch weer onbeperkt partijtjes mag spelen is het jeugdbestuur druk bezig om een afsluitend toernooitje voor deze kinderen te organiseren. Deze toernooitjes worden georganiseerd op zaterdagochtend 6 en 13 juni van 10.00 uur tot 11.30 uur. Toernooien waarbij andere verenigingen uitgenodigd worden zijn niet toegestaan maar de KNVB heeft laten weten dat het organiseren van onderlinge toernooitjes geen problemen geeft. Mits de vereniging zich houdt aan haar protocol. Een protocol overigens dat steeds weer wordt aangepast gezien de steeds ruimere/soepelere maatregelen die afgekondigd worden. De jeugdafdeling van Zeerobben is gelukkig groot genoeg om een “volwaardig
”4 x 4 toernooi” te kunnen organiseren.

 

Voor wie?

Op zaterdag 6 juni wordt gestart met de groepen JO8, JO9, JO10 en de Waddenrobkes.  Een week later op 13 juni is het dan de beurt aan wederom de Waddenrobkes, JO11, JO12 en de meisjes van MO11. 

 

Vriendjes/vriendinnetjes

Normaal gesproken is dit de tijd dat kinderen de keus maken om te stoppen met voetballen of juist te beginnen met voetballen. Om te kijken of je voetbal en de vereniging Zeerobben leuk vindt mag ieder lid max 1 vriendje/vriendinnetje meenemen. Voor de voorwaarden check de website van Zeerobben. Een mooie gelegenheid om je in de kijker te spelen bij de jeugdleiders/trainers en de vereniging te leren kennen. Dat kon voorheen altijd op de familiedagen van de vereniging maar zoals bekend gaan die dit jaar niet door. 

 

Opgave

Voorwaarde voor deelname aan deze toernooitjes is dat je je vooraf moet opgeven. Alleen zo kunnen we alles in goede banen leiden en de organisatie daarop aanpassen. Opgave kan tot uiterlijk 3 juni via de groepsapp van je team of bij het hoofd jeugdopleiding Koos Heising via heising@home.nl.

 

Verdere details zijn te vinden op de website van de club. 

 

Op deze manier wil de jeugdafdeling haar leden toch nog de gelegenheid geven om samen met hun voetbalvriendjes het seizoen op gepaste wijze af te sluiten. Natuurlijk is het nog niet zoals het was (nog steeds zonder publiek) maar de vereniging gaat haar best doen om er iets gezelligs van te maken want scoren, juichen en plezier maken met elkaar blijft natuurlijk leuk. Ook in het corona-tijdperk. We hopen dat mede hierdoor zaterdag weer de mooiste dag van de week gaat worden.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Meerderheid Friezen betrokken bij overstap schone energie

27-05-2020

HARLINGEN - Friese inwoners willen betrokken zijn bij de overstap naar schone energie in Fryslân.

Landencompetitie Waddenrobkes

27-05-2020

HARLINGEN - De Waddenrobkes van Zeerobben zijn alweer een paar weken in training op de woensdagmiddag.

Heropeningstunt Twâddehâns Moai vanaf 3 juni!

27-05-2020

HARLINGEN - Twaddehâns Moai die vanwege het coronavirus zijn deur had gesloten, gaat op 3 juni weer open.

Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Greenart Production Greenart Production Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Broodje Nuchter Broodje Nuchter Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Lichtboei De Lichtboei
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Hubo-Faber Hubo-Faber Broodje Nuchter Broodje Nuchter