Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nieuw team wijkagenten Harlingen actief

22-12-2019

HARLINGEN - Sinds kort is de formatie wijkagenten voor de gemeente Harlingen gewijzigd.

Nieuw team wijkagenten Harlingen actief Op de foto ziet u de nieuwe formatie met v.l.n.r. Wietse van der Weij, Steven de Vries, en Broer de Jong.

Wietse van der Weij en Steven de Vries zijn de nieuwe wijkagenten naast oudgediende Broer de Jong. Wietse en Steven zijn de vervangers voor Rob Visser en Jan Nagel. Rob gaat per 1 januari 2020 de dienst verlaten (tip; zie “Wijkagenten Harlingen” op facebook of Instagram) en Jan is werkzaam op een andere afdeling.

 

Het doel en de werkzaamheden van de wijkagenten blijft ongewijzigd. Het doel is dat we binnen het veld van veiligheid en leefbaarheid de rol van de politie willen vervullen en daarvoor voor de burger en netwerkwerkpartners het aanspreekpunt zijn.

 

De gebiedsindeling is als volgt; Wietse en Steven zijn aanspreekpunt voor Harlingen Noord en Broer voor Zuid, waarbij de spoorlijn de scheidslijn is. Daarbij is Wietse specifiek aanspreekpunt voor de dorpen Midlum en Wijnaldum. Daarnaast hebben we ieder voor zich een aantal items zoals horeca, whattsappgroepen, schooladoptie, verwarde personen, drugs, de havens en jeugd.

 

Wij proberen ons op velerlei manieren kenbaar te maken, melden de wijkagenten. Dit gaat al via politie.nl en de Facebookpagina van politie team Noordwest. Daarnaast zijn we sinds kort te volgen op Instagram en Facebook

 

Broer de Jong is bij veel Harlingers wel bekend. Hij werkt al lange tijd in Harlingen en is sinds 2006 buurtagent in deze wereldstad. Wietse komt uit de hoek van Sint Annaparochie en is daar onlangs 1.5 jaar lang buurtagent geweest. Hij weet het klappen van de zweep. Steven is de jonge hond. Hij werkt alweer een aantal jaren in Harlingen en daarvoor in Almere.

 

Wij hopen op een prettige wijze kennis te maken met de burgers van Harlingen. Heeft u een vraag, neem contact met ons op. Hetzij persoonlijk, maar ook via social media. In voorgaande jaren is een groot netwerk opgebouwd en veel ervaring opgedaan binnen het wijkwerk. Wij staan ervoor dat wij op dezelfde wijze deze werkzaamheden gaan voortzetten met behulp van de burger en het netwerk.

 

 

 

Algemeen Gemeente Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

Eerste buurkast in Harlingen een feit

22-12-2019

HARLINGEN - Geef wat je kunt missen, pak wat je nodig hebt!

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Lichtboei De Lichtboei De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Food 80/20 Food 80/20 Broodje Nuchter Broodje Nuchter Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Zensa Moda Zensa Moda
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Lichtboei De Lichtboei De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt