De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Nieuw in het assortiment bij Parfumerie & Salon Rona: 6 mooie geuren van AMOUROUD!

11-02-2021

HARLINGEN - Glanzend en dromerig, provocerend en donker, licht en warm, de geuren van Amouroud zijn een verzameling aan herinneringen en verhalen.

Uitgewerkt met de noten van bloemen, houttonen, wortels en kruiden vertaald naar parfums. Die als belangrijkste element sereniteit, plezier en liefde bevatten!

 

  • Nieuw in het assortiment bij Parfumerie & Salon Rona: 6 mooie geuren van AMOUROUD!

 

Oud de Jour - Oud ontwikkelt zich (kan) in het hart van de bomen. Vergelijkbaar met een oester die een parel maakt. Oud is kostbaarder dan goud, de geur is ongekend rijk, sterk intens en moet voorzichtig gebruikt worden. Een vleugje framboos met wilde safraan, een bos lelietjes, oud, zwarte amber en gaiac wood.

 
Safran Rare - Het rijke safraan uit het hart van de krokus die maar een paar dagen per jaar bloeit en zorgvuldig met de hand wordt geoogst, in de zon gedroogd waardoor een mooie zijde aroma vrijkomt. De luxe van de ingredienten is betoverend. Indonesian, oud, vetiver en sandalwoon en vanille maken het tot een krachtig einde.
 
Santal des Indes - Een poetische geur van helderheid op de wereld. Houtige musky Vetiver van de diepe rijke grond vermengt met de gevallen bladeren die geplet worden door onze voeten. Een zuchtje frisse incense gecombineerd met een vleugje kerry bladeren. Het brengt je iets dierlijks. Vriendelijk aromatisch.
 
Silver Birch - Je waant je in het bos met een zachte kristalheldere sneeuwlaag met een fluweelachtige geurvloed van bomen. De pittige kardemom maakt het tot een wulpse geurende zonnige oranjebloesen en egyptische jasmijn. Het ruikt als suede voelt.
 
Wet Stone - Je bevind je aan een waterval die zich een weg baant door een bevroren landschap, met een vleugje verkwikkend zeezout, bergamot en citroenmix. Aan het einde van de geur vind je warme cederhout van alaska met vetiver en oudh en patchoelie. Een versgekruide samenstelling van deze parfum.
 
White Hinoki - Je waant je in de bossen van Japan met het heilige Hinoki hout dat daar groeit. Het bedwelmt je zintuigen en geeft je een uiterste rust. De pittigheid van gember en witte peper en het verfrissende van de bloedsinaasappel maakt het tot een zacht ingetogen geur.
 
Of je nu op zoek bent naar een luxe geur voor hem, haar of zowel voor vrouwen als mannen(de unisex geuren), je vindt het bij Salon & Parfumerie Rona!
 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Vaccineren Friese Wadden start dinsdag op Ameland

11-02-2021

HARLINGEN - Het vaccineren tegen het coronavirus van ouderen en zorgmedewerkers op de Waddeneilanden begint dinsdag 16 februari op Ameland.

Gemeente Waadhoeke en gemeente Harlingen trekken samen op in aanpak Transitievisie Warmte

11-02-2021

HARLINGEN - Woensdagavond was in de gemeente Harlingen de informatieve raadsvergadering over onder andere het plan van aanpak Transitievisie Warmte.

Reacties

Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20 Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Omdraai De Omdraai Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Hubo-Faber Hubo-Faber Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20 HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie