Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nieuwe fotostudio in Harlingen

04-02-2020

HARLINGEN - Sinds kort is fotostudio Piet Allersma geopend.

Nieuwe fotostudio in Harlingen Piet Allersma

In deze studio kunnen klanten terecht voor portretfoto’s, maar er is ook voldoende ruimte voor kleine groepen. Klanten ontvangen hun foto’s digitaal, maar ook afdrukken op professioneel papier of wanddecoraties behoren tot de mogelijkheden.

 

‘Na 50 jaar hobbyfotografie moest het er maar eens van komen.’ zegt Piet Allersma die op zijn negende zijn eerste fototoestel van een verre achterneef kreeg. ‘Het was een Agfa fotobox met een rolfilm. Het was een heel eenvoudige techniek en er kwamen 12 enorme negatieven uit. Dan was de rol vol en moest je een week op de afdrukken wachten. Maar ik vond het prachtig en dat heb ik niet van een vreemde. Mijn vader was ook veel met fotografie bezig en drukte zijn eigen foto’s af.’

 

Later is Piet Allersma digitaal gaan fotograferen en doet dat nog steeds. Hij hiervoor heeft diverse cursussen gevolgd en heeft daarnnaast begeleiding gehad van een professionele fotograaf. Alle foto’s worden dan ook bewerkt met een bekend professioneel fotobewerkingsprogramma. De werkelijkheid wordt daarbij nóg iets mooier gemaakt dan hij is. Techniek is uiterst belangrijk, maar dat is zeker niet het enige wat een foto mooi maakt. Het begint bij het contact tussen de klant en de fotograaf. Iets wat de van oorsprong verpleegkundige in het bloed zit. Zonder dit menselijk contact zijn foto’s volgens hem leeg en uitdrukkingsloos.

 

De studio beschikt over professionele flitsers en achtergronden is groot genoeg om kleine groepen te kunnen fotograferen. Bijvoorbeeld familiefoto’s. Mensen kunnen na een fotosessie kiezen uit 15 bewerkte foto’s. Deze worden digitaal toegestuurd. Maar ook afdrukken door een professionele afdrukcentrale op verschillende soorten papier en diverse wanddecoraties zoals forex, dibond en aluminium behoren tot de mogelijkheden.

 

  • De studio is gevestigd aan de Groen van Prinstererstraat 11 in Harlingen. Verdere informatie is te vinden op pietallersmafotografie.nl.

 

Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Foppe geeft startschot voor eerste keer ‘boeken scoren’ in Fryslân

04-02-2020

HARLINGEN - Woensdag 5 februari 2020 geeft Foppe de Haan in Heerenveen het startschot voor de officiële aftrap van Scoor een Boek!

Open dagen RSG Simon Vestdijk Harlingen en Franeker

04-02-2020

HARLINGEN - De Open Dagen van de RSG Simon Vestdijk zijn op woensdag 5 februari (Harlingen) en donderdag 6 (Franeker) februari 2020.

Vette korting bij ForHim Menswear

04-02-2020

HARLINGEN - Wij maken ruimte voor de prachtige nieuwe voorjaarscollectie.

Reacties

Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Food 80/20 Food 80/20 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Broodje Nuchter Broodje Nuchter Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje The Shamrock The Shamrock
Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Haarmode Cats Haarmode Cats Greenart Production Greenart Production Food 80/20 Food 80/20 Broodje Nuchter Broodje Nuchter The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen