Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

NIVO verhoogt per direct uurloon jeugd

17-01-2022

HARLINGEN - Om het voor jongeren aantrekkelijker te maken om in de schoonmaaksector te werken, worden per 1 april 2022 landelijk de jeugdlonen verhoogd.

Voor jeugd van 20 jaar gaat het loon van 75% naar 100% van het vakvolwassen loon; voor de 19-jarigen van 65% naar 90% van het vakvolwassen loon. De 18-jarigen krijgen in de nieuwe situatie 85% van het vakvolwassen loon en de 17-jarigen 80%. Het verschil met de jeugdlonen voor de horeca wordt daardoor fors groter en pakt deze wijziging voordelig uit voor de schoonmaakbranche. Ook NIVO is blij met deze ontwikkeling. Het tekort aan mensen is momenteel groot, maar met deze positieve loonbeweging wordt het met name voor studenten nu echt interessant om bij te verdienen in de schoonmaak. Een geweldige vooruitgang, vooral voor de langere termijn.

Bij NIVO hoef je niet tot 1 april te wachten op verhoging. Daar zijn de jeugdlonen per direct verhoogd naar het nieuwe tarief. Bij NIVO kan de jeugd nu al aan de slag met een hoger loon. Met deze proactieve houding zorgt NIVO voor een flinke nieuwe aanwas aan studenten, vakantiekrachten en middelbare scholieren die willen bijverdienen.

 

Direct verdienen?

Wil je (bij)verdienen in de schoonmaak? Kijk op www.werkenbijnivo.nl en reageer op een vacature in jouw regio. Of laat ons weten welke dagen en uren jij wilt werken. Dan kijken we samen naar een passende werkplek voor jou. Het leuke aan het schoonmaakwerk is o.a. dat je snel zelfstandig leert werken en je hebt een duidelijke taak. Bovendien scheelt het geld voor de sportschool, want je bent continu actief bezig tijdens de schoonmaakwerkzaamheden. Voor veel jeugd is het fijn om naast de studie-uren of tijdens de vakantie(s) in een vast ritme en overdag te werken. Reageer direct op werkenbijnivo.nl. We komen graag in contact met jou.
 

 

Algemeen Bedrijfsleven

Meer nieuws

Zwembad Het Derde Haad weer open!

17-01-2022

HARLINGEN - Yes, door de nieuwe versoepelingen kunnen wij jullie allemaal weer welkom heten.

Groen Links Harlingen: Gemeenteraad verkiezingen in aantocht

17-01-2022

HARLINGEN - Vier jaren gingen voorbij – We kiezen weer een nieuwe gemeenteraad.

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Hubo-Faber Hubo-Faber Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen