Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nuttige oefenwedstrijden voor HMHC in Heerhugowaard

06-09-2022

HARLINGEN - Liefst drie hockeyteams van HMHC speelden afgelopen zondag in Heerhugowaard een oefenwedstrijd: Dames, Dames onder 25 en Heren.

Achteraf was er ook voor een vierde team ruimte, dus de volgende keer kunnen ook de veteranen mee op pad. Het waren nuttige wedstrijden, waarbij twee van de drie gespeeld werden op een waterveld. Omdat HMHC alleen zandvelden heeft is dat zowel lastig als natuurlijk erg nuttig. En dat je met drie teams op pad bent, nu een keer aan de andere kant van de Afsluitdijk speelt en elkaar kunt aanmoedigen maakt het natuurlijk extra leuk!

 

HMHC dames komt net tekort

Na een korte bespreking en warming up konden de Dames van HMHC het veld betreden. ze speelden op een waterveld wat betekende dat ze even moesten omschakelen, maar ondanks dat wisten ze wat ze te doen stond.

 

Na het fluit signaal werd er dan ook gelijk druk gezet, echter stond het nog niet helemaal goed waardoor er ballen door het midden werden gespeeld en de Dames achter de feiten aan bleven lopen. Na een korte pep talk van coach Claire Bloem waren ze klaar om aan het tweede kwart te beginnen. Echter bleven ze hangen in het spel van het eerste kwart en kwamen aanvallend weinig aan de bal. Enkele keren werden er mooie combinaties opgezet, echter bleven doelpunten uit. Met een 0-0 stand gingen ze dan ook de rust in.

 

 

In de rust werden de aandachtspunten besproken en werden ze flink opgepept. Zo begonnen ze de wedstrijd weer met volle druk. De eerste paar minuten gingen goed, maar er vielen geen doelpunten en het spel zakte weer wat in elkaar.

 

Er werden toch nog een paar goede aanvallen opgezet die bijna leidden tot doelpunten, maar helaas gingen deze er niet in. Heerhugowaard wist in het laatste kwart nog wel twee doelpunten te maken en ging er met de winst vandoor. 

 

Na de wedstrijd was er alle tijd om bijeen te komen de wedstrijd te bespreken. Het was een leerzame wedstrijd en deze week kan er getraind worden op de verbeterpunten. Zondag spelen de Dames de eerste competitie wedstrijddag tegen Dash. Ze zijn natuurlijk gebrand om dit seizoen goed te beginnen en gaan uiteraard voor de winst!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Nieuwsbrief Hannemahuis, augustus 2022

06-09-2022

HARLINGEN - Na een akelig lange ‘radiostilte’, pakken we met deze Nieuwsbrief de draad weer op.

Fc Harlingen 1 en sc Terschelling in evenwicht

06-09-2022

HARLINGEN - Na een aantal vriendschappelijke wedstrijden te hebben gespeeld, stond voor fc Harlingen op de ochtend na de Visserijdagen de eerste wedstrijd in de bekercompetitie op het programma.

Fietskijkdag woensdag 7 september

06-09-2022

HARLINGEN - Fiets gestolen?

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen CDA Harlingen CDA Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wellheat Shop Wellheat Shop Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken CDA Harlingen CDA Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wellheat Shop Wellheat Shop BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn