Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nieuwe aanwinsten A-selectie fc Harlingen

03-07-2020

HARLINGEN - Lolke Visser en Jens van Sluis komen in het seizoen 2020 – 2021 uit voor fc Harlingen 1.

Nieuwe aanwinsten A-selectie fc Harlingen Lolke Visser (L) en Jens van Sluis (R) Foto: E.c.A.

Eerder werd bekend dat Ivo Wilkeshuis en Jasper de Jong ook de A-selectie komen versterken. Met de komst van Lolke en Jens breidt fc Harlingen de huidige jonge, ambitieuze en talentvolle spelersgroep nog meer uit.

 

Lolke Visser

Lolke Visser is rasechte Ouwe Seun en misschien wel het meest bekend als keeper bij R.K.V.V. Robur en VV Harlingen. Toen Lolke een berichtje kreeg met de vraag of hij interesse had om als keeper bij fc Harlingen een avontuur aan te gaan hoefde hij niet lang na te denken. Lolke: “Normaal bespreek ik bepaalde dingen eerst met m’n vrouw maar aangezien ik wist dat Steffen Hansma hoofdtrainer is, had ik binnen een halve minuut mijn beslissing gemaakt.” Lolke heeft een prettige ervaring met Hansma als trainer gehad want 12 jaar geleden toen hij bij R.K.V.V. Robur kampioen werd met zijn team was Hansma destijds de trainer. “Deze trainer heeft een eigen aanpak qua trainingen, is net zo tactisch als Beene Dijkstra (voormalig trainer VV Harlingen) en heeft de rust en het geduld van Guus Janssen (voormalig trainer R.K.V.V. Robur en VV Harlingen).” Hansma zijn passie en gedrevenheid is de reden voor Lolke om dit seizoen aan te sluiten bij de A-selectie van fc Harlingen. “Ik denk dat we met deze mix van jong en (iets) oudere spelers én de gemotiveerde staf er een sportief seizoen van gaan maken en zelf hoop ik dat we rond de 1e en 4e plaats mee draaien.

 

Jens van Sluis

Zondagvoetbal op een behoorlijk niveau en het trainerschap op zaterdag is voor Jens van Sluis een prachtige combinatie en hij heeft besloten om zich voor komend seizoen te verbinden aan fc Harlingen. Jens: “De kans om in deze talentvolle selectie bij te dragen aan de ambities van de club heeft mij geholpen in het maken van mijn keuze.” Jens zijn voetbalcarrière bestond tot nu toe vooral uit voetballen in de standaard elftallen met als kenmerken altijd strijd te willen leveren, dienstbaar te zijn aan het elftal en de coachende rol. Voor komend seizoen is Jens dus speler bij fc Harlingen 1 maar als trainer zal hij actief zijn bij Zeerobben JO15-1 waarbij hij vanuit zijn opleiding – Jens volgt een opleiding aan het CIOS inclusief de TC3 - ook stage gaat lopen bij andere grote amateurverenigingen. Dat moet zich later vertalen in een mooie carrière als trainer of hoofd jeugdopleiding. Jens kan niet wachten en heeft er enorm veel zin in. Wat hem betreft wordt er zo spoedig mogelijk gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen bij fc Harlingen.

 

En die voorbereidingen staan inmiddels op papier. De trainingen onder leiding van Steffen Hansma beginnen in augustus weer waarbij er ook een aantal oefenwedstrijden gespeeld gaan worden. Fc Harlingen verheugt zich op het nieuwe seizoen en op de samenwerking met deze nieuwe spelers.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Vrolijke verrassing van de gemeente Harlingen op de deurmat!

03-07-2020

HARLINGEN – Na een periode van zoveel mogelijk thuisblijven, gaan we naar een periode waarin we meer eropuit trekken en elkaar opzoeken.

Harlinger talent Boaz in nieuwe zangwedstrijd SBS6

03-07-2020

HARLINGEN - Boaz Roelevink op vrijdag 3 juli te zien in We Want More!

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 27 - 2020

03-07-2020

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van 29 juni t/m 3 juli 2020.

Reacties

Visie Events Visie Events Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE The Shamrock The Shamrock Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Lichtboei De Lichtboei Fotografie Dorus Fotografie Dorus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Broodje Nuchter Broodje Nuchter Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor