De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nieuws van HMHC: Onderlinge wedstrijden en Pieten hockey

03-12-2020

HARLINGEN - Afgelopen weekend werd er weer onderling gehockeyd aan de Westerzeedijk.

De jongste jeugd, de F- en E-teams, speelden op een grijze en mistige zaterdagochtend heerlijk hun onderlinge wedstrijden. Daarna waren de D- en C-elftallen aan de beurt. De jongens en meiden konden heerlijk het veld op en speelden met veel plezier hun wedstrijden. Na afloop van deze koude wedstrijddag kregen de kids heerlijke warme chocolademelk! Wat een topdag!

 

Komend weekend weer onderlinge wedstrijden

Ook komend weekend wordt er gehockeyd. Dan zijn de A- en B-elftallen aan de beurt. Om 9.00 uur beginnen de B-teams en om 11.00 uur is het de beurt aan de A-teams. Hoewel de winter nadert blijven de teams van HMHC buiten trainen en regelmatig onderling wedstrijden spelen.

We hopen natuurlijk dat de corona-maatregelen het snel weer mogelijk maken om ‘echte’ wedstrijden te spelen, maar dat zal zeker pas volgende jaar weer aan de orde zijn. Tot die tijd kunnen we gelukkig wel blijven sporten, maar zo langzamerhand kijkt iedereen wel weer uit naar meer gezelligheid op en om de velden!

 

Pietenhockey bij Funkeys HMHC

De allerjongste jeugd van HMHC worden de Funkeys genoemd. Bij deze groep 4- en 5-jarigen staat ‘fun’ voorop. Ze trainen een keer per week en worden getraind door echte trainers. Vanaf deze week zijn ze op woensdagmiddag 16.30 uur in de Waddenhal te vinden. De tweede keer was er direct veel plezier met Pietenhockey. Een aantal Funkeys was zelfs als Piet verkleed.

 

Keepers trainen gewoon door

Op maandagavond is het bij HMHC-keepersavond. De ervaren keepertrainer Lilian Verhaag, die zelf op hoog niveau keept, neemt daar wekelijks de keepers van HMHC onder handen. Ook afgelopen week, in de regen, was er een grote opkomst en gleden de jongens en meiden in keeperspakken over het veld. Ook nieuwsgierig? Kom gerust een keer kijken.

 

HMHC doet mee met kaartenactie voor ouderen

December is een familiemaand. En hockey is een familiesport. Dat past goed bij elkaar, maar zeker in deze tijd komt er van familie en gezelligheid niet zoveel terecht. Vandaar dat HMHC graag meedoet aan de actie van Stichting Present Noordwest Friesland in Harlingen om ouderen in deze omgeving een kerstkaart te sturen. De jeugdteams versieren en schrijven kaarten die ergens in Harlingen in een brievenbus belanden! Er zijn al een paar leuke ideeën van coaches. Wil jij ook een kaartje schrijven? Maandag, dinsdag en woensdag is daar de mogelijkheid voor tijdens de trainingen en ook komende twee zaterdagen tijdens de onderlinge wedstrijdjes.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Harlingen hou vol!

03-12-2020

HARLINGEN - De Harlinger wijkagenten zijn deze week op stap geweest voor het project: Harlingen hou vol!

Reacties

Food 80/20 Food 80/20 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Broodje Nuchter Broodje Nuchter Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Greenart Production Greenart Production Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Greenart Production Greenart Production Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok