Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nieuwe Waddenrobkes

21-11-2022

HARLINGEN - Afgelopen woensdag mochten de Waddenrobkes wederom 2 nieuwe kinderen verwelkomen op de training.

Nieuwe Waddenrobkes Foto’s: Frans Bode.

Fender de Lange was afgelopen zaterdag al even wezen kijken bij de landencompetitie en deed woensdag al mee met de training. En ook Ali Saglam gaf aan graag te willen voetballen. Nou het voetbalplezier spatte van zijn gezicht af. Welkom Fender en Ali!

 

Het gaat goed met de Waddenrobkes. De nieuwe aanpak gaat z’n vruchten afwerpen. Een groep enthousiaste train(st)ers die wekelijks met elkaar de kinderen trainen met afwisselende voetbalspelletjes en na afloop van de training de training van de volgende week alweer voorbereiden. Op 7 september begonnen met 24 kinderen. Inmiddels is het aantal gegroeid tot bijna 40. En niet alleen enthousiaste kinderen maar ook de ouders/verzorgers zijn in groten getale aanwezig en zijn ook enthousiast over de opzet. Voeg daarbij de coördinator en vraagbaak Lieuwe Wesselius en de fotograaf Frans Bode en de organisatie staat.

 

Volgende week zou het wel eens heel druk kunnen worden. Voor het eerst wordt een vriendjes/vriendinnetjesmiddag georganiseerd. Elk Waddenrobkes mag woensdag a.s. geheel vrijblijvend een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training. De kinderen gaan een uurtje met elkaar lekker spelletjes doen en voetballen met elkaar. Eén van de Waddenrobkes vroeg al: maar ik heb 3 vriendjes…. Enfin, de organisatie is er klaar voor en rekent op veel kinderen.  

Maar eerst wordt er zaterdag a.s. alweer de 10e speelronde van de landencompetitie gespeeld. De kinderen kunnen er niet genoeg van krijgen. Verder staat er voor 30 november a.s. nog een Sinterklaasfeest op het programma en binnenkort komt er ook meer nieuws over de afronding van de 1e seizoenshelft, de line-up bij Zeerobben 1 en meer informatie over de zaalcompetitie die in de winter van start zal gaan. Maar eerst dus zaterdag weer o.l.v. de bondscoaches lekker wedstrijdjes voetballen.

 

Voor ouders die meer informatie willen ontvangen over training, wedstrijdjes, voetballen in combinatie met zwemlessen, instroom etc. kunnen contact opnemen met de coördinator Lieuwe Wesselius op 06-53353122.

 

Foto’s: Frans Bode.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Fc Harlingen 1 koploper na winst op Blue Boys

21-11-2022

HARLINGEN - In de nieuwe uit tenues nam fc Harlingen het in Nij Beets op tegen Blue Boys.

Tjalk de Overwinning wordt het eerste uitstootvrije zeilcharterschip van Nederland!

21-11-2022

HARLINGEN - De legendarische tjalk de Overwinning van de Gouden Vloot ligt bij de scheepswerf SRF Harlingen voor een complete refit.

Zeerobben haakt af

21-11-2022

HARLINGEN - Stiens – Zeerobben 3 – 1

Reacties

Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot TeamFRL TeamFRL The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie CDA Harlingen CDA Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wellheat Shop Wellheat Shop Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Wellheat Shop Wellheat Shop Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 TeamFRL TeamFRL Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen CDA Harlingen CDA Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE