De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nieuwe auto kopen? Vergelijk goed

21-06-2020

HARLINGEN - Een auto is een geproduceerd met het oog op gemak voor de mens, met een auto kan men snel en comfortabel van de ene plek naar de andere.

Ben jij ook toen aan het aanschaffen van een auto?

Vergelijk dan goed voordat je een aankoop doet, tegenwoordig zijn er verschillenden typen, soorten en merken op de markt waaruit je kan kiezen. Er is voor elk budget en behoefte wel wat te vinden. Op Kentekencheck.nu kan je makkelijk een de gegevens van een auto controleren. De naam zegt het al, het enigste wat je nodig hebt is het kentekennummer van de auto die op het oog hebt. Dit vul je in en krijg je alle gegevens van de auto, zoals eigenaren geschiedenis, keuringen, schade en je kan ook geruststellen over diefstal. Het laatste wat je nodig hebt is het aanschaffen van een auto dat geregistreerd staat als een gestolen voertuig.

 

Alvorens je een auto koopt is het goed om de volgende vijf punten na te gaan, check als eerst het interieur. Een interieur verteld jou namelijk hoe de eigenaar is om gegaan met de auto, als de interieur schade heeft kan je namelijk ook een betere prijs afdwingen. Het laten opknappen van het auto interieur kan best wel wat kosten. Bij het checken van het interieur moet je extra letten op stickers of plaatjes die geplakt worden, vooral op het dashboard. Dit wordt meestal gedaan om schade en scheurtjes te verbergen, een beschadigd dashboard kan verder inscheuren.

 

Na het interieur kan je overgaan tot het checken van de motor, hiervoor kan je een monteur inschakelen als je niet te veel verstand hebt van auto’s. Deze monteur kan de motor, onderstel, remmen en banden van de auto voor je beoordelen. Een auto kan gereden worden met een interieur die hier en daar beschadigd is, maar een auto met motor en onderstel problemen kan je duur uitkomen. Het laten fixen van een motor of een onderstel kan namelijk heel veel geld kosten. Als je de technische check achter de rug hebt, is het ook aan te raden om de marktwaarde van de auto na te gaan. Dit om te voorkomen dat je te veel uitgeeft.

 

Algemeen Bedrijfsleven

Meer nieuws

Fotoclub Kimswerd foto van de maand

20-06-2020

HARLINGEN - Deze keer was de opdracht: "Maak een foto van een oog of ogen".

De juiste verzekeringen kiezen om comfortabel te leven

20-06-2020

HARLINGEN - Tegenwoordig zijn verzekeringen niet weg te denken uit ons leven er zijn verschillenden soorten verzekeringen waarvan we gebruik maken in ons leven.

Reacties

Greenart Production Greenart Production Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn De Omdraai De Omdraai Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Broodje Nuchter Broodje Nuchter Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Food 80/20 Food 80/20 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zensa Moda Zensa Moda HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona