HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

GroenLinks: voor een groene en sociale gemeente. Het is tijd voor verandering. Voor nu en later.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nieuw in het assortiment bij Parfumerie & Salon Rona: 6 mooie geuren van AMOUROUD!

11-02-2021

HARLINGEN - Glanzend en dromerig, provocerend en donker, licht en warm, de geuren van Amouroud zijn een verzameling aan herinneringen en verhalen.

Uitgewerkt met de noten van bloemen, houttonen, wortels en kruiden vertaald naar parfums. Die als belangrijkste element sereniteit, plezier en liefde bevatten!

 

  • Nieuw in het assortiment bij Parfumerie & Salon Rona: 6 mooie geuren van AMOUROUD!

 

Oud de Jour - Oud ontwikkelt zich (kan) in het hart van de bomen. Vergelijkbaar met een oester die een parel maakt. Oud is kostbaarder dan goud, de geur is ongekend rijk, sterk intens en moet voorzichtig gebruikt worden. Een vleugje framboos met wilde safraan, een bos lelietjes, oud, zwarte amber en gaiac wood.

 
Safran Rare - Het rijke safraan uit het hart van de krokus die maar een paar dagen per jaar bloeit en zorgvuldig met de hand wordt geoogst, in de zon gedroogd waardoor een mooie zijde aroma vrijkomt. De luxe van de ingredienten is betoverend. Indonesian, oud, vetiver en sandalwoon en vanille maken het tot een krachtig einde.
 
Santal des Indes - Een poetische geur van helderheid op de wereld. Houtige musky Vetiver van de diepe rijke grond vermengt met de gevallen bladeren die geplet worden door onze voeten. Een zuchtje frisse incense gecombineerd met een vleugje kerry bladeren. Het brengt je iets dierlijks. Vriendelijk aromatisch.
 
Silver Birch - Je waant je in het bos met een zachte kristalheldere sneeuwlaag met een fluweelachtige geurvloed van bomen. De pittige kardemom maakt het tot een wulpse geurende zonnige oranjebloesen en egyptische jasmijn. Het ruikt als suede voelt.
 
Wet Stone - Je bevind je aan een waterval die zich een weg baant door een bevroren landschap, met een vleugje verkwikkend zeezout, bergamot en citroenmix. Aan het einde van de geur vind je warme cederhout van alaska met vetiver en oudh en patchoelie. Een versgekruide samenstelling van deze parfum.
 
White Hinoki - Je waant je in de bossen van Japan met het heilige Hinoki hout dat daar groeit. Het bedwelmt je zintuigen en geeft je een uiterste rust. De pittigheid van gember en witte peper en het verfrissende van de bloedsinaasappel maakt het tot een zacht ingetogen geur.
 
Of je nu op zoek bent naar een luxe geur voor hem, haar of zowel voor vrouwen als mannen(de unisex geuren), je vindt het bij Salon & Parfumerie Rona!
 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Vaccineren Friese Wadden start dinsdag op Ameland

11-02-2021

HARLINGEN - Het vaccineren tegen het coronavirus van ouderen en zorgmedewerkers op de Waddeneilanden begint dinsdag 16 februari op Ameland.

Gemeente Waadhoeke en gemeente Harlingen trekken samen op in aanpak Transitievisie Warmte

11-02-2021

HARLINGEN - Woensdagavond was in de gemeente Harlingen de informatieve raadsvergadering over onder andere het plan van aanpak Transitievisie Warmte.

Reacties