De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nieuws van HMHC: Onderlinge wedstrijden en Pieten hockey

03-12-2020

HARLINGEN - Afgelopen weekend werd er weer onderling gehockeyd aan de Westerzeedijk.

De jongste jeugd, de F- en E-teams, speelden op een grijze en mistige zaterdagochtend heerlijk hun onderlinge wedstrijden. Daarna waren de D- en C-elftallen aan de beurt. De jongens en meiden konden heerlijk het veld op en speelden met veel plezier hun wedstrijden. Na afloop van deze koude wedstrijddag kregen de kids heerlijke warme chocolademelk! Wat een topdag!

 

Komend weekend weer onderlinge wedstrijden

Ook komend weekend wordt er gehockeyd. Dan zijn de A- en B-elftallen aan de beurt. Om 9.00 uur beginnen de B-teams en om 11.00 uur is het de beurt aan de A-teams. Hoewel de winter nadert blijven de teams van HMHC buiten trainen en regelmatig onderling wedstrijden spelen.

We hopen natuurlijk dat de corona-maatregelen het snel weer mogelijk maken om ‘echte’ wedstrijden te spelen, maar dat zal zeker pas volgende jaar weer aan de orde zijn. Tot die tijd kunnen we gelukkig wel blijven sporten, maar zo langzamerhand kijkt iedereen wel weer uit naar meer gezelligheid op en om de velden!

 

Pietenhockey bij Funkeys HMHC

De allerjongste jeugd van HMHC worden de Funkeys genoemd. Bij deze groep 4- en 5-jarigen staat ‘fun’ voorop. Ze trainen een keer per week en worden getraind door echte trainers. Vanaf deze week zijn ze op woensdagmiddag 16.30 uur in de Waddenhal te vinden. De tweede keer was er direct veel plezier met Pietenhockey. Een aantal Funkeys was zelfs als Piet verkleed.

 

Keepers trainen gewoon door

Op maandagavond is het bij HMHC-keepersavond. De ervaren keepertrainer Lilian Verhaag, die zelf op hoog niveau keept, neemt daar wekelijks de keepers van HMHC onder handen. Ook afgelopen week, in de regen, was er een grote opkomst en gleden de jongens en meiden in keeperspakken over het veld. Ook nieuwsgierig? Kom gerust een keer kijken.

 

HMHC doet mee met kaartenactie voor ouderen

December is een familiemaand. En hockey is een familiesport. Dat past goed bij elkaar, maar zeker in deze tijd komt er van familie en gezelligheid niet zoveel terecht. Vandaar dat HMHC graag meedoet aan de actie van Stichting Present Noordwest Friesland in Harlingen om ouderen in deze omgeving een kerstkaart te sturen. De jeugdteams versieren en schrijven kaarten die ergens in Harlingen in een brievenbus belanden! Er zijn al een paar leuke ideeën van coaches. Wil jij ook een kaartje schrijven? Maandag, dinsdag en woensdag is daar de mogelijkheid voor tijdens de trainingen en ook komende twee zaterdagen tijdens de onderlinge wedstrijdjes.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Harlingen hou vol!

03-12-2020

HARLINGEN - De Harlinger wijkagenten zijn deze week op stap geweest voor het project: Harlingen hou vol!

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Food 80/20 Food 80/20 Haarmode Cats Haarmode Cats De Lichtboei De Lichtboei Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Omdraai De Omdraai
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Food 80/20 Food 80/20 Haarmode Cats Haarmode Cats HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Visie Events Visie Events Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg