De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nieuws van HMHC: onderlinge wedstrijden, doortrainen in de winter, pub quiz

11-12-2020

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag waren er aan de Westerzeedijk weer onderlinge wedstrijden tussen jeugdteams van HMHC.

MB1 en MB2 hadden prachtig weer bij hun wedstrijden. MA1 had zelf een hockey clinic georganiseerd op zondag, verzorgd door Richard Snieders, oud-tophockeyer en hoofdtrainer van hockeyclub Leeuwarden. Komende zaterdag wordt er ook weer gehockeyd, dan spelen MC1 en MC2 een onderlinge wedstrijd. Ook de komende wintermaanden zullen er regelmatig activiteiten zijn in de weekenden bij HMHC. Helaas nog steeds zonder publiek, maar wel van belang om te blijven sporten vanuit de verwachting dat we dit voorjaar weer ‘gewoon’ kunnen sporten.

 

HMHC traint hele winter door op het veld

HMHC biedt hockey gedurende het hele seizoen. Alleen in de zomermaanden ligt hockey vanwege de vakanties even stil. Normaal gesproken wordt er in de winterperiode in de zaal gespeeld. Zaalhockey is een technisch en snel spel, waardoor de techniek van spelers met sprongen vooruitgaat. Helaas kan er deze winter, vanwege alle corona-maatregelen, geen zaalhockey worden gespeeld. HMHC verzorgt daarom nu voor alle teams, jeugd en senioren, veldtrainingen gedurende de wintermaanden. Alleen als het veld door weersomstandigheden onbespeelbaar is, wordt er niet getraind. Wel warm aankleden natuurlijk! Zodra de KNHB dan weer de competities opstart, kunnen de teams zo het veld weer op om weer wedstrijden te gaan spelen.

 

 

 

Voor de jongste jeugd maken we een uitzondering. De E- en F-teams en de Funkeys trainen wel in de zaal. Voor hen is op woensdagmiddag de Waddenhal gereserveerd vanaf 16.30 uur. Meedoen kan en een keer meekomen met een vriendje of vriendinnetje ook! Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl.

 

Pub quizzz gaat gewoon door

Al jaren heeft HMHC de traditie om in het najaar een pub quizzz te organiseren. Komende vrijdag weer, vanaf 20.30 uur. Alex Nieuwland is hier de drijvende kracht achter. Hij heeft ook nu weer een boeiende quiz in elkaar gezet. Deze keer is de quiz echter geheel digitaal en kan dus gewoon doorgaan! Zo besteedt HMHC ook in deze tijd aandacht aan gezelligheid en onderlinge contacten binnen de club. Wil je nog meedoen, dan kun je je nog aanmelden via: hmhcquiz@gmail.com.

 

Kerstkaarten voor ouderen

Met veel enthousiasme zijn de leden van HMHC aan de slag gegaan om kerstkaarten te versieren voor de actie van Stichting Present. Er zijn al een paar honderd geschreven. Ouderen in onze regio krijgen zo een unieke kerstkaart in deze lastige tijd.

 

Ontwikkeling hockeycomplex en Balklandpark

HMHC is nauw betrokken bij de ontwikkeling van het eigen sportpark en het gebied er omheen. De gemeente Harlingen werkt daar aan het verbeteren van de ingang van het hockeycomplex, het aanleggen van een fietsenstalling en de herinrichting van het voorterrein van de club. Ook gaat de gemeente de parkeerplaats aanpassen, waardoor deze vriendelijker, veiliger en beter verlicht wordt. Een tijdelijk hek langs de sloot rond het veld is ook een voorbeeld van zo’n verbetering van de veiligheid. Ontwikkelingen waar HMHC blij mee is en graag aan meewerkt.

 

 

Rondje voor je club!

HMHC beleeft, net als andere sportclubs, financieel lastige tijden. Via www.rondjevoorjeclub.nl kun je HMHC steunen. Het heeft al ruim 800 euro opgebracht, dat HMHC goed kan gebruiken. Alvast dank voor je bijdrage!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zin in een creatieve workshop en gezelligheid?

11-12-2020

HARLINGEN - De gemeente Harlingen biedt haar inwoners tijdens de actie 'Winter aan Zee, Welkom in Harlingen' een aantal kleinschalige activiteiten, workshops en cursussen aan.

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

11-12-2020

HARLINGEN - Zaterdag 12 december is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Voedselbank 4US BENGO ook via Radio Eenhoorn te beluisteren!

11-12-2020

HARLINGEN - Zondag 13 december a.s. organiseert stichting BENG ism Omroep RSH weer een live 4US BENGO en ook Radio Eenhoorn zendt dit programma uit.

Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg De Lichtboei De Lichtboei HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Greenart Production Greenart Production Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Broodje Nuchter Broodje Nuchter Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Omdraai De Omdraai Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen The Shamrock The Shamrock
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen De Omdraai De Omdraai De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt De Lichtboei De Lichtboei Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Copini Opticiëns Copini Opticiëns Broodje Nuchter Broodje Nuchter Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation