Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Okke Hel tijdens 2e Liwwadster rondje

30-10-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag was het dan zover op naar Leeuwarden voor het rondje.

Okke Hel tijdens 2e Liwwadster rondje Foto: Reinder Herder.

Na vorig jaar met 4 sloepen aanwezig te zijn geweest waren wij als Okke hel dit jaar met 5 sloepen aanwezig.


De dames roeiden vandaag in de Vic onder de bezielende leiding van stuurman Louis en dat ging uitstekend je kunt zien dat dit team duidelijk de stijgende lijn te pakken heeft dit belooft wat voor volgend seizoen. Dames top geroeid en ga zo door.


Dan de Kromme Dick dat was deze wedstrijd eerst een puzzel om de sloep vol te krijgen maar na contact met het maritieme college in Harlingen de sloep opgevuld met aantal leerlingen wij hopen dat we in de toekomst vaker een samenwerking kunnen aan gaan om de jeugd in de sloepen te krijgen. Mannen jullie hebben geweldig geroeid.

Sterke Sietse moesten het deze wedstrijd stellen zonder stuurvrouw Lia zij was via een omkoop actie deze wedstrijd ingezet in andere sloep. Maar gelukkig was Hendrik bereid om te sturen wat hij weer perfect heeft gedaan. Ook hadden de mannen in de vorm van extra ballast ook nog een fotograaf mee maar ondanks deze ballast hebben ze een uitstekende wedstrijd geroeid.

De Snurk had deze wedstrijd maar een doelstelling en dat was dit jaar de snelste tijd neer zetten en het liefst met een verbetering van het eigen ronde record van vorig jaar. Ze hebben er alles aan gedaan maar helaas door de stevige wind tegen op terug weg is dit net niet gelukt. Wel werd voor de tweede keer op rij de snelste tijd neer gezet.

Dan de Okke tja daar werd in een vroeg stadium al in gezet op winst alles moest hier voor wijken er werd zelfs in diepste geheim voor deze wedstrijd een ander "stuur" in gezet. Lia had haarzelf voor een flink bedrag(gehoord in de wandelgangen) laten strikken om deze wedstrijd te sturen. En zoals altijd deed ze dat met hart en ziel. De mannen knalden er gelijk in en al snel was het duidelijk dat er maar een ploeg recht had op de titel. Tijdens de prijsuitreiking werd de Okke dan ook terecht 1e.

 

Voor de meeste sloepen van Okke Hel was dit de laatste wedstrijd van het seizoen de sloepen gaan nu in onderhoud en de roeiers in wintertraining. Graag bedanken wij iedereen die ons dit seizoen gesteund hebben met name onze sponsors en supporters. Wij hopen volgend jaar ook weer op jullie steun.

 

Wil je ook een keer mee roeien kijk dan op www.okkehel.nl voor meer info.

 

M.v.g. Okke

Foto's van onder andere: ·Fotograferen en filmen sloeproeien.
Reinder Herder
En ieder die wij vergeten zijn
Bedankt voor de mooie foto's

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Praat met de Raad in Midlum

30-10-2017

MIDLUM - Aan alle inwoners en ondernemers van Midlum!

ForHim Menswear viert feest!

30-10-2017

HARLINGEN - ForHim Menswear viert dat het alweer één jaar geleden is dat zij zijn verhuisd naar hun prachtige nieuwe locatie op de Voorstaat 29 in Harlingen!

Scheepvaartbericht Port of Harlingen

30-10-2017

HARLINGEN - Bolswardervaart te Harlingen, stremming Trambrug.

Reacties

Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Vogelaar Audio Vogelaar Audio Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Plus Lunenborg Plus Lunenborg Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus ForHim Menswear ForHim Menswear
De Lichtboei De Lichtboei Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Vogelaar Audio Vogelaar Audio BENG Evenementen BENG Evenementen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg