Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nieuwe auto kopen? Vergelijk goed

21-06-2020

HARLINGEN - Een auto is een geproduceerd met het oog op gemak voor de mens, met een auto kan men snel en comfortabel van de ene plek naar de andere.

Ben jij ook toen aan het aanschaffen van een auto?

Vergelijk dan goed voordat je een aankoop doet, tegenwoordig zijn er verschillenden typen, soorten en merken op de markt waaruit je kan kiezen. Er is voor elk budget en behoefte wel wat te vinden. Op Kentekencheck.nu kan je makkelijk een de gegevens van een auto controleren. De naam zegt het al, het enigste wat je nodig hebt is het kentekennummer van de auto die op het oog hebt. Dit vul je in en krijg je alle gegevens van de auto, zoals eigenaren geschiedenis, keuringen, schade en je kan ook geruststellen over diefstal. Het laatste wat je nodig hebt is het aanschaffen van een auto dat geregistreerd staat als een gestolen voertuig.

 

Alvorens je een auto koopt is het goed om de volgende vijf punten na te gaan, check als eerst het interieur. Een interieur verteld jou namelijk hoe de eigenaar is om gegaan met de auto, als de interieur schade heeft kan je namelijk ook een betere prijs afdwingen. Het laten opknappen van het auto interieur kan best wel wat kosten. Bij het checken van het interieur moet je extra letten op stickers of plaatjes die geplakt worden, vooral op het dashboard. Dit wordt meestal gedaan om schade en scheurtjes te verbergen, een beschadigd dashboard kan verder inscheuren.

 

Na het interieur kan je overgaan tot het checken van de motor, hiervoor kan je een monteur inschakelen als je niet te veel verstand hebt van auto’s. Deze monteur kan de motor, onderstel, remmen en banden van de auto voor je beoordelen. Een auto kan gereden worden met een interieur die hier en daar beschadigd is, maar een auto met motor en onderstel problemen kan je duur uitkomen. Het laten fixen van een motor of een onderstel kan namelijk heel veel geld kosten. Als je de technische check achter de rug hebt, is het ook aan te raden om de marktwaarde van de auto na te gaan. Dit om te voorkomen dat je te veel uitgeeft.

 

Algemeen Bedrijfsleven

Meer nieuws

Jan Hoogland wint eerste Midfond vlucht op Chimay

21-06-2020

HARLINGEN - Zaterdag 20 juni werd er gestart met de eerste Midfond vluchtseizoen 2020 vanuit Chimay.

Reacties

Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Greenart Production Greenart Production Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Food 80/20 Food 80/20 Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Broodje Nuchter Broodje Nuchter Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Food 80/20 Food 80/20 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg IJssalon Min12 IJssalon Min12